Huvilaitteet

Laitteiden turvarajat

Laitteiden tyypit

42 hakutulosta

Junker

8–10-vuotiaat yli 130cm vain huoltajan (yli 15-v.) kanssa. Max. 195 cm.

KROKO

Marco Polo

100–110 cm vain huoltajan (yli 15-v.) kanssa.

Pitts Special

8–10-vuotiaat yli 130cm vain huoltajan (yli 15-v.) kanssa. Max. 195 cm.

KROKO

Lion King

alle 110cm vain huoltajan (yli 15-v.) kanssa.

Bumper Cars

100–120 cm vain huoltajan (yli 15-v.) kanssa.

KROKO

Mine Train

alle 110 cm vain huoltajan (yli 15-v.) kanssa.

Kwai River

120–140 cm vain huoltajan (yli 15-v.) kanssa.

La Corrida

110–130cm vain huoltajan (yli 15-v.) kanssa.

Enterprise

Alle 12-vuotiaat yli 130 cm vain huoltajan (yli 15-v.) kanssa. max. 195 cm.

Fun House

105–120 cm vain huoltajan (yli 15-v.) kanssa.

Giant Wheel

alle 140 cm vain huoltajan (yli 15-v.) kanssa.

Galeon

alle 120 cm vain huoltajan (yli 15-v). kanssa.

KROKO

Captain Hook

alle 100 cm vain huoltajan (yli 15-v.) kanssa.

Kroko-tunnus

Huoltaja (huoltajan ikäraja 15-v) pääsee Kroko-tunnuksella merkittyihin pienten lasten laitteisiin lapsen seurassa veloituksetta, kun lapsella on ranneke tai kertalippu. Osassa pienten lasten laitteista on kuitenkin pituus- ja painorajoituksia, jotka saattavat estää huoltajan pääsyn laitteeseen. 
 
Vastaavasti alle 2-vuotias lapsi pääsee ilmaiseksi sisään huvipuistoon sekä huvilaitteisiin laitekohtaiset turvarajat huomioiden, mikäli huoltajalla on lippu tai ranneke.

Laitteiden turvarajat

Huomioithan, että huvilaitteissa noudatetaan laitevalmistajien asettamia ehdottomia turvarajoja perustuen pituuteen, painoon tai henkilön ikään. Huomioittehan, että henkilön pituus tarkistetaan kengät jalassa.

Puistokummit

Puistokummit ovat PowerParkin työntekijöitä, jotka voivat tulla lapsen mukana laitteisiin, joihin tämä ei yksin vielä saa tai uskalla mennä. Palvelu on ilmainen, mutta lapsella on oltava lipputuote. Puistokummit päivystävät huvipuistossa kesäkaudella 2023 Maailmanpyörän edessä ja heidät tunnistaa vihreistä huomioliiveistä.

Poikkeustilanteet

Pitkät laitejonot saatetaan katkaista lähellä huvipuiston sulkemisaikaa, jos näyttää siltä, että kaikki jonottajat eivät enää ehdi laitteen kyytiin. Näin kenenkään ei tarvitse jonottaa turhaan, vaan jäljellä olevan ajan voi käyttää huvitellen muissa laitteissa. Voimme joutua myös muuttamaan ohjelmaa tai sulkemaan huvipuistolaitteita sään (esim. ukkosmyrsky), teknisten syiden tai muun poikkeustilanteen vuoksi. Alkukeväästä ja loppusyksystä liian alhainen vuorokauden keskilämpötila voi aiheuttaa joidenkin laitteiden, kuten vesilaitteiden aukioloon. Ostettuja lippuja ja rannekkeita ei näissä tapauksissa vaihdeta eikä lunasteta takaisin. 

Esteettömyys

Suurimmassa osassa laitteista on mahdollistettu pyörätuolilla pääsy laitteen luokse. PowerParkin jokaiseen laitteeseen täytyy nousta. Suurimmassa osassa laitteista nousu on pyritty tekemään kuitenkin mahdollisimman helpoksi. Osassa nousu on hyvin matala toisissa korkeampi, mutta nousun helppous on hyvin laitekohtaista. Henkilökunta on tarvittaessa auttamassa liikuntarajoitteista huvilaitteisiin nousussa parhaansa mukaan! 

Poissa käytöstä olevat laitteet