Etusivu > Huvilaitteet > Thunderbird

Thunderbird

Yhdistelmä kovaa vauhtia, huimia kallistuksia, vatsanpohjassa tuntuvia hyppyjä ja pudotuksia sekä hienoa tunnelmaa, jonka vain tällainen silmiä hivelevä puinen taideteos voi tarjota!


Thunderbird on PowerParkin huvipuiston ylpeys ja suursuosikki vuodesta toiseen. Maailman 10. parhaaksi puuvuoristoradaksi rankattu Thunderbird tarjoaa uskomattoman pehmeää kyytiä tiukoissa mutkissa ja ylä- ja alamäissä. 

Thunderbird on rakennettu yhteistyössä vuoristoratojen rakentamiseen erikoistuneen amerikkalaisen Great Coasters Internationalin (GCI) kanssa. Rata on hieman alle kilometrin pituinen, ja vaunut käyvät paikoitellen lähes 30 metrin korkeudella. 

Laite on hämmästyttänyt matkustajiaan. Se on yhdistelmä kovaa vauhtia, huimia kallistuksia, vatsanpohjassa tuntuvia hyppyjä ja pudotuksia sekä hienoa tunnelmaa, jonka vain tällainen silmiä hivelevä puinen taideteos voi tarjota. Laitteen tarjoama kyyti on lisäksi pehmeän miellyttävä, joten siihen haluaa mennä uudelleen ja uudelleen. 

Yleisimmät kommentit laitteessa käyneiltä kuuluvat esimerkiksi: “No huh huh!”, “Mieletön!” tai “Tää on ihan hirveä, mun on pakko mennä uudelleen!” 

Thunderbird ampaisi heti ensimmäisenä vuotenaan Suomen suosituimpien ja kehutuimpien laitteiden kärkikastiin ollen samalla PowerParkin suosituin laite. Laite sopii lähes kaikille. Tervetuloa testaamaan maailman pohjoisin puinen vuoristorata!

Turvaraja: 130 cm

Esteettömyys: Uloskäynnin flipperisaluunan kautta on ramppi, josta pääsee tarvittaessa laitteelle sisään ja ulos. Laitteen kyytiin pitää laskeutua.

Laitetta ei suositella henkilöille joilla on sydän- tai verisuonitauteja, selkä-, tuki- tai liikuntaelinsairauksia, korkea verenpaine tai jos henkilö on raskaana.