Etusivu > Ryhmät > Aktiviteetit

Aktiviteetit

Kaipaako työporukkanne virkistystä tai inspiroivaa ja hauskaa tekemistä? Vai oletko järjestämässä ikimuistoisia polttareita? Tulitte oikeaan paikkaan, sillä Huvivaltiosta löytyy hulvatonta tekemistä kaikenlaisille ryhmille!


Elokuvat ja 5D

Varaa huima yksityinen 5D-elokuvaseikkailu tai kokopitkä yksityisnäytös elokuvateatterista!

Ennen elokuvaa salissa voi järjestää myös omaa ohjelmaa valkokangasta käyttäen, kuten presentaatioita, kisailuja tai puheita. Tilaan saatavilla myös tarjoilut toiveittesi mukaan. 

Esimerkki yksityisnäytöksen hinnoittelusta:

Normaali pitkä elokuva: 250 €, sisältää 20 lippua.

3D pitkä elokuva: 260 €, sisältää 20 lippua.

Kysy lisää myyntipalvelustamme: 010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi.

Minigolf

Golfia kaiken ikäisille! Tasokas, mielikuvituksellinen ja kaunis rata sisältää 18 hulvatonta reikää sekä useita vesiesteitä ja -efektejä. 

Minigolf on kiehtova aktiviteetti myös ryhmille ja erilaisille porukoille. Huvivaltion isolle 18 reikäiselle radalle mahtuu paljon pelaajia ja erilaiset haasteet ja seikkailut tuovat kaikille sopivasti jännitystä peleihin. Mailoja on saatavilla eri pituisia, joten golfin pelaaminen radallamme luonnistuu myös pienemmiltä pelureilta. 

Minigolfin voit varata ryhmällesi myyntipalvelustamme: puh. 010 3477 600 tai info@powerpark.fi.

Karting

Kuka vie teidän työpaikan nopeimman kuskin tittelin? Entä kuka kaveriporukastanne nostaa isoimman pytyn korkeimmalla korokkeella?

Valmiit ryhmille räätälöidyt Grand Prix -kisapakettimme mahdollistaa unohtumattoman elämyksen omalla porukalla. Olemme suunnitelleet kaiken valmiiksi, joten valitset vain seuraavista ryhmällesi mieluisa kokonaisuus.

Kysy lisää myyntipalvelustamme: 010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi.

Kauneushetki

Kosmetologin opastuksella tehty kasvohoito sisältää tietoa ja ohjeita kasvojenhoidosta. Jokainen tekee itselle kasvohoidon, joka saa kasvot hehkumaan. Opetellaan mm. miten, miksi ja mihin tuotteita käytetään. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamio ja loppuvoiteet. 

Kauneushetki toteutetaan korkealaatuisilla Biodrogan tai Marja Entrichin tuotteilla. 

Kesto 1h 30min  

5–9 henkilöä, hinta 36 €/hlö 
10–20 henkilöä, hinta 30 €/hlö 

Kauneussauna

Kauneussauna on hauska ja rentouttava tapa viettää aikaa ystävien kanssa. Kauneussaunan alussa koko kehoa hemmotellaan kuivaharjauksella, jonka jälkeen siirrytään saunan lämpöön.  Tämän jälkeen annetaan ravinto koko keholle, unohtamatta ryhtiliikkeitä.  

Kun keho on huollettu, siirrytään kasvojen hoitoon. Kosmetologin opastuksella jokainen tekee itselle kasvohoidon, joka saa kasvot hehkumaan. Opetellaan mm. miten, miksi ja mihin tuotteita käytetään. Kasvohoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamio ja loppuvoiteet. 

Kauneussauna toteutetaan tyylikkäässä tilaussaunassamme korkealuokkaisilla Biodrogan tai Marja Entrichin tuotteilla. Ohjaajana toimii koulutettu fysioterapeutti ja kosmetologi. 

Kesto noin 3 tuntia  

5–9 henkilöä, hinta 59 €/hlö 
10–20 henkilöä, hinta 49 €/hlö

Haluatko tehdä varauksen?

Kysy tarjous myyntipalvelustamme sähköpostitse info@powerpark.fi, soita 010 3477 600 tai jätä sähköpostisi alle ja otamme teihin yhteyttä. Voit aina myös tulla tutustumaan tiloihin paikanpäälle. Räätälöidään yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu. PowerParkissa onnistuu huvin ja hyödyn yhdistäminen 160 hehtaarin alueella.