Etusivu > Info > Saapuminen

Saapuminen

Miten löydän tarun hohtoisten lakeuksien keskelle Huvivaltio PowerParkiin? Tämän sivun avulla löydät varmasti perille kesäloman ykköskohteeseen!


Huvivaltio PowerPark sijaitsee keskellä Suomea Etelä-Pohjanmaan lakeuksien kansallismaisemien ympäröimänä Alahärmässä, Kauhavalla. PowerParkiin pääsee kätevästi omalla autolla tai kesäaikaan huolettomasti junalla, mistä tahansa päin Suomea. Huvivaltio on noin tunnin automatkan päässä Seinäjoelta, Vaasasta ja Kokkolasta. Junalla paikalle pyyhältää Tampereelta alle kahdessa tunnissa sekä Oulusta ja Helsingistä noin kolmessa. Turusta ja Lapin suunnaltakin matkaa tulee junalla vain noin neljän tunnin verran. Järjestämme huvipuiston aukiolopäivinä Härmän juna-asemalta kaikilta vuoroilta ilmaisen bussikuljetuksen suoraan huvipuiston porteille. PowerParkin elämysten pariin on siis erittäin helppo tulla! Katso alla olevasta etäisyyskartasta teille sopivin kulkuyhteys tai tutustu reittiohjeisiin Google Mapsista!

Huvivaltio PowerParkin postiosoitteet

Osoite vaihtoehto 1

Puistotie 3, 62300 Härmä

Osoite vaihtoehto 2

Jorma Lillbackantie 1, 62300 Härmä

PowerParkista löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa!

Mikäli haluat matkustaa omalla autolla ja kenties yhdistää matkallesi muitakin huikeita kotimaan lomakohteita on meillä runsaasti ilmaista pysäköintitilaa tarjolla vain minuutin kävelymatkan päässä huvipuistosta. Maksuttomat pysäköintialueet löytyvät suurelta nurmialueelta Valtatieltä 19 käännyttäessä hieman ennen huvipuistoa. 

Huvipuiston vieressä Palace Areenan ja Ulkokartingradan A-katsomon viereiset pysäköintialueet ovat maksullisia. Näillä alueilla pysäköinnin voit maksaa kätevästi EasyPark-sovelluksella. Inva-merkillä pysäköinti on kaikkialla maksutonta.  

Linja-autoille sekä asuntoautoille ja -vaunuille on varattu omat pysäköintipaikat ja PowerParkissa majoittujat saavat maksuttoman pysäköintiluvan henkilöautoille infopisteeltä hotellin viereisille paikoille. Matkailuautojen pysäköinti sijaitsee kauppakeskus RoadHousen pihassa sijaitsevilla paikoilla.

Suurempien tapahtumien aikaan pysäköinti on maksullista kaikilla parkkialueilla. 

Oletko löytänyt perille ja etsit paikkaa huvivaltion sisällä?