Etusivu > Majoitus > Mökit > Casa Rosina

Casa Rosina

Koe alppitunnelmaa hulppeassa huvilassa. Tämä PowerParkin kruununjalokivi hurmaa majoittujansa! 


PowerParkin suurin ja hulppein mökki, korkeatasoinen Casa Rosina on hirsirakenteinen alppitunnelmaa henkivä huvila, johon mahtuu jopa 12 hengen seurue. Viihtyisästi sisustettu Casa Rosina soveltuu hyvin myös vaikkapa yritysryhmille vapaamuotoiseksi kokouspaikaksi. 

Tilavassa Casa Rosina-huvilassa on yhteensä kuusi kahden hengen makuuhuonetta, tupakeittiö 12 hengen ruokapöydällä, sauna, kolme wc:tä, kalustettu terassi, tv ja ilmastointi. Keittiöstä löytyy perusastiasto. 

Majoittujille tarkoitettu parkkipaikka on mökin välittömässä läheisyydessä. Mökistä on matkaa Park Hotel Härmään sekä huvipuistoon vain noin 300 metriä. 

Sisäänkirjautuminen PowerParkin majoitukseen

Hotellihuoneet ja mökit ovat käytössä tulopäivänä klo 15:00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12:00. Sisäänkirjautuminen huoneisiin, huoneistoihin sekä mökkeihin tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa (Puistotie 3, Alahärmä/Kauhava).

Kaikissa huoneissa ja mökeissä liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina ja ne sisältyvät majoituksen hintaan.

HUOM! Mikäli majoitusvaraus on tehty huoneistoihin, mökkeihin tai campingalueelle, saat alueelle kulkukoodin tekstiviestinä ja/tai sähköpostitse. Muistathan käydä sisäänkirjautumassa, vaikka saisit koodin ennakkoon!