Etusivu > Huvilaitteet > Pitts Special

Pitts Special

Pitts Specialin hurjat nousut, syöksylaskut ja päätä huimaavat silmukat ovat varmasti jokaista hurjapäätä vavisuttava elämys!


Vuoden 2020 uutuusvuoristorata Pitts Special alkaa hitaalla, mutta hurjalla nousulla pystysuoraan ylös 43,5 metrin korkeuteen. Tornin huipulta 8-paikkainen vaunu syöksyy 85-asteen kulmassa kohti maata vauhdin kiihtyessä välittömästi 100 kilometrin tuntivauhtiin. 

Syöksylaskun jälkeen vaunu jatkaa matkaansa maanrajasta uudelleen ylös tehden ensimmäiset tunteita ravisuttavat silmukat samalla kun vaunu kiertyy myös akselinsa ympäri. Alun jälkeen rata vie matkustajat PowerParkiin johtavan tien yli karting-radan puolelle, jossa on luvassa lisää silmukoita. 

Kaikkiaan vuoristoradalla on mittaa 693 metriä, joista jokainen metri tarjoaa unohtumattoman elämyksen huvittelijoille. Suurimmillaan matkustajiin kohdistuu 4,5 g:n voimat.

Turvaraja: 130–195 cm. 8–10-vuotiaat yli 130cm vain huoltajan (yli 15-v.) kanssa.

Myös huoltajalla on oltava oma lippu tai ranneke.

Esteettömyys: Sisäänkäynnin jonotusalueella on ramppi ja uloskäynnillä portaat. Laitteen kyytiin tulee nousta.

Laitetta ei suositella henkilöille joilla on sydän- tai verisuonitauteja, selkä-, tuki- tai liikuntaelinsairauksia, korkea verenpaine tai jos henkilö on raskaana.