Etusivu > Huvit > Karting > Sisäkarting

Sisäkarting

Kartingia kaikille säältä suojassa jylhän Palace Areenan katon alla.


Palace Areenassa on yli 300 metrin mittainen betonipäällysteinen rata, jonka mutkissa kurvaillaan tyylikkäillä sähköautoilla säässä kuin säässä. Rataprofiili on rakennettu joustavista ja turvallisista erikoiselementeistä. 

Sisäkarting sopii myös pienemmille kuskeille, sillä Palace Areenan puolella ajamaan pääsee kaikki yli 130 cm pitkät rattitaiturit. Kaksipaikkaisiin tandemautoihin puolestaan pääsevät mukaan myös perheen pienimmät vauhtihirmut.  

Ilmoittautuminen kartinglähtöihin tehdään Palace Café -kahviossa paikan päällä saman päivän vapaisiin lähtöihin Kesäsesongin aikana radalle pääsee aina ilman ennakkovarausta aukioloaikojen puitteissa, jos sisäradalla ei ole yksityistilaisuutta. Yksittäisille ajajille emme ota ajanvarauksia ennakkoon, mutta suunnitellessasi matkaa voit tarkistaa varaustilanteen etukäteen varauskalenterista.

Kartingin yksittäisajot lauantaisin talvikaudella 10€/10min tarjoushintaan, tervetuloa!

Sisäkarting tänään: Suljettu Avoinna seuraavan kerran 11.5. klo 11:00–18:00

Hyvä tietää

ILMOITTAUTUMINEN 

Ilmoittautuminen Karting-lähtöihin tapahtuu ratakahviloissa (ulkoradalla Pit Lane Café ja sisäradalla Palace Café). Yksittäisille ajajille emme ota ajanvarauksia ennakkoon, mutta varaaminen paikan päällä saman päivän vapaisiin lähtöihin on mahdollista. 

MAKSAMINEN 

Kartingradoillamme käy maksuvälineenä TYKY ja SMARTUM liikuntasetelit sekä kaikki yleisimmät kortit ja käteinen. 

PITUUSRAJAT 

Kartingautoihin on pituusrajat. 
Palace Areenan -sisäradalla kuljettajan minimipituus on 130 cm ja maksimipituus 200 cm. Lapset 130–150 cm ajetaan omissa lähdöissä pienemmällä nopeudella. Myös pienemmät lapset pääsevät nauttimaan vauhdin hurmasta tandemautojen kyydissä vanhemman tai huoltajan kanssa. 

SAAPUMINEN 

Sisäkarting rata ja Palace Café löytyvät suuresta Palace Areenasta Park Hotel Härmän ja huvipuiston naapurista. Saavu paikan päälle viimeistään n. 15 minuuttia ennen varatun ajoajan alkamista. 

AJOVARUSTEET 

Saat kaikki tarvittavat varusteet paikan päältä ajokenkiä lukuun ottamatta. Ota siis mukaan ajamiseen soveltuvat kengät: esimerkiksi lenkkarit tai tennarit. Haalarin, kypärän, kypärähupun ja hanskat saa paikan päältä ajoa varten, pesemme ja desinfioimme ajovarusteet jokaisen käytön jälkeen. Myös omia ajovarusteita voi käyttää. 

TURVALLISUUS 

Kartingajossa on aina nollatoleranssi: ajo päihteiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena on kielletty. 
 
Ennen ajoa sekä sisäradalla että ulkoradalla kuljettajille näytetään turvallisuusohjeet tv-ruudulta. Luethan ohjeet tarkkaavaisesti ja noudatathan niitä myös käytännössä. 
 
Liikkuminen varikkoalueella tapahtuu ainoastaan varikkohenkilökunnan luvalla. 
 
Kuljettaja, joka tarkoituksellisesti vahingoittaa kartingautoa, esimerkiksi huolimattomalla ja sääntöjen vastaisella ajotyylillään, on velvollinen korvaamaan vahingon. 

TANDEMAUTOT 

Meillä on saatavilla muutamia kaksipaikkaisia ns. tandemautoja, joihin pienet lapset pääsevät kyytiin. Autot on tarkoitettu lasten kyyditsemiseen, ei kilvanajoon. 

AUTOJEN TEKNISET TIEDOT 

OTL STORM KART 2015 
– Valmistaja OTL Italia 
– Kuljettajan minimipituus 150 cm 
– Lastenlähdöt minipituusraja 130 cm ja huippunopeus 35 km/h 
– Hiilettömät moottorit 
– Säädettävät polkimet 
– Ledivalot edessä ja takana 
– Korkeussäädettävä ratti 
– 4-piste turvavyöt 
– F1-tyylinen ratti, josta löytyy mm. pakki ja KERS-järjestelmä 

Parhaat ajat

Live-ajanotto

Ajanottojärjestelmään rekisteröityminen