Etusivu > Majoitus > Hotelli ja huoneistot

Hotelli ja huoneistohotellit

Satumaisen hotellin pehmeissä sängyissä uni maistuu ympäri vuoden ja huoneistoissamme voit nauttia kotoisasta kelotunnelmasta tai yöpyä uima-altaan äärellä!


Huvivaltion hulppeat hotellit ja huoneistot tarjoavat helppoa, rentoa ja mukavaa majoitusta 2–6 hengelle. Park Hotel Härmän tasokkaat hotellihuoneet sopivat mainiosti pariskunnille ja yhden lapsen perheille. Huoneistohotelli San Marino & Monza tarjoaa rentoa majoitusta uima-altaan äärellä 2-4 hengelle. Näyttävät 6 hengen Kelo-huoneistot tarjoavat tilaa ja tunnelmaa isommallekin porukalle terassin kera aivan kartingradan tuntumassa. Tutustu tarkemmin erilaisiin hotelli- ja huoneistovaihtoehtoihin alta!

Varmista paikkasi – varaa majoitus etukäteen verkkokaupasta

Sesonkiaikana suosittelemme varaamaan majoituksen etukäteen. Varauksen voit tehdä helposti verkkokaupastamme. Suosittelemme varaamaan majoituksen netistä, jolloin varaus maksetaan suoraan verkkokauppaan. Varaamalla majoituksen verkkokaupasta saat majoituksen aina edullisimmalla hinnalla. Majoituksen varaukseen myyntipalvelumme kautta tarvitaan voimassa olevan luottokortin numero ja voimassaoloaika.

Lemmikit

Lemmikin voi ottaa seuraaviin majoitustyyppeihin: Future-mökit, saunattomat Silverstone-mökit, osa Green Field –alueen mökeistä sekä osa huoneistohotelli San Marinon huoneista. Hotellihuoneisiin sen sijaan lemmikkejä ei voi ottaa. Lemmikeistä tulee aina ilmoittaa majoitusvarausta tehtäessä. Lemmikkieläinmaksu on 15 € majoituksen yhteydessä.