Etusivu > Majoitus > Leirintäalueet > Green Field Camping

Green Field Camping

Viihtyisä ja tilava Green Field Camping hellii niin matkailuauton kuin teltankin kanssa reissaavia matkailijoita. Maalaisidyllin keskellä voit nauttia rauhoittavasta leirintäalue-elämästä sekä huvitella sydämesi kyllyydestä!


Huvivaltio PowerParkin toinen leirintäalue, Green Field, sijaitsee vehreällä peltoaukealla keskellä todellista maalaisidylliä. Tilavalla leirintäalueella on campingpaikkoja asuntoautoille ja -vaunuille sekä erillinen telttailualue. 

Kaikki vaunu- ja autopaikat ovat asfaltoituja ja vuorokausihintaan sisältyy sähkö. Telttapaikat sijaitsevat nurmialueella, ne eivät ole sähköllisiä, eikä erillisiä henkilömaksuja peritä. Alueen keskuksessa, campingcenterissä, on laadukkaat WC-, suihku-, sauna- ja keittiötilat. 

WC-tilat ovat käytössä 24 h, suihku- ja keittiötilat klo 6–23 ja saunat ovat lämpimänä iltaisin klo 18–21. Leirintäalueella on hiljaisuus klo 23–07. Leirintäpaikan suositeltu maksimi henkilömäärä on 6 henkilöä.

SF-Caravan tai Camping Key Card-kortilla camping-paikasta saa 5 € alennuksen. Valitse alennushinta suoraan verkkokaupasta. Huom! etukortti tulee esittää sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Leirintäalueet on suljettu tämän sesongin osalta. Rio Grande avautuu jälleen 1.4.2023. Green Field Camping avautuu 1.6.2023.

Sisäänkirjautuminen PowerParkin leirintäalueille

Leirintäaluepaikat ovat käytössä tulopäivänä klo 13 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12. Sisäänkirjautuminen campingpaikoille ja telttapaikoille tapahtuu Road Housen infossa (Jorma Lillbackantie 21). 

Kesäkauden ulkopuolella sisäänkirjautuminen tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa. 

HUOM! Mikäli majoitusvaraus on tehty Rio Grande alueen huoneistoihin, mökkeihin tai campingalueelle, saat alueelle kulkukoodin tekstiviestinä ja/tai sähköpostitse. Muistathan käydä sisäänkirjautumassa, vaikka saisit koodin ennakkoon!

Jäikö kysyttävää? Katso kattava tietopakettiimme! Varaukseen liittyvissä asioissa voit ottaa myös yhteyttä sähköpostitse info@powerpark.fi tai puhelimella +358103477600.