Etusivu > Ryhmät > Leirikoulut

Leirikoulut

Ei mikä tahansa koulu, vaan Huvivaltion leirikoulu! Miksi tyytyä huvittelupäivään, kun voi jäädä yöksi satumaiseen Huvivaltioon ja opetella huvittelun saloja parin päivän edestä?


Leirikoulu PowerParkissa on vauhdikas ja ikimuistoinen elämys! Monipuolinen ohjelma sekä tunnelmallinen mökkimajoitus takaavat unohtumattomia leirikouluelämyksiä! 

Voit tehdä valinnan joko kahden- tai kolmen päivän leirikoulupaketista.

Huvipuisto on auki koululaisryhmille: 

Voit tehdä valinnan joko kahden- tai kolmen päivän leirikoulupaketista.

PowerParkin 3vrk:n leirikoulu

Oppilaat 

Hinta Rio Grande alueella 169 €/hlö/3 vrk ja Green Field alueella 129 €/hlö/3 vrk 

Hintaan sisältyy: 10 minuutin kartingajo (pituusraja 150 cm) tai minigolf, päiväranneke huvipuistoon, 5D-leffaelämys, majoitus PowerParkin tasokkaissa mökeissä (2 yötä), lounas (2 kpl), lämmin iltaruoka (2 kpl) ja aamiainen (2 kpl). 

Opettaja 

Yksi opettaja/ryhmä veloituksetta mökissä oppilaiden kanssa TAI 50 €/vrk 1 hh:ssa Rio Grande alueen mökkien välittömässä läheisyydessä. 

Kuljettaja 

Veloitus omasta huoneesta 50 €/vrk. Kuljettajalle kuuluu ilmaiset ruokailut.

PowerParkin 2vrk:n leirikoulu

Oppilaat 

Hinta Rio Grande alueella 109 €/henkilö ja Green Field alueella 89 €/henkilö 

Hintaan sisältyy 10 minuutin kartingajo (pituusraja 150 cm) tai minigolf, päiväranneke huvipuistoon, 5D-leffaelämys, majoitus PowerParkin tasokkaissa mökeissä (1 yö), lounas, lämmin iltaruoka ja aamiainen. 

Opettaja 

Yksi opettaja/ryhmä veloituksetta mökissä oppilaiden kanssa TAI 50 €/vrk 1hh:ssa Rio Grande alueen mökkien välittömässä läheisyydessä. 

Kuljettaja 

Veloitus omasta huoneesta 50 €/vrk. Kuljettajalle kuuluu ilmaiset ruokailut.

Lisäohjelmaa leirikoulupäiville

Leirikoulupaketteihin on mahdollista räätälöidä lisäruokailuja ja vaikkapa päivärannekkeet myös toiselle päivälle. Jos ryhmä kaipaa lisää aktiviteetteja kannattaa testata PowerParkin uusi ja ennennäkemätön 18-reikäinen Adventure minigolfrata. Ohjelmaan voidaan räätälöidä myös ratsastusta, tutustumiskäynti PowerParkin omassa hevoskeskuksessa tai kylpylä vierailu Härmän Kuntokeskuksessa. 

Varaukset ja tiedustelut myyntipalvelusta: +358 10 3477 600 tai info@powerpark.fi.