Etusivu > Ryhmät > Leirikoulut

Leirikoulut

Ei mikä tahansa koulu, vaan Huvivaltion leirikoulu! Miksi tyytyä huvittelupäivään, kun voi jäädä yöksi satumaiseen Huvivaltioon ja opetella huvittelun saloja parin päivän edestä?


Leirikoulu PowerParkissa on vauhdikas ja ikimuistoinen elämys! Monipuolinen ohjelma sekä tunnelmallinen mökkimajoitus takaavat unohtumattomia leirikouluelämyksiä! 

Voit tehdä valinnan joko kahden- tai kolmen päivän leirikoulupaketista.

Huvipuisto on auki koululaisryhmille: 

Voit tehdä valinnan joko kahden- tai kolmen päivän leirikoulupaketista.

PowerParkin 3 vrk:n leirikoulu

Oppilaat 

Hinta Rio Grande alueella 172 €/hlö/3 vrk ja Green Field alueella 132 €/hlö/3 vrk 

Hintaan sisältyy: minigolf, päiväranneke huvipuistoon, 5D-leffaelämys, majoitus PowerParkin tasokkaissa mökeissä (2 yötä), lounas (2 kpl), lämmin iltaruoka (2 kpl) ja aamiainen (2 kpl). 

Opettaja 

Yksi opettaja/ryhmä veloituksetta mökissä oppilaiden kanssa TAI 60 €/vrk 1 hh:ssa Rio Grande alueen mökkien välittömässä läheisyydessä. 

Kuljettaja 

Veloitus omasta huoneesta 60 €/vrk. Kuljettajalle kuuluu ilmaiset ruokailut.

PowerParkin 2 vrk:n leirikoulu

Oppilaat 

Hinta Rio Grande alueella 109 €/henkilö ja Green Field alueella 89 €/henkilö 

Hintaan sisältyy: minigolf, päiväranneke huvipuistoon, 5D-leffaelämys, majoitus PowerParkin tasokkaissa mökeissä, lounas, lämmin iltaruoka ja aamiainen. 

Opettaja 

Yksi opettaja/ryhmä veloituksetta mökissä oppilaiden kanssa TAI 60 €/vrk 1hh:ssa Rio Grande alueen mökkien välittömässä läheisyydessä. 

Kuljettaja 

Veloitus omasta huoneesta 60 €/vrk. Kuljettajalle kuuluu ilmaiset ruokailut.

Lisäohjelmaa leirikoulupäiville

Leirikoulupaketteihin on mahdollista räätälöidä lisäruokailuja ja vaikkapa päivärannekkeet myös toiselle päivälle. Varaukset ja tiedustelut myyntipalvelusta: +358 10 3477 600 tai info@powerpark.fi.