Etusivu > Majoitus > Mökit > Vankkurit

Vankkurit

Vietä yösi villin lännen tunnelmissa, viihtyisästi ja persoonallisesti vanhan ajan vankkureissa makoisista unista nautiskellen!


Vankkurit sijaitsevat Rio Grande -leirintäalueen campingcenterin välittömässä läheisyydessä. Pienissä, mutta yllättävän tilavissa vankkureissa on kerrossängyt neljälle henkilölle sekä pieni pöytäryhmä. Vankkureista löytyy myös sähköpistoke ja valaistus.  

Wc-, sauna- ja suihkutilat sekä keittiö ja huoltotilat ovat majoittujien käytössä viereisessä Rio Grande -leirintäalueen huoltorakennuksessa. WC-tilat ovat käytössä 24 h, suihku- ja keittiötilat klo 7–22 ja saunat ovat lämpimänä iltaisin klo 18–21. Kesällä on uintimahdollisuus viereisellä ulkouima-altaalla. 

Etäisyys Park Hotel Härmään sekä huvipuistoon on vain noin 200 metriä.

Sisäänkirjautuminen PowerParkin majoitukseen

Hotellihuoneet ja mökit ovat käytössä tulopäivänä klo 15:00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12:00. Sisäänkirjautuminen huoneisiin, huoneistoihin sekä mökkeihin tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa (Puistotie 3, Alahärmä/Kauhava).

Kaikissa huoneissa ja mökeissä liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina ja ne sisältyvät majoituksen hintaan.

HUOM! Mikäli majoitusvaraus on tehty Rio Grande alueen huoneistoihin, mökkeihin tai campingalueelle, saat alueelle kulkukoodin tekstiviestinä ja/tai sähköpostitse. Muistathan käydä sisäänkirjautumassa, vaikka saisit koodin ennakkoon!