Etusivu > Ryhmät > Juhlatilat

Juhlatilat

Oletko järjestämässä juhlia tai suurempaa tapahtumaa? Meiltä löydät tilat intiimejä perhejuhlia ja massiivisia messuja varten – sekä tietysti kaikkeen siltä väliltä! Voit vetää myös överiksi ja varata huvipuiston yksityiskäyttöön!


Palace Areena – Huvi ja hyöty saman katon alla 

Palace Areena tarjoaa suuret puitteet konsertteihin, yritys- ja liikuntatapahtumiin, sekä koulutuksiin ja seminaareihin. Meille mahtuu jopa 9000 hengen tapahtumat saman katon alle. 

Messu- ja tapahtumajärjestäjille Palace Areenan käytössä oleva lattiapinta-ala on yhteensä 8500 m2, josta karting radan tila on 3500 m2. Tarvittava tila voidaan jakaa myös kankailla, jolloin varattu tila on paras mahdollinen suunnitellulle kävijämäärälle. 

Areenan erinomainen akustiikka mahdollistaa konserttien ja muiden tapahtumien järjestämisen. Palace Areenan tilassa sijaitsee myös PowerParkin sisäkartingrata, jonka käyttö voidaan yhdistää erilaisiin tapahtumiin. Alueella on myös runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Palace Areenassa on vuokrattavana lisäksi täysimittainen lentopallo tai koripallokenttä, jossa joustoparketti. Kentän yläpuolella oleva kattokorkeus on 14 m ja katossa säädettävä (max 1500 lux) valaistus pelaamista varten. Kenttä on rajattu kummastakin päädystä palloverkoilla.  

Kysy tarjous myyntipalvelustamme info@powerpark.fi tai 010 3477 600 ja tule tutustumaan tiloihin paikanpäälle. Räätälöidään yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu. PowerParkissa onnistuu huvin ja hyödyn yhdistäminen 160 hehtaarin alueella.

Park Hotel Härmä – Keitämme kasaan ainutlaatuisia tilaisuuksia!

Park Hotel Härmän ravintolan satumainen miljöö sopii erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Vietä syntymäpäivät, merkkipäivät, häät tai sukujuhlat hyvän ruoan merkeissä. Näyttävään alakerran saliin mahtuu noin 100 henkeä ja ravintolan toisesta kerroksesta löytyy lisäksi 80 asiakaspaikkaa. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä persoonalliset juhlat. PowerPark tarjoaa juhliin erilaiset menut, sekä oman Voilá leipomo-konditorian räätälöityjä kakkuja ja leivoksia.

Ravintolan alakertaan on esteetön sisäänkäynti. 

Syys- ja talvikaudella toimimme tilausravintolana ryhmille. Varaa Park Hotel ryhmällesi myyntipalvelustamme 010 3477 600 tai info@powerpark.fi. 

KurviKievari

KurviKievari sijaitsee PowerParkin uudella raviradalla, Power Drome monitoimialueella. Uudet ja näyttävät tilat tarjoavat mahdollisuuden järjestää häitä, syntymäpäiviä ja muita juhlia sekä kokoontumisia noin 130 henkilölle. Kesäisin käytössä on lisäksi 140 hengen kalustettu terassi. Kurvikievarin lähellä on runsaasti pysäköintipaikkoja ja tilaan on esteetön pääsy. PowerPark tarjoaa juhliin erilaiset menut, sekä oman Voilá leipomo-konditorian kakut ja muut leivonnaiset. Tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten tilaan voi tuoda omat juomat.

Kysy tarjous myyntipalvelustamme info@powerpark.fi / 010 3477 600 ja tule tutustumaan tilaan paikan päälle.

PowerDrome monitoimialue – moderni tapahtuma-alue

Suomen uusin ja modernein ravirata mahdollistaa myös erilaisten ulkoilmatapahtumien järjestämisen alueella. Power Drome monitoimialueella on 4 hehtaarin alueella asfalttipäällyste sekä runsaasti hiekka- ja viheralueita. 

Power Drome rata-alueella on moderni valaistus. Lisäksi langaton äänentoisto, joka kattaa koko tapahtuma-alueen. 

Alueen eri pisteissä toimii tapahtumien aikana ravintolapalvelut. Alueella on mm. 130-paikkainen KurviKievari sekä 670 m2 kokoinen tapahtumateltta, jossa voidaan järjestää ruokailuja tai esiintymisiä. 

Power Dromen alueella on runsaasti pysäköintitilaa. Bussikuljetusmahdollisuus PowerParkin huvipuistoon (5 min). Power Drome monitoimialueella järjestetään vuosittain mm. kolmipäiväinen Nordic King ravitapahtuma, sekä muita ravi- ja esteratsastustapahtumia sekä koiranäyttelyitä. Tapahtuma-alue sopii erinomaisesti myös esimerkiksi kulkuneuvojen ja työkoneiden tuote-esittelyihin tai liikunnallisiin ulkoilmatapahtumiin. 

Kysy lisää myyntipalvelustamme info@powerpark.fi tai 010 3477 600.