Etusivu > Ryhmät > Juhlatilat

Juhlatilat

Oletko järjestämässä juhlia tai suurempaa tapahtumaa? Meiltä löydät tilat intiimejä perhejuhlia ja massiivisia messuja varten – sekä tietysti kaikkeen siltä väliltä! Voit vetää myös överiksi ja varata huvipuiston yksityiskäyttöön!


Palace Areena – Huvi ja hyöty saman katon alla 

Palace Areena tarjoaa suuret puitteet konsertteihin, yritys- ja liikuntatapahtumiin, sekä koulutuksiin. Meille mahtuu jopa 9000 hengen tapahtumat saman katon alle. 

Messu- ja tapahtumajärjestäjille Palace Areenan käytössä oleva lattiapinta-ala on yhteensä 8500 m2, josta karting radan tila on 3500 m2. Tarvittava tila voidaan jakaa myös kankailla, jolloin varattu tila on paras mahdollinen suunnitellulle kävijämäärälle. 

Palace Areenan ulkomitat ovat; pituus on 150 m ja leveys 70 m. Yhden hehtaarin kokoinen Palace Areena sijaitsee aivan PowerPark huvialueen sydämessä. Areenan korkeus on 14 m ja katon reuna-alueet 7 m. Kiinnityspisteet ovat pituus suunnassa 6 m välein kattopilareista, jotka kulkevat hallin poikki. 

Areenan erinomainen akustiikka mahdollistaa myös konserttien ja muiden tapahtumien järjestämisen. Samassa Palace Areenan tilassa sijaitsee myös PowerParkin sisäkartingrata, jonka käyttö voidaan yhdistää myös erilaisiin tapahtumiin. Alueella on myös runsaasti maksutonta pysäköintitilaa (mm. 1500 autoa huvipuistoalueella), sekä linja-autoille oma pysäköintialue. 

Palace Areenalla vuokrattavana seuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöiden käyttöön. Vuokrattavana 18 x 9 m täysimittainen lentopallo ja/tai koripallokenttä 28 x 15 m, jossa joustoparketti. Kentän yläpuolella oleva kattokorkeus on 14 m, katossa säädettävät max 1500 lux valaistus pelaamista varten. Kenttä rajattu kummastakin päädystä palloverkoilla.  

Kysy tarjous myyntipalvelustamme info@powerpark.fi / 010 3477 600 tai tule tutustumaan tiloihin paikanpäälle. Räätälöidään yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu. PowerParkissa onnistuu huvin ja hyödyn yhdistäminen 160 hehtaarin alueella.

Park Hotel Härmä – Keitämme kasaan ainutlaatuisia tilaisuuksia!

Park Hotel Härmän ravintolan satumainen miljöö sopii erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Vietä syntymäpäivä, merkkipäivä, häät tai sukujuhla hyvän ruoan merkeissä. Näyttävään alakerran saliin mahtuu noin 100 henkeä ja ravintolan toisesta kerroksesta löytyy lisäksi 80 asiakaspaikkaa. Ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä persoonalliset juhlat. PowerPark tarjoaa juhliin erilaiset menut, sekä oman Voilá leipomo-konditorian räätälöityjä kakkuja ja leivoksia. 

Ravintolan alakertaan on esteetön sisäänkäynti. 

Syys- ja talvikaudella toimimme tilausravintolana ryhmille. Varaa Park Hotel ryhmällesi myyntipalvelustamme 010 3477 600 tai info@powerpark.fi. 

KurviKievari

KurviKievari sijaitsee PowerParkin uudella raviradalla, Power Drome monitimialueella. Uudet ja näyttävät tilat tarjoavat mahdollisuuden järjestää häitä, syntymäpäiviä, juhlia ja erilaisia kokoontumisia 150 henkilölle. Kesäisin käytössä 140 hengen kalustettu terassi. Tilaa vuokrataan asialle ns. omatoimitilana hintaan 600 € /vrk, jolloin asiakkailla on mahdollisuus tuoda omat juomat juhlatilaan.  Toki vuokraamme tilaa myös kokoontumisiin, joissa PowerPark hoitaa kaikki käytännön järjestelyt. Kurvikievarin alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja ja tiloihin on esteetön pääsy. PowerPark tarjoaa juhliin erilaiset menut, sekä oman Voilá leipomo-konditorian räätälöityjä kakkuja ja leivoksia.

PowerDrome monitoimialue – moderni tapahtuma-alue

Suomen uusin ja modernein ravirata mahdollistaa myös erilaisten ulkoilmatapahtumien järjestämisen alueella. Power Drome monitoimialueella on 4 ha alueella asfalttipäällyste sekä runsaasti hiekka- ja viheralueita. 

Power Drome rata-alueella on moderni valaistus. Lisäksi langaton äänentoisto, joka kattaa koko tapahtuma-alueen. 

Alueella toimivat tapahtumien aikana ravintolapalvelut, sekä tyylikäs 150-paikkainen tilausravintola Kurvikievari. Kurvikievarissa on myös 140 asiakaspaikkainen kesäterassi. Tilaa vuokrataan myös juhla- ja tapahtumakäyttöön hintaan 600 €/vrk. 

Alueella myös 670 m2 kokoinen tapahtumateltta, jossa voidaan järjestää ruokailuja tai esiintymisiä. 

Power Dromen alueella on runsaasti pysäköintitilaa. Bussikuljetusmahdollisuus Power- Parkin huvipuistoon (5 min.) Power Drome monitoimialueella järjestetään mm. kolmipäiväinen PowerParkin juhannus, sekä ravi- ja esteratsastustapahtumia. 

Tapahtuma-alue sopii erinomaisesti esimerkiksi kulkuneuvojen ja työkoneiden tuote-esittelyihin, eläinteema tapahtumien tuottamiseen tai liikunnallisiin ulkoilmatapahtumiin. 

Kysy lisää myyntipalvelustamme info@powerpark.fi tai 010 3477 600. Tule tutustumaan tiloihin paikanpäälle. Räätälöidään yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu.