Elokuvateatteri

Kaikki kuumimmat elokuvauutuudet näet PowerParkin Magnum Theatressa! Voit varata upeaan elokuvasaliimme myös yksityisen leffaillan.


Näe kaikki kuumimmat leffauutuudet PowerParkin Magnum Theatren valtavalta 60 neliön valkokankaalta kera uskomattoman äänentoiston.

Teemme elokuvaohjelmiston viikoksi kerrallaan. Perjantaista alkavan elokuvaviikon näytösajat julkaistaan tiistaina tällä sivulla sekä Magnum Theatren Facebook-sivuilla. 

Kesäsesongin aikana näytämme elokuvateatterissa 5D-elokuvia non-stop periaatteella huvipuiston ollessa auki.

Leffauutuuksia esitetään myös yksityisnäytöksinä ja voimme tilata myös teemaan sopivan erikseen valittavan elokuvan. Ennen elokuvaa salissa voi järjestää myös omaa ohjelmaa valkokangasta käyttäen, kuten presentaatioita, kisailuja tai puheita.

Liput

3D-elokuvalippu 14 €
2D-elokuvalippu 12 €
Opiskelijat, eläkeläiset & varusmiehet 2D-elokuvalippu 10 €

Huom. elokuviin ei voi varata paikkaa etukäteen

Leffaviikon ohjelmisto

Back To Black / K16

la 20.4. klo 17:00
su 21.4. klo 17:00

Abigail / K16

pe 19.4. klo 19:00
la 20.4. klo 19:15
to 25.4. klo 20:00

Kyllä isä osaa / K7

to 18.4. klo 19:15
la 20.4. klo 13:00
su 21.4. klo 14:45
to 25.4. klo 18:30

Ghostbusters: Frozen Empire / K12

to 18.4. 17:00

Hurjapäät renkailla / K7

pe 19.4. klo 17:00
la 20.4. klo 15:00
su 21.4. klo 13:00Oma leffanäytös Magnum Theatressa!

Elokuvien taikaa työporukan virkistyspäivään tai vaikkapa kaverisynttäreille! Meillä voit järjestää oman leffanäytöksen, jolloin saatte upean Magnum Theatren elokuvasalin täysin omaan käyttöönne. Oma personoitu leffailta on hauska ja erilainen tapa viettää laatuaikaa porukalla ja nauttia ryhmällenne sopivasta viihdyttävästä elokuvasta. Oma näytös on siis juuri sitä, miltä se kuulostaa – koko elokuvasali varattuna vain teille!

Yksityisnäytökseen voitte valita vapaavalintaisen elokuvan sen hetkisestä ohjelmistostamme tai ohjelmistosta poistuneiden elokuvien valikoimasta. Ennen elokuvaa salissa voi järjestää myös omaa ohjelmaa valkokangasta käyttäen, kuten presentaatioita, kisailuja tai puheita. 

Leffoissa on olennaista tottakai myös leffaherkut, jotka kannattaa tilata etukäteen valmiiksi koko porukalle. Teatterin herkkumyymälä on auki myös yksityisnäytösten yhteydessä, joten limsat, popparit ja namupussit on mahdollista ostaa myös paikan päältä ennen näytöstä.

Elokuvanäytöksen yhteyteen on etukäteen varattavissa kahvitilaisuus teatterin aulassa ennen tai jälkeen elokuvan. Myös ruokailu voidaan järjestää ennen tai jälkeen elokuvan sopimuksen mukaan. Yksityisnäytös elokuvateatterissa on mahdollista yhdistää myös muihin aktiviteetteihimme kuten kartingiin tai saunailtaan, jotta voisitte viettää täydellisen virkistävän illan hyvällä porukalla. Voimme siis räätälöidä virkistyspäivän tai vaikkapa pikkujoulut täysin toiveidenne mukaan! 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous omasta leffanäytöksestä:
Magnum Theatre: magnum@powerpark.fi
PowerParkin myyntipalvelu: info@powerpark.fi / 010 3477 600

Oman elokuvanäytöksen hinta muodostuu näytöksen katsojamäärästä.
Omat näytökset ostettavissa alkaen 250€. Hinta sisältää 20 elokuvalippua (á 12,50€). Lisäliput 10€/hlö.

Pakettiin sisältyy: 

  • Valittu elokuva
  • Halutessasi 20 minuuttia puhe-/presentaatioaikaa ennen elokuvanäytöksen alkamista
  • Elokuvateatterin kokoustekniikka sisältäen mikrofonin, tietokoneen sekä presentaation heijastuksen teatterin valkokankaalle.
  • Teatterihenkilökunnan alkuopastuksen tekniikassa
  • Teatterin herkkumyymälä on avoinna näytösten yhteydessä.

Valitse näytöspäivä ja -aika

Aloita valitsemalla ensin toivottu näytöspäivä ja -aika. On hyvä miettiä varalle myös pari muuta ajankohtaa, mikäli ensisijainen toive ei onnistu.

Yksityisten näytösten varaaminen onnistuu usein lyhyelläkin aikataululla ohjelmistossa merkittyjen näytösaikojen ulkopuolella. Mikäli haluat oman näytöksen sijoittuvan keskiviikko-perjantai-iltaan, lauantaille tai sunnuntaille tulee näytös varata kaksi viikkoa ennen näytöspäivää.

Valitse elokuva, joka sopii omalle porukallesi.

Voit valita elokuvan tällä hetkellä ohjelmistossamme olevista elokuvista. Voit myös tiedustella mahdollisuutta nähdä vanhempia, jo ohjelmistosta poistuneita elokuvia. Tulevat elokuvauutuudet ovat esitettävissä vasta ensi-iltapäivän jälkeen.

Huomioithan elokuvien ikärajat koko seurueen osalta. Ikärajalla 7, 12 ja 16 vuotta merkittyihin näytöksiin pääsee huoltajan kanssa kolme vuotta nuorempi. Ikärajalla 18 merkityt elokuvat ovat vain täysi-ikäisille.

Valitse leffaherkut

Voit tilata etukäteen leffaherkut, esim. popcorn + limsapullo kaikille näytökseen osallistujille. Herkut odottavat teitä valmiina salin ovella. Mikäli et halua tarjota leffaherkkuja näytöksen yhteydessä osallistujille, on heillä mahdollisuus tehdä ostoksia herkkuvalikoimastamme saapuessaan elokuviin. Elokuvaa ennen tai jälkeen on mahdollista nauttia kahvit elokuvateatterin aulassa. Kahvitus on tilattavissa etukäteen lisämaksusta.

Nauti koko salista omalla porukalla!

Koko sali on käytössänne, joten voitte istua missä tahansa penkillä salissa.