Etusivu > Huvit > Karting > Avoimet Grand Prixit

Avoimet Grand Prixit

Suositut avoimet Grand Prixit saavat jälleen jatkoa! Osakilpailuja ajetaan kesäkauden aikana yhteensä viisi.


Kesän 2024 Avoimet Grand Prixit

Jokaisesta osakilpailusta kaksi parasta selvittävät tiensä elokuun finaaliin ja askeleen lähemmäksi huippupalkintoja! Pääpalkintona kisassa on tuhannen euron arvoinen matkalahjakortti. Pääpalkinnon lisäksi luvassa muita mahtavia palkintoja.

Voit osallistua osakilpailuihin, jos olet 18 vuotta täyttänyt henkilö. Jokaiseen osakilpailuun otetaan mukaan 30 kuljettajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu haluamaasi osakilpailuun alla olevista painikkeista ja varmista paikkasi kisassa! Osakilpailun osallistumismaksu on 40€/kuljettaja. Voit halutessasi osallistua, vaikka jokaiseen osakilpailuun.

Ilmoittaudu mukaan kisoihin!

Kilpailussa ajetaan aika-ajot 15 minuuttia/erä ja 15 kierroksen finaalit. Osakilpailu toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10. Osakilpailujen reaaliaikaisen osallistujamäärän voit tarkistaa alla olevista kisakohtaisista linkeistä sivun yläreunasta.

Jokaisen osakilpailun kolme parasta palkitaan pokaaleilla ja kaksi parasta lisäksi ilmaisella loppukilpailupaikalla, joka järjestetään 25.8. klo 12:00 alkaen.

Mikäli tapahtumapäivänä on sateenuhka, perumme tapahtuman, josta tiedotetaan jo ilmoittautuneille sähköpostitse. Täten seuraavassa osakilpailussa on useampi jatkopaikka jaossa.

Jatkopaikan varmistaneet kuljettajat