Etusivu > Liput > PowerParkin Black Friday

Black Friday

PowerParkin Black Weekendissä on nyt viikonlopun täydeltä hulvattomia tarjouksia! Ensi kesän rannekkeita et enää tämän halvemmalla saa!


PowerParkin Black Weekend 2022

PowerParkin Black Weekend on nyt päättynyt!

Voit myös hankkia PowerPark lahjakortin. Lahjakortin summan voi asettaa esimerkiksi rannekkeiden, kartingin tai muiden aktiviteettien perusteella sekä lisätä mukaan hieman herkkurahaa.

Mitä jos hankkisitkin Black Weekendistä Pukinkonttiin yhteisiä muistoja?

Taas on se aika vuodesta, kun jokaisessa perheessä ja kodissa pohditaan kuumeisesti, mitä lahjatoiveita tällä kertaa kirjotetaan kirjeeseen Korvatunturille? Perinteisten joululaulujen mukaan Pukin kääreistä löytyy yleensä nuket ja autot upeat nuo. Mutta millaisia oikeastaan ovat ne kaikista ikimuistoisimmat lahjat?

Kaikista verrattomimmat lahjat ovat sellaisia, joista on iloa kuukausiksi, vuosiksi ja jopa vuosikymmeniksi. Ne eivät häviä tai unohdu hylättynä kaapin nurkkaan. Ikimuistoisimmat lahjat ovat sellaisia, joista voi nauttia täysillä yhdessä läheisten kanssa.

Viime kesän huvireissut ovat iloisena muistona lämmittämässä mieltä pitkän syksyn ja talven keskellä. Mitä, jos siis hankkisitkin perheelle tai kaverille lahjaksi yhteistä laatuaikaa, hauskanpitoa ja korvaamattomia muistoja?

Tarunhohtoisten lakeuksien keskellä kohoava Huvivaltio PowerPark kätkee sisälleen kaikkea, mitä unohtumattomalta elämysreissulta toivoa saattaa. Kesäreissu Huvivaltioon on taatusti kaikkien odotusten arvoinen, sillä ilo ei suinkaan jää yhteen huvittelupäivään, vaan siitä jää elinikäinen, perheen yhteinen muisto lapsuudesta ja nuoruudesta, kesästä ja hauskanpidosta.

Mikä toisikaan kylmän talven keskelle parempaa mieltä kuin kesälle suunniteltu yhteinen huvittelureissu? Sujauta siis Pukinkonttiin reissu PowerParkiin ikimuistoiseksi lahjaksi koko perheelle!