Etusivu > Liput > PowerParkin Black Friday

Black Week 2023

PowerParkin Black Friday on nyt Black Week! Tarjouksista hankit lahjaksi pukinkonttiin ikimuistoisen koko perheen lomamatkan järjettömän edullisesti.


Mitä jos hankkisitkin Pukinkonttiin yhteisiä muistoja?

PowerParkin Black Friday… tai siis… Black Week on täällä taas! Tämän vuoden Black Week on ainutkertainen mahdollisuus järjestää tulevalle kesälle koko perheen ihana yhteinen lomareissu, jonka kaikki muistavat takuulla koko lopun ikäänsä.

PowerParkin Black Week 2023 koostuu kolmesta osasta: Early Fun -ennakkomyynnistä, Black Friday -viikonlopusta sekä vielä Cyber Monday -alennuspäivästä viikonlopun jälkeen. Koko viikon hinnat on nyt pistetty sellaisiksi, että ne saa jokaisen hieraisemaan silmiään!

PowerParkin Black Week 2023 on päättynyt!

Black Week-tarjouksista saat hankittua uskomattoman edullisesti PowerParkin huvirannekkeet, jotka ovat taatusti verraton lahjaidea pukinkonttiin!

Kaikista verrattomimmat lahjat nimittäin ovat sellaisia, joista on iloa kuukausiksi, vuosiksi ja jopa vuosikymmeniksi. Ne eivät häviä tai unohdu hylättynä kaapin nurkkaan. Ikimuistoisimmat lahjat ovat sellaisia, joista voi nauttia täysillä yhdessä läheisten kanssa.

Ensi kesän lomareissu Huvivaltioon on siis taatusti kaikkien odotusten arvoinen, sillä ilo ei suinkaan jää yhteen huvittelupäivään, vaan siitä jää elinikäinen, perheen yhteinen muisto lapsuudesta ja nuoruudesta, kesästä ja hauskanpidosta.