Etusivu > Majoitus > Hotelli ja huoneistot > Kelo-huoneistot

Kelo-huoneistot

Aidon kelohonkamökin tunnelmaa näyttävässä Kelo-huoneistossa vehreän leirintäalueen kupeessa! Oma sauna ja terassi sekä upea näkymä kartingradalle takaavat viihtyisän majoittumisen Huvivaltiossa.


Upeat kelohonkahuoneistot omalla terassilla

Neljässä näyttävässä kuuden hengen Kelo-huoneistossa on yksi kahden hengen makuuhuone sekä yläkerran parvella vuodepaikat neljälle. Jokaisessa huoneistossa on alakerrassa tupakeittiö sekä oma sauna, suihku ja wc. Tupakeittiössä on perusastiasto kuudelle hengelle sekä keittolevyt, jääkaappi, mikro ja kahvikeitin. Jokaisessa huoneistossa on pieni terassi varustettuna näkymällä ulkokartingradalle.  

Huoneiston hintaan sisältyy liinavaatteet ja loppusiivous sekä kesäisin ulkouima-altaan käyttö. Erillismaksusta on myös mahdollisuus käydä aamiaisella Park Hotel Härmässä.  

Huoneistot ovat savuttomia eikä niihin voi majoittua lemmikin kanssa.

Sisäänkirjautuminen PowerParkin majoitukseen

Hotellihuoneet ja mökit ovat käytössä tulopäivänä klo 15:00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12:00. Sisäänkirjautuminen huoneisiin, huoneistoihin sekä mökkeihin tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa (Puistotie 3, Alahärmä/Kauhava).

Kaikissa huoneissa ja mökeissä liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina ja ne sisältyvät majoituksen hintaan.

HUOM! Mikäli majoitusvaraus on tehty huoneistoihin, mökkeihin tai campingalueelle, saat alueelle kulkukoodin tekstiviestinä ja/tai sähköpostitse. Muistathan käydä sisäänkirjautumassa, vaikka saisit koodin ennakkoon!

Jäikö kysyttävää? Katso kattava tietopakettimme! Varaukseen liittyvissä asioissa voit ottaa myös yhteyttä sähköpostitse info@powerpark.fi tai puhelimella +358103477600.