Etusivu > Tapahtumat > Power Night

Power Night

Elokuun kovimmat bileet ovat taas täällä – PowerParkissa! Nimensä uudistanut legendaarinen Power Night tarjoaa jälleen yhden kesän hienoimmista ja hauskimmista viikonlopuista.


Perjantaina ja lauantaina 13.-14.8. PowerParkin Palace Areena meinaa revetä liitoksistaan, kun Power Nightin huikeat tähtiartistit käynnistävät viikonlopun mittaiset juhlat. Lavalle tapahtuman aikana nousee muun muassa yksi suomen menestyneimmistä artisteista: Elastinen, valtavaan suosioon noussut Portion Boys, koko kansan rakastama Anssi Kela loputtomalla hittikavalkadillaan sekä monta muuta suosittua artistia. Useana vuonna loppuunmyyty Power Night takaa taatusti unohtumattoman viikonlopun kaikille kävijöille, joten nyt kannattaa lyödä päivät kalenteriin ja hankkia liput ennakkoon edullisemmin! Tunnelman katossa pitää DJ Tuottaja Jääskeläinen.

Power Nightin lisäksi hämmästyttävää nähtävää ja tekemistä riittää PowerParkissa koko viikonlopun täydeltä. Massiivinen kuljetusalan ja autoilun suurtapahtuma Power Truck Show vetää vuosittain paikalle yli 30 000 kävijää. Power Truck Showssa on nähtävillä mm. valtava määrä maailman hienoimpia leuat auki loksauttavia rekkoja ja hämmästyttäviä näytösajoja sekä erilaisia kilpailuja, joista ihmeteltävää riittää kenelle tahansa. Lisäksi myös PowerParkin huvipuisto ja muut huvitukset ovat auki lauantaina kaikille huvittelua kaipaaville!

Iltatapahtuman ohjelma

Perjantai 12.8.2022, K-18

Ovet auki klo 19:00

Vesterinen Yhtyeineen – 20:30
VähäE – Rekkamies (feat. Matti Esko) – 22:00
Movetron – 22:15
Elastinen – 00:00
Petri Nygård – 01:30

Tarkemmat esiintymisaikataulut julkaistaan myöhemmin. PowerPark pidättää oikeuden aikataulu ja ohjelmamuutoksille.

Lauantai 13.8.2022, K-18

Ovet auki klo 19:00

Jukka Poika – 20:30
Anssi Kela – 22:15
VähäE – Rekkamies (feat. Matti Esko) – 23:45
Aikakone – 00:00
Portion Boys – 01:30

Tarkemmat esiintymisaikataulut julkaistaan myöhemmin. PowerPark pidättää oikeuden aikataulu ja ohjelmamuutoksille.

Ravicamping 11 – 14.8.2022

Ravicamping on tilapäinen leirintäalue PowerParkin raviradalla Power Truck Show:n aikana. Huomioithan, että alueella kuuluu juhlimisen ääniä läpi yön ja siksi aluetta ei suositella lapsiperheille.

Ravicamping-alueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai –vaunussa. suurin osa vaunu- ja autopaikoista ovat asfaltoituja. Sähköllisiä paikkoja löytyy 50€/vrk ja sähköttömiä paikkoja hintaan 40€/vrk.

Ravicamping-alueella vierailijoita hemmottelee aikataulun mukaan sekä perjantaina että lauantaina hulppea saunarekka! Mikä olisikaan parempaa messupäivän jälkeen kuin leppoisat löylyt? Perjantaina raviradalla ajetaan myös kesäravit, joten erilaisiakin hevosvoimia on nähtävänä.

Alueella avotulen tekeminen sekä grillaus hiili- tai sähkögrillillä on kielletty. Kaasugrillien käyttö on sallittua vaunun/auton läheisyydessä. Huolehdithan turvallisuudesta.

Maukkaan aamiaisen tarjoaa raviradan Kurvikievari päivittäin klo 7:00-10:30 (su 12:00 asti) hintaan 9,90€. PowerParkin Ravirata alue sijaitsee PowerParkin lähistöllä n. 1,2km päässä liikekeskus Road Housesta. Liikekeskus Road Housesta löydät K-marketin, Alkon, Ravintolan, kahvilan ja Nesteen tankkauspisteen.

Camping-vuorokausi alkaa klo 13 ja päättyy klo 12. Vähimmäismajoitus 2 vuorokautta (loput paikat myydään lauantaina paikan päältä, mikäli tilaa vielä on). Sisäänkirjautuminen ravicampingiin tapahtuu Kauppakeskus Road Housen infossa (Jorma Lillbackantie 21, 62300 Härmä). Alueelta löytyy WC:t ja suihkut 24h. Alueella on myös puhallutusmahdollisuus korvausta vastaan aamupalan aikana

Ravicamping-alueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai –vaunussa. Lähes kaikki vaunu- ja autopaikat ovat asfaltoituja. Sähköllisiä paikkoja löytyy 50€ vuorokausihintaan noin 50 kpl ja sähköttömiä paikkoja löytyy jopa 200 hintaan 40€/vrk.