Etusivu > Tapahtumat > Power Night

Power Night

Jo perinteeksi muodostunut, usein loppuunmyyty PowerPark Power Night on täällä taas!


Viime vuosina Power Night -lauantai on myyty loppuun, joten nyt kipin kapin lippuostoksille, että saat varmistettua paikkasi tapahtumassa! Rock Night järjestetään Power Truck Show -tapahtuman yhteydessä, joten tästä viikonlopusta ei vauhtia puutu.

Ravicamping 12 – 15.8.2021

Ravicamping on tilapäinen leirintäalue PowerParkin raviradalla huikean Power Truck Show:n aikana. Leirintäalueella voit nauttia raviradan vaikuttavista ja tilavista puitteista sekä rennosta tunnelmasta!

Ravicamping-alueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai –vaunussa. Lähes kaikki vaunu- ja autopaikat ovat asfaltoituja. Sähköllisiä paikkoja löytyy 50€ vuorokausihintaan noin 50 kpl ja sähköttömiä paikkoja löytyy jopa 200 hintaan 40€/vrk.

Power Truck Shown jälkeen ravicamping-alueella vierailijoita hemmottelee sekä perjantaina että lauantaina hulppea saunarekka! Mikä olisikaan parempi tapa päättää ilta kuin leppoisat löylyt?

Maukkaan ja laadukkaan aamiaisen tarjoaa Kurvikievari klo 7:00-10:30 hintaan 9.90€. Kurvikievari palvelee janoisia ja nälkäisiä vieraita perjantaina ja lauantaina klo 15-21.

Tapahtumabussi kulkee kätevästi raviradalta tapahtuma-alueelle ja sieltä takaisin. PowerParkin Ravirata alue sijaitsee PowerParkin lähistöllä n. 1,2km päässä liikekeskus Road Housesta. Liikekeskus Road Housesta löydät K-marketin, Alkon, Ravintolan, kahvilan ja Nesteen tankkauspisteen.

Camping-vuorokausi alkaa klo 13 ja päättyy klo 12. Vähimmäismajoitus 2vrk. Sisäänkirjautuminen ravicampingiin tapahtuu Kauppakeskus Road Housen infossa (Jorma Lillbackantie 21, 62300 Härmä). Aluetta ei suositella lapsiperheille. Alueelta löytyy WC:t ja suihkut 24h. Alueella on myös puhallutusmahdollisuus korvausta vastaan.