Etusivu > Tapahtumat > Power Night

Power Night

Elokuun kovimmat bileet ovat taas täällä – PowerParkissa! Legendaarinen Power Night tarjoaa jälleen yhden kesän hienoimmista ja hauskimmista viikonlopuista.


Perjantaina ja lauantaina 11.-12.8. PowerParkin Palace Areena meinaa revetä liitoksistaan, kun PowerParkissa bailataan legendaarisen Power Nightin tahtiin! Tapahtumaan on jälleen kasattu upea kattaus tähtiartisteja, jotka taatusti takaavat elokuun kovimmat bileet.

Perjantaina lavalle nousevat kuumia hittejä vuodesta toiseen takonut ABREU, Suomen artistikentän eturiviin mm. Pohjola ja Suomen kesä hiteillään noussut Olli Halonen sekä K.O.I.R.A. -levyllä suursuosioon noussut Suomi-R&B:n legenda Karri Koira! Lauantaina puolestaan yleisön juhlatunnelmiin viettelee Suomen bilekuningatar Erika Vikman, ultimaattinen bilekaksikko Pasi ja Anssi, joka saa taatusti kansan juhlatuulelle sekä “Esson baariin” ja “Poika saunoo” hiteillään koko kansan suosikiksi noussut Poju! Tapahtuman juontaja ja DJ Windows95man pitää tunnelman katossa tapahtuman molempina päivinä.

Useana vuonna loppuunmyyty Power Night takaa taatusti unohtumattoman viikonlopun kaikille kävijöille, joten nyt kannattaa lyödä päivät kalenteriin ja hankkia liput ennakkoon edullisemmin!

Power Nightin lisäksi hämmästyttävää nähtävää ja tekemistä riittää PowerParkissa koko viikonlopun täydeltä. Massiivinen kuljetusalan ja autoilun suurtapahtuma Power Truck Show vetää vuosittain paikalle yli 30 000 kävijää. Power Truck Showssa on nähtävillä mm. valtava määrä maailman hienoimpia leuat auki loksauttavia rekkoja ja hämmästyttäviä näytösajoja sekä erilaisia kilpailuja, joista ihmeteltävää riittää kenelle tahansa. Lisäksi myös PowerParkin huvipuisto ja muut huvitukset ovat auki lauantaina kaikille huvittelua kaipaaville!

Iltatapahtuman ohjelma

Perjantai 11.8.2023, K-18

Ovet auki klo 19:00

20:00 – Windows95man
21:30 – Olli Halonen
23:00 – Karri Koira

00:15 – ABREU
01:30 – Windows95man

Tarkemmat esiintymisaikataulut julkaistaan myöhemmin. PowerPark pidättää oikeuden aikataulu ja ohjelmamuutoksille.

Lauantai 12.8.2023, K-18

Ovet auki klo 19:00

20:00 – Windows95man
21:30 – Poju
23:00 – Pasi ja Anssi
00:30 – Erika Vikman
01:45 – Windows95man

Tarkemmat esiintymisaikataulut julkaistaan myöhemmin. PowerPark pidättää oikeuden aikataulu ja ohjelmamuutoksille.

Ravicamping 8 – 11.8.2024

Ravicamping on tilapäinen leirintäalue PowerParkin raviradalla Power Truck Show:n aikana. Huomioithan, että alueella saattaa kuulua juhlimisen ääniä läpi yön ja siksi aluetta ei suositella lapsiperheille.

Ravicamping on tilapäinen leirintäalue PowerParkin raviradalla Power Truck Shown aikana. Ravicamping-alueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai –vaunussa. suurin osa vaunu- ja autopaikoista ovat asfaltoituja. Sähköttömiä paikkoja on tarjolla hintaan 48€/vrk. Maksimi henkilömäärä paikkaa kohden on 6 henkilöä. Huomioithan, että alueella saattaa kuulua juhlimisen ääniä läpi yön ja siksi aluetta ei suositella lapsiperheille.

Raviradalla ajetaan perjantaina klo 17:00 alkaen kesäravit, joten erilaisiakin hevosvoimia on nähtävänä.

Maukkaan aamiaisen tarjoaa raviradan Kurvikievari päivittäin klo 7:00-10:30 (su 12:00 asti) hintaan 11,90€. PowerParkin Ravirata alue sijaitsee aivan PowerParkin lähistöllä n. 1 km päässä liikekeskus Road Housesta. Liikekeskus Road Housesta löydät K-marketin, Alkon, Ravintolan, kahvilan, vaateliikkeen ja Nesteen tankkauspisteen.

Camping-vuorokausi alkaa klo 13 ja päättyy klo 12. Vähimmäismajoitus 2vrk. Sisäänkirjautuminen ravicampingiin tapahtuu raviradan pääportilla INFO kontissa.(Päätie 65, 62300 Härmä). Alueeltamme löytyy WC:t ja suihkut 24h. Alueella on myös puhallutusmahdollisuus korvausta vastaan aamupalan aikana.

Alueella avotulen tekeminen sekä grillaus hiili- tai sähkögrillillä on kielletty. Kaasugrillien käyttö on sallittua vaunun/auton läheisyydessä. Huolehdithan turvallisuudesta.