Etusivu > Tapahtumat > Power Night

Power Night

Legendaarinen Power Night tuo mukanaan kesän upeimman ja ikimuistoisimman viikonlopun, jota et halua missata!


Perjantaina ja lauantaina 9.-10.8.2024 PowerParkin Palace Areena meinaa revetä liitoksistaan, kun PowerParkissa bailataan legendaarisen Power Nightin tahtiin! Tapahtumaan on jälleen kasattu upea kattaus tähtiartisteja, jotka taatusti takaavat elokuun kovimmat bileet.

Perjantaina lavalle nousevat koko kansan rakastama Juha Tapio, suomipopin konkari Ressu Redford, karismaattinen Euroviisuista tuttu Window95man sekä bileiden tunnelmaa nostattava DJ Ice K!  

Lauantaina puolestaan yleisön vie juhlatunnelmiin koko Suomea ja ulkomaita myöden suureen suosioon noussut Käärijä, huumorimusiikin mestarit Martti Servo & Napander, riemukas HesaÄijä sekä DJ Ice K!

Useana vuonna loppuunmyyty Power Night takaa taatusti unohtumattoman viikonlopun kaikille kävijöille, joten nyt kannattaa lyödä päivät kalenteriin ja hankkia liput ennakkoon edullisemmin! 

Power Nightin lisäksi hämmästyttävää nähtävää ja tekemistä riittää PowerParkissa koko viikonlopun täydeltä. Massiivinen kuljetusalan ja autoilun suurtapahtuma Power Truck Show vetää vuosittain paikalle yli 30 000 kävijää. Power Truck Showssa on nähtävillä mm. valtava määrä maailman hienoimpia leuat auki loksauttavia rekkoja ja hämmästyttäviä näytösajoja sekä erilaisia kilpailuja, joista ihmeteltävää riittää kenelle tahansa. Lisäksi myös PowerParkin huvipuisto ja muut huvitukset ovat auki lauantaina kaikille huvittelua kaipaaville!

Liput tapahtumaan, K-18

Power Night 2024 perjantai ennakkolippu: 35€ (norm. 42€)

Tämä lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn PowerParkin Power Night iltatapahtumaan perjantaina 9.8.2024. Tapahtuma on ikärajaltaan K-18. PowerPark pidättää oikeudet aikataulu tai ohjelmamuutoksiin. Ennakkoliput myynnissä 4.8. saakka.

Power Night 2024 lauantai ennakkolippu: 35€ (norm. 42€)

Tämä lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn PowerParkin Power Night iltatapahtumaan lauantaina 10.8.2024. Tapahtuma on ikärajaltaan K-18. PowerPark pidättää oikeudet aikataulu tai ohjelmamuutoksiin. Ennakkoliput myynnissä 4.8. saakka.

Power Night 2024 2 päivää ennakkolippu: 60€ (norm. 75€)

Tämä lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn PowerParkin Power Night iltatapahtumaan perjantaina ja lauantaina 9.-10.8.2024. Tapahtuma on ikärajaltaan K-18. PowerPark pidättää oikeudet aikataulu tai ohjelmamuutoksiin. Ennakkoliput myynnissä 4.8. saakka.

Power Night 2024 perjantai VIP: 98€

Perjantain 9.8.2024 VIP-Lippu sisältää pääsyn PowerPark Power Nightiin, sen VIP-tiloihin sekä VIP-ruokailun. VIP-liput vaihdetaan passeihin ja rannekkeisiin VIP/ennakkoliput sisäänkäynnissä, joten varauduthan esittämään lipussasi olevan QR-koodin sisäänkäynnin yhteydessä. Iltatapahtuma on ikärajaltaan K-18. PowerPark pidättää oikeudet aikataulu tai ohjelmamuutoksiin.

Perjantai 9.8.2024, K-18

Ovet auki klo 19:00. Tarkemmat esiintymisaikataulut julkaistaan myöhemmin.

Juha Tapio
Windows95man
Ressu Redford

Tarkemmat esiintymisaikataulut julkaistaan myöhemmin. PowerPark pidättää oikeuden aikataulu ja ohjelmamuutoksille.

Lauantai 10.8.2024, K-18

Ovet auki klo 19:00. Tarkemmat esiintymisaikataulut julkaistaan myöhemmin.

Käärijä
HesaÄijä
Martti Servo & Napander

Tarkemmat esiintymisaikataulut julkaistaan myöhemmin. PowerPark pidättää oikeuden aikataulu ja ohjelmamuutoksille.

Ravicamping 8 – 11.8.2024

Ravicamping on tilapäinen leirintäalue PowerParkin raviradalla Power Truck Show:n aikana. Huomioithan, että alueella saattaa kuulua juhlimisen ääniä läpi yön ja siksi aluetta ei suositella lapsiperheille.

Ravicamping on tilapäinen leirintäalue PowerParkin raviradalla Power Truck Shown aikana. Ravicamping-alueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai –vaunussa. suurin osa vaunu- ja autopaikoista ovat asfaltoituja. Sähköttömiä paikkoja on tarjolla hintaan 48€/vrk. Maksimi henkilömäärä paikkaa kohden on 6 henkilöä. Huomioithan, että alueella saattaa kuulua juhlimisen ääniä läpi yön ja siksi aluetta ei suositella lapsiperheille.

Raviradalla ajetaan perjantaina klo 17:00 alkaen kesäravit, joten erilaisiakin hevosvoimia on nähtävänä.

Maukkaan aamiaisen tarjoaa raviradan Kurvikievari päivittäin klo 7:00-10:30 (su 12:00 asti) hintaan 11,90€. PowerParkin Ravirata alue sijaitsee aivan PowerParkin lähistöllä n. 1 km päässä liikekeskus Road Housesta. Liikekeskus Road Housesta löydät K-marketin, Alkon, Ravintolan, kahvilan, vaateliikkeen ja Nesteen tankkauspisteen.

Camping-vuorokausi alkaa klo 13 ja päättyy klo 12. Vähimmäismajoitus 2vrk. Sisäänkirjautuminen ravicampingiin tapahtuu raviradan pääportilla INFO kontissa.(Päätie 65, 62300 Härmä). Alueeltamme löytyy WC:t ja suihkut 24h. Alueella on myös puhallutusmahdollisuus korvausta vastaan aamupalan aikana.

Alueella avotulen tekeminen sekä grillaus hiili- tai sähkögrillillä on kielletty. Kaasugrillien käyttö on sallittua vaunun/auton läheisyydessä. Huolehdithan turvallisuudesta.