Etusivu > Ruoka > Ravintolat > Poco Loco

Poco Loco

Jotain erilaista, jotain raikasta, jotain maukasta? Valintasi on Poco Locon herkullinen koko perheen suosikki: tortilla- ja tacobuffet!


Junkerin ja Kwai Riverin viihtyisässä ympäristössä sillan kupeessa sijaitsee hurmaava meksikolaistyylinen buffetravintola Poco Loco. Poco Locosta tuli hitti heti saavuttuaan ja se vakiinnutti heti paikkansa huvittelijoiden sydämissä. Voit täyttää pehmeän tortillan tai rapean tacon haluamillasi täytteillä, joita löytyy jokaiseen makuun: klassinen chili con carne, herkullinen kasvisversio tai maukas kanatäyte tuovat variaatiota herkutteluun ja ne saavat taatusti veden nousemaan kielelle. Raikkaasta salaattipöydästä ja runsaasta kasvis- ja kastikevalikoimasta voit kasata tortillan juuri omien mieltymystesi mukaan. Buffetista löytyy maistuvia herkkuja ja sormiruokaa myös perheen pienimmille. Hyppää koko perheen voimin miellyttävälle makumatkalle Huvivaltion Meksikoon!

Poco Loco tänään: Suljettu

Poco Locon menu

Lämpimät täytteet

Chili con carne (M,G), enchilada, härkätäyte (L,G), fajitas, nyhtöbroileria (M,G), crispy chicken (L),
friteerattua perunaa (M,G), härkis-papupataa (M,G), maustettua riisiä (M,G)

Muut lisukkeet

Vihersalaattia, tomaattia, tuorekurkkua ja kesäkurpitsaa, makeaa maissia, punasipulia, vesimelonia ja ananasta,
paprikaa ja jalapenoja, cheddarjuustoraastetta (L,G) ja -kastiketta (G), salsakastiketta (M,G) ja guacamolea (G), kermaviilikastiketta (L,G), valkosipulia (M,G), nachoja (G), tortillalättyjä (M), tacokuoria (M,G), paahdettua sipulia (M).

Hinta: 14,90 €
6–11-vuotiaat Lapset 8,50 €
1–5-vuotiaat lapset 1 €/ikävuosi.
Hinta sisältää ruokajuomana veden, maidon ja hanalimsan.
Lihan alkuperämaa on Suomi.