Etusivu > Huvit > Karting > Polttari GP

Polttari GP

Järjestä ikimuistoinen polttarielämys, josta puhutaan vielä pitkään!


Onko sinulla tapahtuma järjestettävänä, mutta ei sisältöä? Oli kyseessä polttarit tai muu juhla, miten keksiä ikimuistoinen ja vauhdikas ohjelmanumero?

Ei hätää, tässä teille sellainen! Ensin kisataan radalla, nautitaan huurteiset baarissa ja jälkilöylyt heitetään saunassa.

Polttari GP on valmis paketti, jossa hinta on paketoitu polttaribudjettiin sopivaan muottiin. Ajotapahtuman kesto on 30 minuuttia. Aivan radan vierestä löytyy saunatilat. Polttari GP:n yhteydessä kahden tunnin saunavaraus tarjoushintaan, kysy myyntipalvelustamme. Sauna veloitetaan erikseen.

Ohessa vauhdikas ajopaketti. Lue lisää alta! 

POLTTARI GP

Eikö ajoaika riitä, ryhmän koko enemmän kuin 10? Isommille ryhmille paketoidut GP:t ja hinnoittelun löydät täältä.

Saunatilat sijaitsevat aivan ulkoradan vieressä suihkualtaan äärellä. Vaihtoehtoina ovat pienempi noin 10 henkilön sauna tai isompi 20 henkilön sauna. Molemmissa saunoissa on viihtyisät oleskelutilat juomatarjoiluineen sekä terassi, jossa on mukava istuskella auringonpaisteessa. Saunoille voi tilata ennakkoon myös ruokaa. Juomista veloitus kulutuksen mukaan. Omien juomien nauttiminen saunalla kielletty.

Haluatko tehdä varauksen?

Kysy tarjous myyntipalvelustamme sähköpostitse info@powerpark.fi, soita 010 3477 600 tai jätä sähköpostisi alle ja otamme teihin yhteyttä. Voit aina myös tulla tutustumaan tiloihin paikanpäälle. Räätälöidään yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu. PowerParkissa onnistuu huvin ja hyödyn yhdistäminen 160 hehtaarin alueella.