Etusivu > Majoitus > Leirintäalueet > Rio Grande Camping

Rio Grande Camping

Vehreä ja viehättävä Rio Grande Camping on jokaisen karavaanarin unelma! Nuku rauhaisassa ympäristössä, suuntaa aamu-uinnille uima-altaalle ja nappaa tasokas hotelliaamiainen – olet valmis elämäsi huvittelupäivään!


Vehreä ja viehättävä leirintäalue

Tilavalla Rio Grande -leirintäalueella on tasokkaat palvelut. Viihtyisällä leirintäalueella on 65 asfaltoitua camping-paikkaa asuntoautoille ja –vaunuille. Paikkojen hintaan sisältyy sähkö ja tv-liitännät. Alueen keskuksessa, campingcenterissä, on saunoja, leikkihuoneita, pyykinpesutiloja, WC:t, suihkut sekä keittiö- ja ruokailutiloja. Kesäisin käytössä on myös hulppea ulkouima-allas. Kaikki Huvivaltio PowerParkin palvelut ovat helposti saavutettavissa vain parin sadan metrin päässä! 

WC-tilat ovat käytössä 24 h, suihku- ja keittiötilat klo 7–22 ja saunat ovat lämpimänä iltaisin klo 18–22. Kesällä uintimahdollisuus ulkouima-altaalla (syvyys 120 cm). Uiminen tapahtuu vanhempien valvonnassa, altaalla ei ole uimavalvojaa. Leirintäalueella on hiljaisuus klo 23–07. Leirintäpaikan suositeltu maksimi henkilömäärä on 6 henkilöä. Camping-centerissä ei ole ruuanlaittoastioita, välineitä eikä ruokailuastioita.

Telttailu on mahdollista Green Field Camping –alueella.

SF-Caravan tai Camping Key Card-kortilla camping-paikasta saa 5 € alennuksen. Valitse alennushinta suoraan verkkokaupasta. Huom! etukortti tulee esittää sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Sisäänkirjautuminen PowerParkin leirintäalueille

Leirintäaluepaikat ovat käytössä tulopäivänä klo 13 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12. Sisäänkirjautuminen campingpaikoille ja telttapaikoille tapahtuu Road Housen infossa (Jorma Lillbackantie 21). 

Kesäkauden ulkopuolella sisäänkirjautuminen tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa. 

HUOM! Mikäli majoitusvaraus on tehty Rio Grande alueen huoneistoihin, mökkeihin, campingalueelle tai Green Fieldiin, saat alueelle kulkukoodin tekstiviestinä ja/tai sähköpostitse. Muistathan käydä sisäänkirjautumassa, vaikka saisit koodin ennakkoon!

Sähköautojen lataaminen leirintäalueiden sähkötolpista tai mökkien pistokkeista ei ole sallittua. Lähin sähköautojen latauspiste on liikekeskus RoadHousen pihassa, PowerParkin sisääntulotien alussa.

Jäikö kysyttävää? Katso kattava tietopakettimme! Varaukseen liittyvissä asioissa voit ottaa myös yhteyttä sähköpostitse info@powerpark.fi tai puhelimella +358103477600.