Etusivu > Tapahtumat > PowerParkin ravitapahtumat

PowerParkin ravitapahtumat

PowerParkin Raviradalla järjestetään kaudella 2022 viisi ravitapahtumaa.


Ravikesän aloittavat toukokuussa ensimmäistä kertaa järjestettävät markkinaravit, joka yhdistää perinteiseen ravitapahtumaan markkinahenkeä.

Toukokuun lopussa kilpaillaan vielä toiset ravit, kun Härmän Ravirata Oy järjestää perinteiset kesäravit poikkeuksellisesti PowerParkin Raviradalla.

PowerParkin kauden päätapahtuma on juhannuksena kilpailtavat kaksipäiväiset Nordic King -ravit, jossa koetaan vauhdikkaita elämyksiä niin raviradan, huvipuiston kuin iltatapahtumankin puolella.

Juhannusaaton raveissa kilpaillaan B-ponien avoin PowerPark-maili, PowerParkin Tuplawoltti, Nordic King-Heat, Speedex 5-v lähtö ja Maaseudun Tulevaisuuden Nordic Queen, jossa avoimen tason kylmäveritammat ottavat mittaa toisistaan ja tavoittelevat 15.000e ykköspalkintoa.

Juhannuspäivän raveissa ratkeaa vuoden 2022 Nordic King, jonka voittaja saa muhkean 50.000e palkinnon! Avoimen tason lämminveriset ottavat mittaa toisistaan Käyttöauto-maililla kilpaillen 20.000e ykköspalkinnosta. A-poneilla kilpaillaan Junior Nordic King tittelistä.

Heinäkuussa heitetään lomavaihteelle ja kilpaillaan rennot Lomaravit. Lomaraveissa on usein vieraillut esiintyjä, joka on viihdyttänyt ravikansaa lähtöjen lomassa.

PowerParkissa järjestetetään 12. -14.8 elokuuta suuren yleisön keräävä PowerTruck Show ja perjantaina radalla ajetaan saman henkiset Rekka-Ravit. Raviradan alueella on suuri leirintäalue ja illalla PowerParkin alueella jatketaan pikkutunneille asti RockNightin vauhdittamana.

PowerParkin Ravirata – vauhdikkaita elämyksiä! Tervetuloa PowerParkiin!

Vuonna 2022 PowerParkissa ravataan:

PowerParkin kesäravit löydät sosiaalisesta mediasta @powerparkinravirata

Markkinaravit

Keväiset Markkinaravit PowerParkin Raviradalla 12.5.2022 klo 16:00- ravien loppuun asti(ravikilpailut alkavat klo 18:00, koe- ja ponilähdöt aiemmin)

PowerParkin Raviradan ja Alahärmän Yrittäjien yhdessä järjestämä tapahtuma yhdistää perinteisen ravitapahtumaan markkinahenkeä.

Alueen yrityksillä on mahdollisuus varata paikka raviradan alueelta ja tulla esittelemään yritystään ja myymään tuotteitaan. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Markkinaravit paikkavarauslomake

Nimi(Pakollinen)
Paikan tyyppi(Pakollinen)