Etusivu > Tapahtumat > PowerParkin ravitapahtumat

PowerParkin ravitapahtumat

PowerParkin Raviradalla järjestetään kaudella 2023 viisi ravitapahtumaa.


Ravikesä 2023 käynnistyy toukokuussa kaudenavaus raveilla.

PowerParkin kauden päätapahtuma on juhannuksena kilpailtavat kaksipäiväiset Nordic King -ravit, jossa koetaan vauhdikkaita elämyksiä niin raviradan, huvipuiston kuin iltatapahtumankin puolella.

Juhannusaaton raveissa kilpaillaan B-ponien avoin PowerPark-maili, PowerParkin Tuplawoltti, Nordic King-Heat, Speedex 5-v lähtö ja Nordic Queen, jossa avoimen tason kylmäveritammat ottavat mittaa toisistaan ja tavoittelevat 15.000e ykköspalkintoa.

Juhannuspäivän raveissa ratkeaa vuoden 2023 Nordic King, jonka voittaja saa muhkean 50.000e palkinnon! Avoimen tason lämminveriset ottavat mittaa toisistaan Käyttöauto-maililla kilpaillen 20.000e ykköspalkinnosta. A-poneilla kilpaillaan Junior Nordic King tittelistä.

Heinäkuussa heitetään lomavaihteelle ja kilpaillaan rennot Lomaravit. Lomaraveissa on usein vieraillut esiintyjä, joka on viihdyttänyt ravikansaa lähtöjen lomassa.

PowerParkissa järjestetään 11. – 12.8 elokuuta suuren yleisön keräävä PowerTruck Show ja perjantaina radalla ajetaan saman henkiset Rekka-Ravit. Raviradan alueella on suuri leirintäalue ja illalla PowerParkin alueella jatketaan pikkutunneille asti Power Nightin vauhdittamana.

PowerParkin Ravirata – vauhdikkaita elämyksiä! Tervetuloa PowerParkiin!

Vuonna 2023 PowerParkissa ravataan:

PowerParkin kesäravit löydät sosiaalisesta mediasta @powerparkinravirata

Lämpimästi tervetuloa!