Etusivu > Huvit > Karting

Karting

Kansainvälisen tason kartingrata – vauhdin riemua jokaiselle ympäri vuoden. 


PowerParkissa voit nauttia vauhtielämyksistä kansainvälisen tason kartingradoilla. Kesäaikaan kurvaillaan joen rantaa kiertävällä upealla, EM- ja MM-kisojakin isännöineellä Mika Salo Circuit -ulkokartingradalla, ja talven liukkailla Palace Areenan sisärata kutsuu moottoriurheilusta kiinnostuneita testaamaan taitojaan tiukoissa mutkissa. Ajoajat tallentuvat ajanottojärjestelmään ja omat kierrosajat saa ajon jälkeen vertailtavaksi omaan sähköpostiin. Kierrosaikoja voi ajon aikana seurata myös F1-tyyliseltä valotaululta. 

Ajaminen soveltuu mainiosti kaikille!

Ammattitaitoisen henkilökuntamme opastuksella myös ensikertalaiset pääsevät nauttimaan vauhdin hurmasta ja tandemautolla perheen pienimmätkin saavat osansa ajoelämyksistä. 

Tule rohkeasti kokeilemaan koko perheen voimalla tai mittele taidoista aitoon F1-tyyliin ystävä-, asiakas- tai työporukalla. Valmiit ryhmille räätälöidyt Grand Prix-kisapakettimme mahdollistaa unohtumattoman elämyksen vain omalla porukalla. Kesäisin järjestettävä Avoin Grand Prix -kilpailu puolestaan tarjoaa tiukan taiston ja vauhdin hurmaa kaikille itsevarmoille karting-kuskeille.  

Tutustu tarkemmin ratoihin alta!

Ulkokarting

Kansainvälisen tason kartingia maailman kauneimmalla radalla. 

Avoimet Grand Prixit

Suositut avoimet Grand Prixit saavat jälleen jatkoa! Osakilpailuja ajetaan kesäkauden aikana yhteensä viisi.

Karting ryhmille

Kuka vie teidän työpaikan nopeimman kuskin tittelin? Entä kuka kaveriporukastanne nostaa isoimman pytyn korkeimmalla korokkeella?

Sisäkarting

Kartingia kaikille säältä suojassa jylhän Palace Areenan katon alla.