Etusivu > Huvit > Karting > Karting Ryhmille

Karting Ryhmille

Kuka vie teidän työpaikan nopeimman kuskin tittelin? Entä kuka kaveriporukastanne nostaa isoimman pytyn korkeimmalla korokkeella?  


Valmiit ryhmille räätälöidyt Grand Prix -kisapakettimme mahdollistaa unohtumattoman elämyksen omalla porukalla. Olemme suunnitelleet kaiken valmiiksi, joten valitset vain seuraavista ryhmällesi mieluisa kokonaisuus.

Grand Prix -paketit ryhmille

Mini Grand Prix / kesto n. 30min / ryhmän koko 8 henkilöä: 420€ (+1 hlö 45€). 
Grand Prix 15 / kesto n. 1h / ryhmän koko 15 henkilöä: 680-840€ (+2 hlöä 45€/hlö). 
Grand Prix 30 / kesto n. 1.5–2 h / ryhmän koko 15-30 henkilöä: 1360-1680€. 

Paketteihin sisältyy: 

– Rata yksityiskäyttöön kisatilaisuuden ajaksi. 
– Ohjaajakokous (ajosäännöt ja turvallisuusohjeet). 
– Yhdistetty harjoitus- ja aika-ajot. 
– Finaalit kaikille osallistujille. 
– Automaattinen ajanottojärjestelmä ottaa kuljettajille ajat, jotka lähetetään sähköpostitse heti ajon jälkeen. 

Hinnat voimassa 1.5.2023 – 30.6.2023 saakka 
Pidätämme oikeudet muutoksiin. 

Yli 30 hengen tilaisuudet erikseen sopimuksen mukaan. Ajalla 1.5.–30.9. yksityistilaisuudet ajetaan ensisijaisesti aina Mika Salo Circuit-ulkokartingradalla. Sateen sattuessa varaus siirtyy automaattisesti Palace Areena -sisäkartinghalliin.

Varaa nyt grand prix –kisatilaisuus myyntipalvelustamme010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi

Lisäpalvelut 

Viimeinen finaali käydään vielä saunan lauteilla, jonka päälle syödään herkullinen illallinen! Voit myös tilata ruoat kätevästi suoraan saunalle. 

Saunat alkaen 70 € / tunti 

Pokaalisarja: 1. 2. & 3.palkinto, 69 € / sarja 

Ulkoradan vuokraus yksityiskäyttöön 1000 € / tunti. Erikseen räätälöidyt karting-paketit voi sopia myyntipalvelumme kanssa: 010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi.

Ulkoradan varauskalenteri

Varauskalenterissa vihreällä näkyvinä aikoina ulkokartingrata on avoinna. Punaisella näkyvät ajat on varattu täyteen. Keltaisella näkyvät ajankohdat ovat varattu osittain ja niissä on vielä tilaa yksittäisajajille.

Hyvä tietää

ILMOITTAUTUMINEN 

Ennakkoon varattuihin yksityistilaisuuksiin ilmoittautuminen tapahtuu ratakahviloissa (ulkoradalla Pit Lane Café ja sisäradalla Palace Café). Saavuthan paikan päälle viimeistään n. 15 minuuttia ennen varatun ajoajan alkamista. 

PITUUSRAJAT 

Kartingautoihin on pituusrajat. 
Mika Salo Circuit -ulkoradalla kuljettajan minimipituus on 160 cm ja maksimipituus 200 cm. Palace Areenan -sisäradalla kuljettajan minimipituus on 130 cm ja maksimipituus 200 cm. Lapset 130–150 cm ajetaan omissa lähdöissä pienemmällä nopeudella. Myös lapset pääsevät nauttimaan vauhdin hurmasta tandemautojen kyydissä vanhemman tai huoltajan kanssa. 

SAAPUMINEN 

Ulkokartingrata sijaitsee aivan huvipuiston vieressä ja Pit Lane Café ilmoittautumista varten löytyy Karting-radan edestä. Sisäkarting rata ja Palace Café löytyvät suuresta Palace Areenasta Park Hotel Härmän ja huvipuiston naapurista. 

SÄÄN VAIKUTUS 

Sadesäällä Mika Salo Circuit-ulkorata on poissa käytöstä. Sateen sattuessa kaikki ajot siirtyvät automaattisesti Palace Areena -sisäkartinghalliin. 

AJOVARUSTEET 

Saat kaikki tarvittavat varusteet paikan päältä ajokenkiä lukuun ottamatta. Ota siis mukaan ajamiseen soveltuvat kengät: esimerkiksi lenkkarit tai tennarit. Haalarin, kypärän, kypärähupun ja hanskat saa paikan päältä ajoa varten, pesemme ja desinfioimme ajovarusteet jokaisen käytön jälkeen. Myös omia ajovarusteita voi käyttää. 

TURVALLISUUS 

Kartingajossa on aina nollatoleranssi: ajo päihteiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena on kielletty. 
 
Ennen ajoa sekä sisäradalla että ulkoradalla kuljettajille näytetään turvallisuusohjeet tv-ruudulta. Luethan ohjeet tarkkaavaisesti ja noudatathan niitä myös käytännössä. 
 
Liikkuminen varikkoalueella tapahtuu ainoastaan varikkohenkilökunnan luvalla. 
 
Kuljettaja, joka tarkoituksellisesti vahingoittaa kartingautoa, esimerkiksi huolimattomalla ja sääntöjen vastaisella ajotyylillään, on velvollinen korvaamaan vahingon. 

YKSITYISTILAISUUDET 

Ajalla 1.5.–30.9. yksityistilaisuudet ajetaan ensisijaisesti aina Mika Salo Circuit-ulkokartingradalla. Sateen sattuessa varaus siirtyy automaattisesti PowerPalace-sisäkartinghalliin. 

Ajanottojärjestelmään rekisteröityminen