Etusivu > Huvit > Karting > Karting Ryhmille

Karting Ryhmille

Kuka vie teidän työpaikan nopeimman kuskin tittelin? Entä kuka kaveriporukastanne nostaa isoimman pytyn korkeimmalla korokkeella?  


Mikä olisikaan parempi tapa virkistäytyä työ- tai kaveriporukalla kuin kisailla kartingradalla PowerParkin huippuolosuhteissa! Kartingkilpailu hyvällä porukalla PowerParkin ulkoradan upeassa miljöössä on hieno kokemus rataurheilusta kelle tahansa. Kartingkisa ulkokartingradalle onkin varattavissa keväästä pitkälle syksyyn säiden salliessa. Sisäkartingrata puolestaan tarjoaa kartingin hurmaa säästä riippumatta ympäri vuoden ja on varattavissa ryhmällenne milloin tahansa. Voitte valita valmiin Grand Prix -paketin tai voimme räätälöidä kisan ja muut viihdykkeet täysin tarpeidenne mukaan. 

Valmiit Grand Prix -kisapakettimme mahdollistavat unohtumattoman kisaelämyksen. Olemme suunnitelleet kaiken valmiiksi, joten sinun tarvitsee vain valita ryhmällesi mieluisa kokonaisuus seuraavista:

Grand Prix -paketit ryhmille

Mini Grand Prix / kesto n. 30 min / ryhmän koko 8 henkilöä: 340€ (+1 hlö 45 €)
Grand Prix 12 / kesto n. 1h / ryhmän koko 12 henkilöä: 510€ (+1 hlö 45 €)
Grand Prix 24 / kesto 1,5 – 2h/ryhmän koko 24 henkilöä: 1020€

Paketteihin sisältyy: 

– Rata yksityiskäyttöön kisatilaisuuden ajaksi. 
– Ohjaajakokous (ajosäännöt ja turvallisuusohjeet). 
– Yhdistetty harjoitus- ja aika-ajot. 
– Finaalit kaikille osallistujille. 
– Automaattinen ajanottojärjestelmä ottaa kuljettajille ajat, jotka lähetetään sähköpostitse heti ajon jälkeen. 

Hinnat voimassa 1.10.2023 – 30.4.2024 saakka 
Pidätämme oikeudet muutoksiin. 

Varaa nyt grand prix –kisatilaisuus myyntipalvelustamme010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi

Yli 30 hengen tilaisuudet erikseen sopimuksen mukaan. Ajalla 1.5.–30.9. yksityistilaisuudet ajetaan ensisijaisesti aina Mika Salo Circuit-ulkokartingradalla. Sateen sattuessa varaus siirtyy automaattisesti Palace Areena -sisäkartinghalliin.

Lisäpalvelut

Viimeinen finaali käydään saunan lauteilla! Karting-paketit ovat yhdistettävissä myös muihin palveluihimme, joten varaamalla vaikkapa saunan ja illallisen tai oman leffanäytöksen kartingkisojen päälle vietätte taatusti virkistävän päivän hyvällä porukalla. Leikkimielinenkään kisa ei tunnu kisalta ilman palkintoja, joten nostakaa kisahumu kattoon ja varatkaa valmiiksi upea pokaalisarja ojennettavaksi parhaiten kilpailussanne menestyneille kuskeille!

Saunat: alk. 70 € / tunti (Ruoat on mahdollista tilata ravintoloistamme myös suoraan saunalle.)

Pokaalisarja (1., 2. & 3.palkinto): 69 € / sarja

Ulkoradan vuokraus yksityiskäyttöön: 1000 € / tunti.

Kysy rohkeasti lisää erikseen räätälöitävistä karting-paketeista ja lisäpalveluistamme:
010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi.

Hyvä tietää

ILMOITTAUTUMINEN 

Ennakkoon varattuihin yksityistilaisuuksiin ilmoittautuminen tapahtuu ratakahviloissa (ulkoradalla Pit Lane Café ja sisäradalla Palace Café). Saavuthan paikan päälle viimeistään n. 15 minuuttia ennen varatun ajoajan alkamista. 

PITUUSRAJAT 

Kartingautoihin on pituusrajat. 
Mika Salo Circuit -ulkoradalla kuljettajan minimipituus on 160 cm ja maksimipituus 200 cm. Palace Areenan -sisäradalla kuljettajan minimipituus on 130 cm ja maksimipituus 200 cm. Lapset 130–150 cm ajetaan omissa lähdöissä pienemmällä nopeudella. Myös lapset pääsevät nauttimaan vauhdin hurmasta tandemautojen kyydissä vanhemman tai huoltajan kanssa. 

SAAPUMINEN 

Ulkokartingrata sijaitsee aivan huvipuiston vieressä ja Pit Lane Café ilmoittautumista varten löytyy Karting-radan edestä. Sisäkarting rata ja Palace Café löytyvät suuresta Palace Areenasta Park Hotel Härmän ja huvipuiston naapurista. 

SÄÄN VAIKUTUS 

Sadesäällä Mika Salo Circuit-ulkorata on poissa käytöstä. Sateen sattuessa kaikki ajot siirtyvät automaattisesti Palace Areena -sisäkartinghalliin. 

AJOVARUSTEET 

Saat kaikki tarvittavat varusteet paikan päältä ajokenkiä lukuun ottamatta. Ota siis mukaan ajamiseen soveltuvat kengät: esimerkiksi lenkkarit tai tennarit. Haalarin, kypärän, kypärähupun ja hanskat saa paikan päältä ajoa varten, pesemme ja desinfioimme ajovarusteet jokaisen käytön jälkeen. Myös omia ajovarusteita voi käyttää. 

TURVALLISUUS 

Kartingajossa on aina nollatoleranssi: ajo päihteiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena on kielletty. 
 
Ennen ajoa sekä sisäradalla että ulkoradalla kuljettajille näytetään turvallisuusohjeet tv-ruudulta. Luethan ohjeet tarkkaavaisesti ja noudatathan niitä myös käytännössä. 
 
Liikkuminen varikkoalueella tapahtuu ainoastaan varikkohenkilökunnan luvalla. 
 
Kuljettaja, joka tarkoituksellisesti vahingoittaa kartingautoa, esimerkiksi huolimattomalla ja sääntöjen vastaisella ajotyylillään, on velvollinen korvaamaan vahingon. 

YKSITYISTILAISUUDET 

Ajalla 1.5.–30.9. yksityistilaisuudet ajetaan ensisijaisesti aina Mika Salo Circuit-ulkokartingradalla. Sateen sattuessa varaus siirtyy automaattisesti PowerPalace-sisäkartinghalliin. 

Ajanottojärjestelmään rekisteröityminen