Etusivu > Ryhmät > Kokouspalvelut

Kokouspalvelut

Huvivaltion viihtyisässä ja inspiroivassa ympäristössä syntyy hyviä päätöksiä ja uniikkeja ideoita. Varaa työpaikan erilainen kokouspäivä PowerParkista!


PowerParkissa vietät laadukkaan kokouspäivän ja rentouttavan hetken yhdistettynä kokouspäivän kruunaaviin oheisaktiviteetteihin ja tietenkin myös tarjoiluihin. PowerParkin kokoustilat palvelevat sekä pieniä että suuria kokousryhmiä. 

Suunnittelemme mielellämme myös kokouspaketit yksilöllisiin tarpeisiin. Tutustu myös valmiiseen päivän kokouspakettiin, joilla järjestät onnistuneet kokoukset helposti ja vaivattomasti. Tarjoamme myös kokouksia yöpymiselle, joko Park Hotel Härmässä, Rio Grande alueen huoneistoissa tai PowerParkin korkeatasoisissa mökeissä. Muista kysyä tarjousta myös saunavuokrasta. PowerParkista löytyy saunatilat jopa 25 hengelle.

Kokouspaketit

Kahvikokous hintaan 11,00 €/hlö (min. 6 henkilöä). 
– 1 x kahvi ja kahvileipä. 

Cobra Kokouspaketti, hinta 21 €/hlö (min. 6 henkilöä). 
– 1 x aamu- tai iltapäiväkahvi ja kahvileipä. 
– 1 x kotiruokalounas noutopöydästä Boulevard Bistro ravintolassa (Road House kauppakeskus). 

Booster Kokouspaketti, hinta 28 €/hlö (min. 6 henkilöä). 
– 1 x aamukahvi ja kahvileipä tai hotelliaamiainen. 
– 1 x kotiruokalounas noutopöydästä Boulevard Bistro ravintolassa (Road House kauppakeskus). 
– 1 x iltapäiväkahvi ja kahvileipä. 

Lounaskokous hintaan 15 €/hlö (min. 6 henkilöä). 
– 1 x kotiruokalounas Boulevard Bistrossa (Road House kauppakeskus). 

Junker Kokouspaketti, hinta 26 €/hlö (min. 30 henkilöä). 
– 1 x aamu- tai iltapäiväkahvi ja kahvileipä. 
– 1 x kotiruokalounas ravintola Park Hotel Härmässä (ravintola toimii tilausravintola periaatteella kesäkauden ulkopuolella).

Pegasus Kokouspaketti, hinta 32 €/hlö (min. 30 henkilöä). 
– 1 x aamukahvi ja kahvileipä tai hotelliaamiainen. 
– 1 x kotiruokalounas ravintola Park Hotel Härmässä (ravintola toimii tilausravintola periaatteella kesäkauden ulkopuolella). 
– 1 x iltapäiväkahvi ja kahvileipä.

Kaikkien kokouspakettien hintoihin sisältyy kokoustilavuokra, yleisimmät AV-välineet sekä WLAN. 

Voit halutessasi tilata kokoustilaan lisätarjoiluja esim. 
Hedelmät tai smoothie (2dl) 4,50 €. 
Kahvi/tee, suolainen tarjottava 6,80 €. 
Kahvi/tee, makea tarjottava 5,80 €. 
Kahvi/tee, leivos 6,80 €.
Kahvi/tee, keksi 3,80 €.
Kahvi/tee 3,40 €.
Hinnat ovat henkilöhintoja. 

Haluatko tehdä varauksen?

Kysy tarjous myyntipalvelustamme sähköpostitse info@powerpark.fi, soita 010 3477 600 tai jätä sähköpostisi alle ja otamme teihin yhteyttä. Voit aina myös tulla tutustumaan tiloihin paikanpäälle. Räätälöidään yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu. PowerParkissa onnistuu huvin ja hyödyn yhdistäminen 160 hehtaarin alueella.

Kokoustilat

Bistro Kabinetti

Road House kauppakeskuksen yhteydessä sijaitseva Bistro kabinetti on erinomainen vaihtoehto 20 – 28 hengen kokouksiin. Tilojen herkullinen sisustus ja erinomainen sijainti tekevät kabinetista suositun kokoontumispaikan. Road House kauppakeskuksen ravintola- ja kahvilapalvelut sijaitsevat kabinetin ääressä. Tila on erinomaisesti äänieristetty, eikä kauppakeskuksen hälinä kuulu kokoustiloihin. Kotiin lähtiessä, mukaan voi napata vaikka Voilá leipomo-konditorian tuotteita, tai illan herkut juustotiskiltä.

Platina

Palace Areenalla sijaitseva monikäyttöinen Platina kokoustila on erinomainen 20 – 36 hengen ryhmille. Kokouksen päätteeksi on helppo heittää vapaalle, koska samoissa tiloissa sijaitsee mm. saunatilat. Tiloista on helppo pääsy Palace Areenalla sijaitsevalle sisäkartingradalle ja pukeutumistiloihin. Platinan saunatiloissa on helppo jatkaa iltaa, vaikka ruokaillen ja seurasta nauttien. Muista kysyä tarjousta saunamenuista! 

Silver

Palace Areenalla sijaitseva pienryhmätila toimii näppärästi mm. pienkokoustilana tai ryhmätyöskentelytilana Platina kokouksen yhteydessä. Henkilömäärä Silverissä on 8. Tiloista on helppo pääsy Palace Areenalla sijaitsevalle sisäkartingradalle ja pukeutumistiloihin. Platinan saunatila rakennuksen 2. kerroksessa on käytettävissä kokouksien tai aktiviteettien päätteeksi. Muista kysyä tarjousta saunamenuista! 

Bear

Kokoustila Bear sijaitsee PowerParkin sydämessä, Park Hotel Härmän ääressä. Hotellin suihkulähteen läheisyys tarjoaa miellyttävän ja intiimin ympäristön noin 10-12 hengen kokousryhmille.

Magnum Teatteri

Palace Areenalla sijaitseva 138-paikkainen Teatteri Magnum tarjoaa laadukkaat puitteet vaativimpiinkin seminaaritarpeisiin. Teatteri Magnum sopii erinomaisesti esimerkiksi erilaisiin esittelytilaisuuksiin tai luentoihin ja sen persoonallinen koristelu innostaa ja piristää taatusti jokaista pitkääkin kokouspäivää. Esittelypäivän yhteyteen voidaan toteuttaa vaikka lyhyt 5D elokuva, joka kestoltaan 10 – 15 minuuttia. Tämä seminaari jää mieleen! Teatterin penkkien liikkuessa lisäefektien tahtiin, osallistujat tuntevat olevansa osana elokuvan seikkailua.