Etusivu > Ryhmät > Kokouspalvelut

Kokouspalvelut

Huvivaltion viihtyisässä ja inspiroivassa ympäristössä syntyy hyviä päätöksiä ja uniikkeja ideoita. Varaa työpaikan erilainen kokouspäivä PowerParkista!


Viihtyisä ympäristö ja runsas oheisohjelma sekä hyvät tarjoilut mahdollistavat onnistuneen kokouspäivän PowerParkissa. Kokoustiloja alueelta löytyy erilaisiin tarpeisiin niin pienille kuin suurille ryhmille.

Valmiiden kokouspakettiemme avulla järjestät onnistuneen kokouksen helposti ja vaivattomasti. Suunnittelemme mielellämme myös räätälöityjä ratkaisuja yksilöllisiin tarpeisiin. Kokouspaketin yhteyteen on mahdollista räätälöidä esimerkiksi yöpyminen hotellissa tai PowerParkin korkeatasoisissa mökeissä, karting ajelu, sauna, elokuvaelämys, minigolf tai vaikkapa päivällinen.

Kokouspaketit

Kahvikokous hintaan 12,50€/hlö (min. 6 henkilöä). 
– 1 x kahvi ja kahvileipä. 

Puolen päivän kokous Bistron lounaalla, hinta 25€/hlö (min. 6 henkilöä). 
– 1 x aamu- tai iltapäiväkahvi ja kahvileipä. 
– 1 x kotiruokalounas noutopöydästä Boulevard Bistro ravintolassa (Road House kauppakeskus). 

Koko päivän kokous Bistron lounaalla, hinta 32€/hlö (min. 6 henkilöä). 
– 1 x aamukahvi ja kahvileipä. 
– 1 x kotiruokalounas noutopöydästä Boulevard Bistro ravintolassa (Road House kauppakeskus). 
– 1 x iltapäiväkahvi ja kahvileipä. 

Lounaskokous hintaan 16,50€/hlö (min. 6 henkilöä). 
– 1 x kotiruokalounas Boulevard Bistrossa (Road House kauppakeskus). 

Puolen päivän kokous Park Hotellin lounaalla, hinta 30€/hlö (min. 30 henkilöä). 
– 1 x aamu- tai iltapäiväkahvi ja kahvileipä. 
– 1 x kotiruokalounas ravintola Park Hotel Härmässä (ravintola toimii tilausravintola periaatteella kesäkauden ulkopuolella).

Koko päivän kokous Park Hotellin lounaalla, hinta 37€/hlö (min. 30 henkilöä). 
– 1 x aamukahvi ja kahvileipä. 
– 1 x kotiruokalounas ravintola Park Hotel Härmässä (ravintola toimii tilausravintola periaatteella kesäkauden ulkopuolella). 
– 1 x iltapäiväkahvi ja kahvileipä.

Kaikkien kokouspakettien hintoihin sisältyy kokoustilavuokra, yleisimmät AV-välineet sekä WLAN. 

Voit halutessasi tilata kokoustilaan lisätarjoiluja esim. 
Hedelmät tai smoothie (2dl) 6,50€. 
Kahvi/tee, suolainen tarjottava 7,80€. 
Kahvi/tee, makea tarjottava 6,80€. 
Kahvi/tee, leivos 7,80€.
Kahvi/tee, keksi 4,00€.
Kahvi/tee 3,60€.
Hinnat ovat henkilöhintoja. 

Haluatko tehdä varauksen?

Kysy tarjous myyntipalvelustamme sähköpostitse info@powerpark.fi, soita 010 3477 600 tai jätä sähköpostisi alle ja otamme teihin yhteyttä. Voit aina myös tulla tutustumaan tiloihin paikanpäälle. Räätälöidään yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu. PowerParkissa onnistuu huvin ja hyödyn yhdistäminen 160 hehtaarin alueella.

Kokoustilat

Bistro Kabinetti

Road House kauppakeskuksen yhteydessä sijaitseva Bistro kabinetti on erinomainen vaihtoehto 10–25 hengen kokouksiin. Tilojen erinomainen sijainti tekee kabinetista suositun kokoontumispaikan, sillä Road House kauppakeskuksen ravintola- ja kahvilapalvelut sijaitsevat aivan kabinetin ääressä. Tila on hyvin äänieristetty, eikä kauppakeskuksen hälinä kuulu kabinettiin. Kotiin lähtiessä, mukaan voi napata, vaikka kauppakeskuksen oman Voilá leipomo-konditorian tuotteita.

Platina

Palace Areenan 2. kerroksessa sijaitsevassa Platinan neuvottelutilassa kokoustaa luokkamuodossa jopa 36 henkilöä. Pienemmille ryhmille tilaan on mahdollista saada diplomaattipöytä tai ryhmäpöydät.  Kokouksen päätteeksi on helppo heittää vapaalle, koska samoissa tiloissa sijaitsee mm. saunatilat. Platinasta on helppo pääsy Palace Areenalla sijaitsevalle sisäkartingradalle ja pukeutumistiloihin.

Silver

Palace Areenan 1. kerroksessa sijaitseva Silver palvelee pieniä max 8 hengen ryhmiä. Tila sopii hyvin myös ryhmätyötilaksi Platinassa pidettävän kokouksen yhteyteen. Tilasta on helppo pääsy Palace Areenalla sijaitsevalle sisäkartingradalle ja pukeutumistiloihin.

Bear

Kokoustila Bear sijaitsee PowerParkin sydämessä, Park Hotel Härmän ääressä. Hotellin suihkulähteen läheisyys tarjoaa miellyttävän ja intiimin ympäristön max 12 hengen kokousryhmille.

Magnum Teatteri

Palace Areenalla sijaitseva 138-paikkainen Teatteri Magnum tarjoaa laadukkaat puitteet vaativimpiinkin seminaari tarpeisiin. Teatteri Magnum sopii erinomaisesti esimerkiksi erilaisiin esittelytilaisuuksiin tai luentoihin. Esittelypäivän tai seminaarin yhteyteen voidaan räätälöidä, vaikka lyhyt 5D elokuvanäytös, joka on kestoltaan noin 8–15 minuuttia. Teatterin penkkien liikkuessa lisäefektien tahtiin, osallistujat tuntevat olevansa osana elokuvan seikkailua.