Etusivu > Majoitus > Mökit

Mökit

Haluaisitko majoittua puuhun rakennetussa mökissä, vankkureissa länkkäri tyyliin vai kenties luksuspuitteissa isommassa huvilassa? Päästä mielikuvitus valloilleen ja ota unohtumattomasta lomasta kaikki irti varaamalla nautinnollinen mökkimajoitus! 


Huvivaltio PowerParkista löytyy mökkejä joka lähtöön muutaman hengen pikkumökeistä suurempiin huviloihin! Mökeissä voit nauttia lomasta Huvivaltiossa rauhassa oman porukan voimin. Mökit sijaitsevat PowerParkin vehreillä ja rauhaisilla leirintäalueilla, joissa huvilomasta saa irti kaikki parhaat puolet! Suurin osa mökeistä on varusteltu hyvin kaikilla mukavuuksilla, mutta vaihtoehtoja löytyy myös yksinkertaisempaa mökkielämää kaipaaville.  

Tutustu Huvivaltion mielikuvituksellisiin mökkivaihtoehtoihin alta!

Casa Rosina

Koe alppitunnelmaa hulppeassa huvilassa. Tämä PowerParkin kruununjalokivi hurmaa majoittujansa!

Farmer

Viihtyisä, tilava ja tyylikäs majoitusvaihtoehto neljälle rauhallisissa maalaismaisemissa!

Little Sisters

Todellista maalaisromantiikkaa neljälle keskellä Lakeuksien maalaismaisemia vain kiven heiton päästä palveluista!

Silverstone

Omaa rauhaa ja tunnelmallista mökkielämää löydät perinteisistä Silverstone-hirsimökeistä, jotka on varustettu kaikilla mukavuuksilla!

Treehouse

Nuku kesäyö puussa kuin lintu pöntössä – tämä PowerParkin persoonallisin ja kiehtovin majoitusvaihtoehto ihastuttaa puun tukevilla oksilla yöpyjiä!

Vankkurit

Vietä yösi villin lännen tunnelmissa, viihtyisästi ja persoonallisesti vanhan ajan vankkureissa makoisista unista nautiskellen!

Varmista paikkasi – varaa majoitus etukäteen verkkokaupasta

Sesonkiaikana suosittelemme varaamaan majoituksen etukäteen. Varauksen voit tehdä helposti verkkokaupastamme. Suosittelemme varaamaan majoituksen netistä, jolloin varaus maksetaan suoraan verkkokauppaan. Varaamalla majoituksen verkkokaupasta saat majoituksen aina edullisimmalla hinnalla. Majoituksen varaukseen myyntipalvelumme kautta tarvitaan voimassa olevan luottokortin numero ja voimassaoloaika.

Lemmikit

Lemmikin voi ottaa seuraaviin majoitustyyppeihin: Future-mökit, saunattomat Silverstone-mökit, osa Green Field –alueen mökeistä sekä osa huoneistohotelli San Marinon huoneista. Hotellihuoneisiin sen sijaan lemmikkejä ei voi ottaa. Lemmikeistä tulee aina ilmoittaa majoitusvarausta tehtäessä. Lemmikkieläinmaksu on 15 € majoituksen yhteydessä.