Etusivu > Tapahtumat > Huvikauden avajaiset

Huvikauden avajaiset

PowerPark iloisena ilmoittaa: vuoden 2024 huvikausi alkaa PowerParkissa lauantaina 11.5.2024!


PowerParkin portit avataan lauantaina 11.5.2024 ja huvikausi voi alkaa!

Huvikausi 2024 pyörähtää käyntiin lauantaina 11.5. klo 11:00! Nyt on aika hypätä äkkilähdölle kohti kesää ja tulla viettämään unohtumaton päivä täynnä huimia huvituksia ja iloista tunnelmaa! 

Huvipuistoon on avajaisissa ilmainen sisäänpääsy

Tänä vuonna avajaisia saapuu tähdittämään supersuosittu tubettajakaksikko Niko ja Santtu! Luvassa on interaktiivinen lava-show, jonka ohjelmassa on hullunkurisia visailuja ja kisailuja sekä tietysti mahdollisuus päästä tapaamaan Nikoa ja Santtua Meet & Greetissä! Lavashow alkaa klo 13:00 ja Meet & Greet jatkuu esiintymisen jälkeen. Tapahtuma järjestetään Dragon Towerin vieressä olevalla lavalla.

Tervetuloa avajaisiin pitämään hauskaa ja nauttimaan koko perheen yhteisistä huvitteluhetkistä!


Etelä-Pohjanmaan lakeuksien kansallismaisemien keskellä kohoava suurenmoinen Huvivaltio takaa taatusti jokaiselle onnellisuudentäyteisen päivän täynnä yhteisiä riemun hetkiä ja unohtumattomia elämyksiä. Huvivaltiossa on Suomen suurin ja monipuolisin huvipuisto sisältäen mm yli 40 laitetta, 8 vuoristorataa ja Suomen laajimman lastenlaitevalikoiman. Lisäksi Huvivaltio kätkee sisälleen maailmanluokan kartingradan, 5D-elokuvateatterin, ihastuttavan minigolfradan, oman kauppakeskuksen sekä lasten rakastaman Röllikylän.

PowerPark tarjoaa täydellisen lomakohteen myös kaikille matkailijoille. Hämmästyttävä miljöö sekä upeat majoitusmahdollisuudet mökkeineen, leirintäalueineen, hotelleineen ja uima-altaineen tarjoaa kaikille huvittelua ja toisaalta rauhaa ja lepoa kaipaaville matkailijoille elämyksellisen pysähdyksen. Loputon ravintolatarjonta täyttää myös kaikkien nälkäisten ja janoisten tarpeet makunystyröitä hellien. Avajaisissa poissa käytöstä ovat: Junker, Kwai River, Real Snacks JetSki.

Päätös on nyt tehty – tänä kesänä lomamatka tehdään tarunhohtoisten lakeuksien keskelle Huvivaltioon!

Tervetuloa pitämään hauskaa ja nauttimaan yhteisistä unohtumattomista hetkistä!

Tunnelmia huvikaudelta