Etusivu > Tapahtumat > Huvikauden avajaiset

Huvikauden avajaiset

PowerPark iloisena ilmoittaa: vuoden 2023 huvikausi alkaa PowerParkissa lauantaina 13.5.2023!


PowerParkin portit avataan lauantaina 13.5.2023 ja hämmästyttävä huvikausi voi alkaa!

Huvikausi 2023 pärähtää käyntiin lauantaina 13.5. ennennäkemättömällä tavalla! Huvikauden avajaistapahtuma ottaa mallia supersuosituista Huvikauden päättäjäisistä, joten avajaisissa on luvassa täysin uutta ja hämmästyttävää ohjelmaa sekä tietysti loputonta hauskanpitoa. Jos Huvikauden päättäjäiset on kuin yö, johon upea hauskanpito hetkeksi päättyy, on uudet Huvikauden Avajaiset kuin uusi aamu, josta kyltymätön koko kesän mittainen hauskanpito alkaa unohtumattomalla tavalla! 

Huvivaltio PowerPark haluaa tänäkin kesänä tarjota kaikille huvittelijoille hulvattoman onnellisen ja unohtumattoman huvipuistokesän. Etelä-Pohjanmaan lakeuksien kansallismaisemien keskellä kohoava suurenmoinen Huvivaltio on tunnettu monipuolisista huvittelu- ja lomailumahdollisuuksista yli 160 hehtaarin täydeltä. 

PowerParkin yli 40 laitetta, 8 vuoristorataa, Suomen suurin lastenlaitevalikoima, maailmanluokan karting-rata, Röllikylä, 5D-elokuvateatteri sekä minigolfrata takaavat taatusti jokaiselle onnellisuudentäyteisen päivän täynnä yhteisiä riemun hetkiä ja unohtumattomia elämyksiä.

PowerPark tarjoaa täydellisen lomakohteen myös kaikille matkailijoille. Hämmästyttävä miljöö sekä upeat majoitusmahdollisuudet mökkeineen, leirintäalueineen, hotelleineen ja uima-altaineen tarjoaa kaikille huvittelua ja toisaalta rauhaa ja lepoa kaipaaville matkailijoille elämyksellisen pysähdyksen. Loputon ravintolatarjonta täyttää myös kaikkien nälkäisten ja janoisten tarpeet makunystyröitä hellien. 

Päätös on nyt tehty! Tänä kesänä lomamatka tehdään tarunhohtoisten lakeuksien keskelle Huvivaltioon!

Tervetuloa pitämään hauskaa ja nauttimaan yhteisistä unohtumattomista hetkistä!

Terveisin,
Huvivaltio PowerPark

Tunnelmia huvikaudelta