Etusivu > Tapahtumat > Huvikauden avajaiset

Huvikauden avajaiset

PowerPark iloisena ilmoittaa: vuoden 2023 huvikausi alkaa PowerParkissa lauantaina 13.5.2023!


PowerParkin portit avataan lauantaina 13.5.2023 ja hämmästyttävä huvikausi voi alkaa!

Huvikausi 2023 pärähtää käyntiin lauantaina 13.5. ennennäkemättömällä tavalla! Huvikauden avajaistapahtuma ottaa mallia supersuosituista Huvikauden päättäjäisistä, joten avajaisissa on luvassa täysin uutta ja hämmästyttävää ohjelmaa sekä tietysti loputonta hauskanpitoa. Jos Huvikauden päättäjäiset on kuin yö, johon upea hauskanpito hetkeksi päättyy, on uudet Huvikauden Avajaiset kuin uusi aamu, josta kyltymätön koko kesän mittainen hauskanpito alkaa unohtumattomalla tavalla!

Huvikauden Avajaisissa on luvassa hämmästyttävä päivänvaloon suunniteltu ilotulitus, jollaista ei ole ennen tässä mittakaavassa nähty koko Pohjois-Euroopassa. Tämä silmiä hivelevä tapa käynnistää Huvikausi loksauttaa taatusti leuat auki! Tämä uudenlainen ilotulitusshow räjäyttää huvikauden komeasti käyntiin klo 12.

Ilotulituksen lisäksi on Avajaisiin tulossa tunnettuja vieraita ja viihdyttävää oheisohjelmaa! Supersuositut sometähdet Daniel Ahola (@danielaleksis), Carola Hakola (@carolahakola) ja Elviira Fält (@elviraidaa) tekevät huvipuistossa livenä somesta tuttuja haasteita, joihin yleisökin saattaa päästä mukaan! Somehaaste-showt nähdään lavalla Dragon Towerin vieressä klo 13 ja klo 15. Jälkimmäisen lavashown jälkeen on Meet & Greet, jossa halukkaat pääsevät tapaamaan vieraita.

Tapahtuman aikataulu

11:00 Huvipuiston portit aukeaa ja Huvikausi 2023 käynnistyy!
12:00 Ennennäkemätön päivänvalon ilotulitus
13:00 TikTok Somehaaste-show
15:00 TikTok Somehaaste-show
16:00 Meet & Greet
19:00 Huvipuiston portit sulkeutuvat

Esiintymislava, jossa TikTok somehaaste-show sekä Meet & Greet järjestetään löytyy Dragon Towerin vierestä.

Huom! Huvikauden avajaisissa laitteista poissa käytöstä on: Cobra, Dragon Tower, Kwai River ja Marco Polo.

Huvivaltion Huvikauden Avajaiset ovat oiva tapa aloittaa huvipuistokesä, joten ei avajaisistakaan sovi huvilaitteissa nautiskelua unohtaa. Huvivaltio PowerPark haluaa tänäkin kesänä tarjota kaikille huvittelijoille hulvattoman onnellisen ja unohtumattoman huvittelukesän!

Etelä-Pohjanmaan lakeuksien kansallismaisemien keskellä kohoava suurenmoinen Huvivaltio takaataatusti jokaiselle onnellisuudentäyteisen päivän täynnä yhteisiä riemun hetkiä ja unohtumattomia elämyksiä. Huvivaltiossa on Suomen suurin ja monipuolisin huvipuisto sisältäen mm yli 40 laitetta, 8 vuoristorataa ja Suomen laajimman lastenlaitevalikoiman. Lisäksi Huvivaltio kätkee sisälleen maailmanluokan kartingradan, 5D-elokuvateatterin, ihastuttavan minigolfradan, oman kauppakeskuksen sekä lasten rakastaman Röllikylän.

PowerPark tarjoaa täydellisen lomakohteen myös kaikille matkailijoille. Hämmästyttävä miljöö sekä upeat majoitusmahdollisuudet mökkeineen, leirintäalueineen, hotelleineen ja uima-altaineen tarjoaa kaikille huvittelua ja toisaalta rauhaa ja lepoa kaipaaville matkailijoille elämyksellisen pysähdyksen. Loputon ravintolatarjonta täyttää myös kaikkien nälkäisten ja janoisten tarpeet makunystyröitä hellien.

Päätös on nyt tehty – tänä kesänä lomamatka tehdään tarunhohtoisten lakeuksien keskelle Huvivaltioon!

Tervetuloa pitämään hauskaa ja nauttimaan yhteisistä unohtumattomista hetkistä!

Terveisin,
Huvivaltio PowerPark

Tunnelmia huvikaudelta