Etusivu > Ryhmät > Luokkaretket

Luokkaretket

Koulukirjat jäävät nyt pulpettiin, ruoaksi syödään hamppareita ja tehtävänä on huvitella. Vuoden hauskin koulupäivä vietetään PowerParkissa!


PowerPark avaa huvipuistonsa keväällä 2024 koululaisryhmille yhteensä viitenä eri päivänä! Tarjoamme luokkaretkiryhmille rannekkeen hintaan 35€/kpl. Luokkaretkihinnat ovat samat pituudesta riippumatta, jotta varauksen teko olisi mahdollisimman helppoa. Rannekkeiden luokkaretkihinnat ovat voimassa ostettaessa liput ennakko-ostona tai -varauksella. Sisäänpääsy huvipuistoon on luokkaretkipäivinä ilmainen.

Varatut rannekkeet voi noutaa retkipäivänä PowerParkin noutopisteeltä klo 10-12. Ennakkoon maksetut, huhtikuun loppuun mennessä tehdyt varaukset toimitamme tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen kirjattuna kirjeenä toukokuun aikana. Mikäli haluat saada tilauksesi ennakkoon, teethän sen hyvissä ajoin, sillä toukokuussa tehdyt tilaukset ovat noudettavissa vain PowerParkin noutopisteeltä. Opettajat ja valvojat huomioimme antamalla joka 16. rannekkeen ja ateriasetelin veloituksetta (Huomioithan, että ilmaiset rannekkeet ja ateriasetelit lisäämme tilaukselle automaattisesti jälkikäteen. Esim. mikäli tarvitset 20 ranneketta ja ateriaseteliä, tilaa vain 19).

Huvipuisto on auki koululaisryhmille klo 11.00 – 17.00 seuraavina päivinä.

Tee varaus haluamallesi päivälle alla olevista painikkeista

RUOKAILU

Ruokailu onnistuu kätevästi 12,5 euron arvoisella ateriasetelillä Skaala ravintolan ylä- ja alakerrassa, Snack Shopissa, Sibyllassa sekä Poco Locossa. Ruuhkaisin aika ruokailulle on klo 13-15, joten huomioikaa tämä mahdollisuuksien mukaan, kun suunnittelette päivän aikataulua.  

Kaikki ruokapisteet sijaitsevat huvipuistossa (kts. kartta). Huomioittehan että eri ruokapisteissä on tarjolla eri ruokavaihtoehtoja, jotka näet alta. Ruoka-aineallergiat pystymme huomioimaan Skaala ravintolan ylä – ja alakerrassa.  

Ateriaseteli on voimassa kaudella 2024. Luokkaretkipäivinä voit valita yhden seuraavista ateriavaihtoehdoista.

Luokkaretkipäivien ruokatarjonta

  • Skaala Pizzabuffet  
  • Skaala Burger: perus hampurilaisateria tai juusto-hampurilaisateria (L), saatavana vegaaninen ja gluteeniton vaihtoehto. Sisältää 0,4l hanalimsan, ranskalaiset ja burgerin.
  • Snack Shop: makkaraperunat ja 0,5l pullolimsa tai 0,5l maito (M,G).  
  • Sibylla: hotdog, ranskalaiset, dippi ja 0,4l hanalimsa (M).  
  • Poco Loco: Salaattipöytä (L,G), Fajitas-jauheliha (M,G), Crispy chicken (M), kouruperunoita (M,G), tacokuppeja, tortilloita, nachoja (M), limsa, maito, vesi (L,G).

TILAAMINEN JA MAKSU

Siirry verkkokauppaan yllä olevista päiväkohtaisista linkeistä, jolloin luokkaretkipäivä on automaattisesti valittuna. Syötä haluamasi rannekkeiden määrä ja klikkaa ”Hae”, jolloin näkymään avautuu kaksi erilaista tuotetta. Jos haluat maksaa tilauksesi heti ennakkoon verkkomaksulla tai luottokortilla valitse tuote luokkaretkirannekkeet ennakkomaksu. Mikäli haluat maksaa laskulla tai suorittaa maksun paikan päällä valitse tuote luokkaretkirannekkeet. Valitse haluamasi maksutapa tilauksen yhteydessä seuraavista: maksu paikan päällä tai jälkilasku (ennakkolaskutus mahdollisuus saatavilla 1.5. asti).

Kun olet päättänyt haluamasi maksutavan siirry eteenpäin klikkaamalla ”Varaa” painiketta. Seuraavassa tilausvaiheessa voit valita tilauksellesi ateriasetelit, jotka tarjoamme hintaan 12,5€/henkilö. Valitse haluamasi määrä ateriaseteleitä varauksellesi pudotusvalikosta ja klikkaa ”Jatka” painiketta. Mikäli tilaamasi tuotteet näkyvät ostoskorissasi oikein voit siirtyä viimeistelemään tilauksen kohdasta ”Siirry tilaamaan”. Seuraavaksi täytä tarvittavat yhteystiedot tilausta varten, mahdollinen poikkeava toimitusosoite sekä muut tilauksessa huomioitavat asiat.

Yhteystietojen syöttämisen jälkeen näet vielä yhteenvedon tekemästäsi varauksesta. Mikäli tässä vaiheessa kaikki on oikein klikkaa ”Vahvista varaus”, jolloin tekemäsi varaus kirjautuu järjestelmäämme. Ennakkomaksulla voit valita haluamasi maksutavan ja siirtyä suorittamaan maksun.

Mikäli haluat maksaa tilauksesi vasta luokkaretkipäivänä, suuntaa luokkaretkirannekkeiden vaihtopisteelle Palace Areenaan. Kartasta näet tarkemmin vaihtopisteen sijainnin. Vaihtopisteessä voit maksaa varauksesi maksukortilla tai käteisellä. Huomioithan käteisellä maksaessasi, että maksu tulee suorittaa yhteismaksuna!

YLEISTÄ LUOKKARETKISTÄ 

Tilausvahvistus kannattaa tulostaa mukaan luokkaretkipäivällesi, sillä se sisältää hyödyllisiä ohjeita onnistuneen päivän varmistamiseksi sekä kartan, jossa näkyy kaikki luokkaretkipäivien ruokailupisteet ja niiden ruokavaihtoehdot.

Verkkokaupasta ostetuilla luokkaretkituotteilla on kahden viikon palautusoikeus. Palautusoikeuden umpeuduttua emme lunasta ostamianne tuotteita takaisin tai vaihda niitä muihin tuotteisiin. Esimerkiksi sairastapauksien vuoksi käyttämättä jäävät rannekkeet ja ateriasetelit voidaan käyttää myöhemmin esimerkiksi kesälomalla kauden 2024 aikana. Huom! Käyttämättä jääneet rannekkeet tulee vaihtaa erilliseen elämysseteliin luokkaretkipäivänä huvipuiston palvelupisteellä.

Tervetuloa viettämään vuoden paras koulupäivä PowerParkiin!

Lisätiedot ja tiedustelut myyntipalvelusta numerosta +358 10 3477 600 tai info@powerpark.fi.