Etusivu > Majoitus > Mökit > Silverstone

Silverstone-mökit

Omaa rauhaa ja tunnelmallista mökkielämää löydät perinteisistä Silverstone-hirsimökeistä, jotka on varustettu kaikilla mukavuuksilla!


Tunnelmalliset hirsirakenteiset Silverstone-mökit sijaitsevat Rio Grande -leirintäalueen laidalla omassa rauhassaan. 

Kuuden hengen mökeissä on kaksi erillistä kahden hengen makuuhuonetta, olohuone, avokeittiö, nukkumaparvi kahdelle henkilölle sekä kalustettu ja katettu terassi. Mökeissä on tv, suihku, wc ja ilmastointi. Keittiössä on perusastiasto. Kahdessa mökissä on lisäksi oma sauna. 

Mökin nukkumaparvelle on jyrkät portaat, joten parvi ei sovellu liikuntarajoitteisille. 

Silverstone-mökeillä on rakennusten tuntumassa omat yksityiset autopaikat. Ulkokartingradalle, Park Hotel Härmään ja huvipuistoon on matkaa noin 200 metriä.

Sisäänkirjautuminen PowerParkin majoitukseen

Hotellihuoneet ja mökit ovat käytössä tulopäivänä klo 15:00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12:00. Sisäänkirjautuminen huoneisiin, huoneistoihin sekä mökkeihin tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa (Puistotie 3, Alahärmä/Kauhava).

Kaikissa huoneissa ja mökeissä liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina ja ne sisältyvät majoituksen hintaan.

HUOM! Mikäli majoitusvaraus on tehty huoneistoihin, mökkeihin tai campingalueelle, saat alueelle kulkukoodin tekstiviestinä ja/tai sähköpostitse. Muistathan käydä sisäänkirjautumassa, vaikka saisit koodin ennakkoon!