Etusivu > Majoitus > Hotelli ja huoneistot > Park Hotel Härmä

Park Hotel Härmä

Satumaisen Park Hotel Härmän pehmeät sängyt, herkullinen aamupala ja tunnelmallinen miljöö hellivät yöpyjiä aivan Suomen suurimman huvipuiston kupeessa.


Persoonallisessa Park Hotel Härmässä on kelohonkaa, italialaisia maisemamaalauksia ja vanhan ajan loistoristeilijän tunnelmaa. Hotellin ravintolassa tarjoillaan joka aamu runsas aamiainen. Kesäisin tyylikäs ravintola tarjoilee illalla maittavan À la carte menun. 

Hotellihuoneet on varustettu kahdella muhkealla 90 cm leveällä sängyllä, jotka saa parisängyksi tai erikseen. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, tv, minibaari, hiustenkuivaaja, langaton verkko sekä oma wc ja suihku. Osassa huoneista on upea näkymä suoraan kartingradalle.  

Osaan huoneista on saatavilla lisävuoderahi 25 €/vrk. 

Hintoihin sisältyy aamiainen kahdelle, saunan käyttöoikeus yleisillä saunavuoroilla sekä kesäisin Rio Grande -leirintäalueen ulkouima-altaan käyttö. 

Kaikki huoneet ovat savuttomia. Hotellissa ei ole hissiä.

HUOM! Park Hotel Härmän huoneisiin ei sallita lemmikkejä.

Sisäänkirjautuminen PowerParkin majoitukseen

Hotellihuoneet ja mökit ovat käytössä tulopäivänä klo 15:00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12:00. Sisäänkirjautuminen huoneisiin, huoneistoihin sekä mökkeihin tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa (Puistotie 3, Alahärmä/Kauhava).

Kaikissa huoneissa ja mökeissä liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina ja ne sisältyvät majoituksen hintaan.

HUOM! Mikäli majoitusvaraus on tehty huoneistoihin, mökkeihin tai campingalueelle, saat alueelle kulkukoodin tekstiviestinä ja/tai sähköpostitse. Muistathan käydä sisäänkirjautumassa, vaikka saisit koodin ennakkoon!