Etusivu > Majoitus > Hotelli ja huoneistot > San Marino ja Monza

Huoneistohotellit San Marino ja Monza

Nuku rauhallisen leirintäalueen ytimessä, pulahda aamu-uinnille ulkouima-altaaseen ja suuntaa täyttävälle aamupalalle Park Hotel Härmään – olet valmis elämäsi huvittelupäivään!


Rennot huoneistohotellit Rio Granden viehättävällä leirintäalueella

Rento huoneistohotelli San Marino & Monza majoittaa pienemmät perheet ja myös karvakuonot ovat tervetulleita! Legendaaristen italialaisten Formula 1 –paikkakuntien mukaan nimetty huoneistohotelli San Marino & Monza sijaitsee vehreällä Rio Grande -leirintäalueella. Huoneistot ovat hulppean ulkouima-altaan äärellä viihtyisän leirintäalueen sydämessä. Kesällä uintimahdollisuus ulkouima-altaalla (syvyys 120 cm). Uiminen tapahtuu vanhempien valvonnassa, altaalla ei ole uimavalvojaa. Etäisyys huvipuistoon ja muihin huvituksiin on noin 250 metriä ja Park Hotel Härmän palveluihin on noin 200 metriä. 

Hirsirakenteisessa huoneistohotellissa on yhteensä 16 huonetta. Huoneistot ovat eri kokoisia ja soveltuvat koonsa mukaan kahdelle, kolmelle tai neljälle hengelle. Kaikissa huoneissa on televisio, wc, suihku, kylmäkaappi ja hiustenkuivaaja. Osa huoneista on varustettu muhkeilla 90 cm leveillä sängyillä. Osassa huoneista on mukava kerrossänky. 

Hintoihin sisältyy aamiainen Park Hotel Härmän ravintolassa, Rio Granden saunan käyttöoikeus yleisillä saunavuoroilla sekä kesäisin ulkouima-altaan käyttö.  

Kaikki huoneet ovat savuttomia. San Marinon alakerran huoneistoihin on mahdollista tuoda lemmikkieläin lisämaksusta.

Sisäänkirjautuminen PowerParkin majoitukseen

Hotellihuoneet ja mökit ovat käytössä tulopäivänä klo 15:00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12:00. Sisäänkirjautuminen huoneisiin, huoneistoihin sekä mökkeihin tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa (Puistotie 3, Alahärmä/Kauhava).

Kaikissa huoneissa ja mökeissä liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina ja ne sisältyvät majoituksen hintaan.

HUOM! Mikäli majoitusvaraus on tehty huoneistoihin, mökkeihin tai campingalueelle, saat alueelle kulkukoodin tekstiviestinä ja/tai sähköpostitse. Muistathan käydä sisäänkirjautumassa, vaikka saisit koodin ennakkoon!

Jäikö kysyttävää? Katso kattava tietopakettimme! Varaukseen liittyvissä asioissa voit ottaa myös yhteyttä sähköpostitse info@powerpark.fi tai puhelimella 010 3477 600.