Etusivu > Huvit > Karting > Ulkokarting

Ulkokarting

Kansainvälisen tason kartingia maailman kauneimmalla radalla. 


Formulakuljettaja Mika Salon suunnittelema Mika Salo Circuit on yksi maailman kauneimmista ulkokartingradoista. Joen rantaa kiemurteleva 1000 metrin rata on isännöinyt lajin maailman huippuja kartingin EM- ja MM-mittelöissä. Radan uniikki profiili kallistuksineen ja ovaalikaarteineen haastaa kokeneenkin kuljettajan ajolinjat. Ulkoradan varressa on myös massiiviset katetut katsomot 2000 katsojalle kartingin suurkisoja varten.
 
Ammattitaitoisen henkilökuntamme opastuksella ja turvallisissa olosuhteissa voit ajaa ja kilpailla joko vuokra-autoilla tai omalla kalustollasi. Radalla on käytössä myös muutama kaksipaikkainen tandemauto, joiden kyytiin pääsevät myös perheen pienimmät.

Luo kuljettajaprofiilisi ennakkoon PowerPark karting -sovelluksella. Sovellukseen tallentuu kaikki ajotuloksesi ja voit seurata radan tapahtumia livenä sekä paljon muuta. Voit ladata sovelluksen puhelimeesi tästä.

Ulkokarting tänään: 10:00–20:00

Nyt voit ostaa ajot ulkoradalle ennakkoon, joko itsellesi tai vaikka koko porukalle (max. 15 henkilöä). Voit varata ja maksaa ajosi 3 päivää ennakkoon. Kuljettajan minimipituus 160cm. Huomioi myös alueemme sääennuste lähipäiville ennen varaamista, sadesäällä ulkorata on suljettu. Lue ehdot alta. Saavuthan paikalle 30min ennen ajoaikaasi. Varaamalla ajot hyväksyt palvelu- ja peruutusehdot. Ajovarauksen netin kautta tehneenä ja maksaneena ilmoittaudut vain Pit Lane Cafén kassalla ja jatkat matkaasi radalle!

Palveluehdot

Paikalle tulee saapua 30 minuuttia ennen varatun ajoajan alkua. Ajamatta jääneitä varauksia ei hyvitetä. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin alkuvalmisteluja varten, varsinkin kun olet tulossa vilkkaina aikoina ja/tai isommalla porukalla. Jokaisella osallistujalla tulee olla kuljettajaprofiili järjestelmässämme. Kuljettajaprofiilin voi tehdä ennakkoon applikaation kautta, nettisivuillamme tai paikan päällä. Jos ostat ajot useammalle, lähetä linkki myös muille osallistujille, jotta hekin voivat tehdä kuljettajaprofiilit ja rekisteröityä ennakkoon.

Varaus- ja peruutusehdot

Ennakkovarauksia ei hyvitetä tai palauteta jos asiakas ei tule paikalle. Muutokset asiakkaan varauksen aikatauluihin mahdollisuuksien mukaan, mikäli radalta löytyy vielä tilaa. Pidätämme oikeuden pieniin aikataulullisiin muutoksiin/myöhästymisiin ja nämä eivät näin ollen ole myöskään peruste hyvitykselle. Sateen sattuessa hyvitämme käyttämättä jääneet ajokerrat varatun määrän ajokertakorteilla, ei rahallista hyvitystä. Ehdot pätevät online-varausjärjestelmän kautta tehtyihin ajanvarauksiin.

Suunnitellessasi matkaa voit tarkistaa varaustilanteen etukäteen myös varauskalenterista.

Ulkoradan varauskalenteri

Varauskalenterissa vihreällä näkyvinä aikoina ulkokartingrata on avoinna. Punaisella näkyvät ajat on varattu täyteen. Keltaisella näkyvät ajankohdat ovat varattu osittain ja niissä on vielä tilaa yksittäisajajille.

Kartingin nopein kuski!

Oletko sinä kartingin nopein kuski? No nyt sitten kannattaa lähteä testaamaan ajotaidot ulkokartingradalle, sillä jokaisena aukiolo päivänä 1.6–4.8 palkitsemme päivän nopeimman kuskin huvipuistorannekkeella! (yksi voitto per asiakas).

Ja mikä hienointa, koko kesän nopeimmalle kuskille on luvassa unohtumaton huvitteluviikonloppu PowerParkissa kaudelle 2025! Palkinto sisältää hotellimajoituksen, huvirannekkeet, karting-ajot, minigolfin sekä illallisen kahdelle. Palkinnot ovat jaossa ulkoradalla normaalissa yksittäisajossa ajan kellottaneille kuskeille. Kartingin nopein kuski -kisa ei ole voimassa kisapakettien ja ryhmävarausten yhteydessä. Palkinnot toimitetaan voittajille sähköpostitse päivän päätteeksi ja kesän pääpalkinto Huvikauden Päättäjäisten jälkeen.

Kesäsesongin aikana ajamaan pääsee ilmoittautumalla paikan päällä!

Sesongin aikana kaikki ovat tervetulleita testaamaan ajotaitonsa radan vaativissa mutkissa sekä nauttimaan upeista puitteista! Mika Salo Circuit on avoinna toukokuun alusta syyskuun loppuun sään salliessa. Kesäsesongin aikana ulkokarting rata on auki yleensä joka päivä klo. 10:00–20:00, mutta turvallisuussyistä radalla ei ajeta sadesäällä. Aukioloaikoihin voivat vaikuttaa myös yksityistilaisuudet, jotka näet oheisesta varauskalenterista. Ulkorata on suljettu Drift Masters European Championship osakilpailun ja niihin liittyvien rakennustöiden vuoksi 29.6. – 10.7.2024. Ratakahvila avoinna.

Karting lähdöt järjestetään 10 minuutin erissä, joihin otetaan max.15 autoa/lähtö. Ilmoittautuminen lähtöihin tapahtuu Pit Lane Café -kahviossa paikan päällä saman päivän vapaisiin lähtöihin, mutta ajamaan voi päästä vaikka heti, mikäli radalla on tilaa! Etenkin kesäsesonkina odotusajat saattavat välillä olla pitkiä, mutta vuoron voi käydä varaamassa vaikka heti aamulla ja tulla ajamaan iltapäivällä. Kaikki kuljettajat tarvitsevat kuljettajaprofiilin, jonka voit tehdä ennakkoon oheisella lomakkeella tai vasta paikan päällä.

Hyvä tietää

ILMOITTAUTUMINEN 

Ilmoittautuminen Karting-lähtöihin tapahtuu Pit Lane Café ratakahvilassa. Varaaminen paikan päällä saman päivän vapaisiin lähtöihin on mahdollista. Online Bookingin kautta varaaminen kolmen päivän sisällä oleviin lähtöihin.

ONLINE BOOKING

Ajovarauksen netin kautta tehneenä ja maksaneena ilmoittaudut vain Pit Lane Cafén kassalla ja jatkat matkaasi radalle!

PITLANE CAFE

Mikäli tulet yksittäisajoihin ilman ajanvarausta, tee ensin kuljettajaprofiili ennakkoon applikaatiossa / netissä tai paikan päällä. Osta kassalla haluamasi ajo, ja pääset radalle! Kuljettajat laitetaan lähtöihin saapumisjärjestyksessä. Voit myös varata ja maksaa ajon saman päivän myöhempään ajankohtaan.

MAKSAMINEN 

Kartingradoillamme käy maksuvälineenä TYKY ja SMARTUM liikuntasetelit sekä kaikki yleisimmät kortit ja käteinen.

PITUUSRAJAT 

Kartingautoihin on pituusrajat. Mika Salo Circuit-ulkoradalla kuljettajan minimipituus on 160 cm ja maksimipituus 200 cm. Mutta myös lapset pääsevät nauttimaan vauhdin hurmasta tandemautojen kyydissä vanhemman tai huoltajan kanssa. 

SAAPUMINEN 

Ulkokartingrata sijaitsee aivan huvipuiston vieressä ja Pit Lane Café ilmoittautumista varten löytyy Karting-radan edestä. Saavu paikan päälle viimeistään n. 15 minuuttia ennen varatun ajoajan alkamista.

SÄÄN VAIKUTUS 

Sadesäällä Mika Salo Circuit-ulkorata on poissa käytöstä. Sateen sattuessa kaikki ajot siirtyvät automaattisesti Palace Areena -sisäkartinghalliin.

AJOVARUSTEET 

Saat kaikki tarvittavat varusteet paikan päältä ajokenkiä lukuun ottamatta. Ota siis mukaan ajamiseen soveltuvat kengät: esimerkiksi lenkkarit tai tennarit. Haalarin, kypärän, kypärähupun ja hanskat saa paikan päältä ajoa varten, pesemme ja desinfioimme ajovarusteet jokaisen käytön jälkeen. Myös omia ajovarusteita voi käyttää.

TURVALLISUUS 

Kartingajossa on aina nollatoleranssi: ajo päihteiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena on kielletty. 
 
Ennen ajoa sekä sisäradalla että ulkoradalla kuljettajille näytetään turvallisuusohjeet tv-ruudulta. Luethan ohjeet tarkkaavaisesti ja noudatathan niitä myös käytännössä. 
 
Liikkuminen varikkoalueella tapahtuu ainoastaan varikkohenkilökunnan luvalla. 
 
Kuljettaja, joka tarkoituksellisesti vahingoittaa kartingautoa, esimerkiksi huolimattomalla ja sääntöjen vastaisella ajotyylillään, on velvollinen korvaamaan vahingon. 

TANDEMAUTOT 

Meillä on saatavilla muutamia kaksipaikkaisia ns. tandemautoja, joihin pienet lapset pääsevät kyytiin. Autot on tarkoitettu lasten kyyditsemiseen, ei kilvanajoon. 

AUTOJEN TEKNISET TIEDOT 

Sodikart RT10, 2023 EasyDrive® – teknologia.
– 4-tahti moottorit, 390 cc 
– teho: 13 hv 
– huippunopeus 80km /h 
– kuljettajan minimipituus 160 cm, max 200cm 
– säädettävät polkimet 

Kuljettajaprofiilin luominen

Ajolinjat kuntoon

Parhaat ajat

Live-ajanotto