Etusivu > Majoitus

Majoitus

Nauti rennosti mökillä, lokoisasti hotellissa tai kiireettömästi leirintäalueilla – Meillä on mistä valita!

Miksi mennä vain päiväksi huvipuistoon, jos voi jäädä yöksi Huvivaltioon? Huvivaltio PowerParkin kaikkia huvituksia ei ehdi päivässä kokea, mutta onneksi tarjolla on majoitusta moneen makuun erikokoisille perheille, ryhmille ja pariskunnille. Valittavanasi on tasokas hotelli, kompakti huoneisto, tunnelmallinen vuokramökki tai viihtyisä leirintäalue – tai sitten voit nukkua länkkärivaunuissa tai vaikka puun latvaan rakennetussa mökissä. 

Tutustu alta lisää Huvivaltion majoitusvaihtoehtoihin.

Hotelli ja huoneistot

Satumaisen hotellin pehmeissä sängyissä uni maistuu ympäri vuoden ja huoneistoissamme voit nauttia kotoisasta kelotunnelmasta tai yöpyä uima-altaan äärellä!

Mökit

Haluaisitko majoittua puuhun rakennetussa mökissä, vankkureissa länkkäri tyyliin vai kenties luksuspuitteissa isommassa huvilassa? Päästä mielikuvitus valloilleen ja ota unohtumattomasta lomasta kaikki irti varaamalla nautinnollinen mökkimajoitus! 

Leirintäalueet

Vehreät ja viihtyisät lerintäalueet hellivät kesämatkalaisia huvittelun lomassa. Huvivaltioon olet tervetullut, tulit sitten matkailuauton, -vaunun tai teltan kanssa!

Varmista paikkasi – varaa majoitus etukäteen verkkokaupasta

Sesonkiaikana suosittelemme varaamaan majoituksen etukäteen. Varauksen voit tehdä helposti verkkokaupastamme. Suosittelemme varaamaan majoituksen netistä, jolloin varaus maksetaan suoraan verkkokauppaan. Varaamalla majoituksen verkkokaupasta saat majoituksen aina edullisimmalla hinnalla. Majoituksen varaukseen myyntipalvelumme kautta tarvitaan voimassa olevan luottokortin numero ja voimassaoloaika.

Lemmikit

Lemmikin voi ottaa seuraaviin majoitustyyppeihin: Future-mökit, saunattomat Silverstone-mökit, osa Green Field –alueen mökeistä sekä osa huoneistohotelli San Marinon huoneista. Hotellihuoneisiin sen sijaan lemmikkejä ei voi ottaa. Lemmikeistä tulee aina ilmoittaa majoitusvarausta tehtäessä. Lemmikkieläinmaksu on 15 € majoituksen yhteydessä.