Etusivu > Majoitus > Mökit > Treehouse

Treehouse

Nuku kesäyö puussa kuin lintu pöntössä – tämä PowerParkin persoonallisin ja kiehtovin majoitusvaihtoehto ihastuttaa puun tukevilla oksilla yöpyjiä!


Yksi Huvivaltion mieleenpainuvimmista majoituselämyksistä on Treehouse eli ”talo puussa”. Puiden korkeuteen rakennettu pieni mökki toivottaa tervetulleeksi neljä vierasta. Tässä mielikuvituksellisessa mökissä on kaksi kerrossänkyä, wc ja reilun kokoinen terassi.  

Wc-, sauna- ja suihkutilat sekä keittiö ja huoltotilat ovat majoittujien käytössä viereisessä Rio Grande -leirintäalueen huoltorakennuksessa. WC-tilat ovat käytössä 24 h, suihku- ja keittiötilat klo 7–22 ja saunat ovat lämpimänä iltaisin klo 18–21. Kesällä on uintimahdollisuus viereisellä ulkouima-altaalla. 

Mökkiin on jyrkähköt portaat, joten se ei sovi majoituspaikaksi liikuntarajoitteisille. 

Etäisyys Park Hotel Härmään sekä huvipuistoon on noin 300 metriä.

Sisäänkirjautuminen PowerParkin majoitukseen

Hotellihuoneet ja mökit ovat käytössä tulopäivänä klo 15:00 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12:00. Sisäänkirjautuminen huoneisiin, huoneistoihin sekä mökkeihin tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa (Puistotie 3, Alahärmä/Kauhava).

Kaikissa huoneissa ja mökeissä liinavaatteet ja pyyhkeet ovat valmiina ja ne sisältyvät majoituksen hintaan.

HUOM! Mikäli majoitusvaraus on tehty huoneistoihin, mökkeihin tai campingalueelle, saat alueelle kulkukoodin tekstiviestinä ja/tai sähköpostitse. Muistathan käydä sisäänkirjautumassa, vaikka saisit koodin ennakkoon!