Etusivu > Tapahtumat > Huvikauden päättäjäiset

Huvikauden päättäjäiset

Huvikausi 2023 huipentuu tajunnanräjäyttäviin Huvikauden Päättäjäisiin lauantaina 9.9.2023. Tule ällistymään, nauttimaan ja pitämään hauskaa kanssamme vielä kerran tänä kesänä!


Huvivaltion Huvikauden Päättäjäisissä on luvassa jälleen hulvatonta huvittelua, ihokarvoja nostattavaa jännitystä, ihmeellistä nähtävää ja mukaansatempaavaa oheisohjelmaa! Sisäänpääsy huvipuistoon on päättäjäispäivänä ilmainen!

Aiempina vuosina suureen suosioon noussut KAUHUKYLÄ palaa jälleen uudistetulla esityksellä PowerParkiin hämmästyttävämpänä ja pelottavampana kuin koskaan! Tänä synkkänä syysiltana Kauhukylä avaa ovensa vain päättäjäisiltana huvipuiston päättäjäisvieraille. Tule kokemaan interaktiivinen ja karmaiseva elämys!

Päättäjäisten legendaarinen ilotulitus ällistyttää jälleen huvittelijoita mahtipontisuudellaan, mikä vetää vertoja mihin tahansa maailmanluokan ilotulitusnäytöksiin! Ihmeellistä tulen taikaa ja akrobatiaa on nähtävissä myös upeiden sirkus- ja tulinäytösten muodossa useaan otteeseen illan aikana.

Lauantai-iltana on luvassa myös kesän viimeiset kaarrokset vuoristoradoissa, pyörteet karuselleissa ja maisemat maailmanpyörän huipulta tuikkivien valojen loisteessa. Huvipuisto on siis auki viimeistä kertaa tänä kesänä kello 15-24 ja huvilaitteet on valaistu näyttävään iltavalaistukseen, mikä luo puistoon taianomaisen tunnelman!

Huvikauden Päättäjäisten aikaan Suomen suurin pelitapahtuma saapuu PowerParkin Palace Areenaan! Assembly x PowerPark –tapahtumassa on luvassa kiinnostavaa tekemistä ja nähtävää koko perheelle sekä kaikille pelaamisesta kiinnostuneille!

Lauantaina Assembly x PowerParkiin paikalle saapuu supersuositut somevaikuttajat Jaakko Parkkali ja Boheemi, joilta nähdään lavashow sekä meet & greet! Vapailla pelialueilla halukkaat pääsevät kokeilemaan kuumimpia ja ajankohtaisimpia pelejä parhailla mahdollisilla konsoleilla.

Tapahtuman aikana pelataan myös äärimmäisen kovatasoinen CS:GO –turnaus, jossa kohtaavat kotimaan huiput kuten HAVU, ENCE Academy, ja JANO! Pelitapahtumia voi seurata livenä, sillä ratkaisuottelut pelataan tapahtuman päälavalla.

Tarjolla on koko viikonlopun täydeltä taattua Assembly-tunnelmaa: 24/7 LANittamista, kilpailuja, uusien ystävien tapaamista ja pelialan vaikuttajien kohtaamista – nukkuma-aluetta unohtamatta. Sisäänpääsy tapahtumaan huvirannekkeella on 5€/kpl, max. 2 lippua per ranneke (norm. 16,5€). Huvikauden päättäjäisten huvirannekkeella saat siis ostettua 2 sisäänpääsylippua, itsellesi ja kaverillesi, alennettuun 5 euron kappalehintaan! Hanki tarjoushintainen lippu täältä.

Huvirannekkeella pääset päättäjäispäivänä kaikkiin huvilaitteisiin. Kauhukylä ei sisälly huvirannekkeeseen, vaan sinne tarvitset erillisen laitelipun (8€), joita voit hankkia Kauhukylän porteilta, huvipuiston palvelupisteeltä tai lippukioskeilta. Kauhukylään otetaan sisään kerrallaan rajattu määrä asiakkaita. Ikäraja kylään on K-13, mutta alle 13-vuotiaat voivat päästä sisään vanhempien seurassa. Kauhukylä toteutetaan yhteistyössä Noora Karma Productionin kanssa. Röllikylä on huvikauden päättäjäisissä suljettuna koko päivän.

Dragon Tower laite suljetaan päättäjäispäivänä klo 20 turvallisuussyistä. Ilotulituksen ajan korkeat laitteet ovat hetkellisesti poissa käytöstä ja Jorma Lillbackantie suljettuna lyhyen ajan turvallisuussyistä. Pysäköintimaksu päättäjäispäivänä on 5€.

Tervetuloa juhlimaan tunnelmallisia Huvikauden Päättäjäisiä kanssamme!

Aikataulut

15:00 – Huvipuiston portit avautuvat
17:00 – Jaakko Parkkali ja Boheemi + Meet & Greet / Palace Areena
18:30 – Sirkus-show keskusaukiolla
18:30 – The Assembly Race / Palace Areena
19:30 – Tulishow keskusaukiolla
20:30 – Kauhukylän portit avautuvat
22:00 – Ilotulitus
22:00 – Kauhukylä suljettuna ilotulituksen ajan
22:25 – Kauhukylän portit avautuvat
23:30 – Kauhukylä sulkeutuu
00:00 – Huvipuiston portit sulkeutuvat

PowerPark pidättää oikeuden aikataulu ja ohjelmamuutoksille.

Lipputuotteet

MAXI-ranneke, yli 130cm: 42€

Päiväranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvilaitteisiin turvarajojen puitteissa sekä sisäänpääsyn huvipuistoon. Ranneke on voimassa yhden vapaavalintaisen päivän kaudella 2023.

MINI-ranneke, alle 130cm: 32€

Päiväranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvilaitteisiin turvarajojen puitteissa sekä sisäänpääsyn huvipuistoon. Ranneke on voimassa yhden vapaavalintaisen päivän kaudella 2023.

Assembly x PowerPark kävijälippu lauantai huvirannekkeella: 5€

Sisäänpääsy Assembly x PowerPark tapahtumaan huvirannekkeella on 5€/kpl, max. 2 lippua per ranneke (norm. 16,5€).

Tunnelmia huvikauden päättäjäisistä