Etusivu > Tapahtumat > Huvikauden päättäjäiset

Huvikauden päättäjäiset

Huvikausi 2022 huipentuu tajunnanräjäyttäviin Huvikauden Päättäjäisiin lauantaina 3.9.2022. Tule ällistymään, nauttimaan ja pitämään hauskaa kanssamme vielä kerran tänä kesänä!


Huvivaltion Huvikauden Päättäjäisissä on luvassa jälleen hulvatonta huvittelua, ihokarvoja nostattavaa jännitystä, ihmeellistä nähtävää ja mukaansatempaavaa oheisohjelmaa!

Karmiviin toiveisiinne on vastattu ja aiempina vuosina suureen suosioon noussut KAUHUKYLÄ palaa jälleen hämmästyttävämpänä ja pelottavampana, kuin koskaan! Tänä synkkänä syysiltana Kauhukylä avaa ovensa vain huvipuiston päättäjäisvieraille. Kauhukylässä kaikki on mahdollista – mikä tai kuka tahansa voi vaania nurkan takana. Tule kokemaan interaktiivinen ja karmaiseva elämys! Tätä ei suositella kenellekään! Uskallatko sinä tulla?

PowerPark on Huvikauden Päättäjäisissä kauhun vallassa, mutta onneksi paikalle on kutsuttu reipas pelastuspartio Ryhmä Hau! Ryhmä Hau saapuu Huvikauden Päättäjäisiin piristämään perheen pienimpiä ja koko huvittelukansaa hulvattomalla livekeikallaan. Tulkaa siis nauttimaan kesän viimeisestä huvittelupäivästä koko perheen voimin! Myös supersuosittu tubettaja Herbalisti saapuu PowerParkiin Huvikauden Päättäjäisiin ja hän on tavattavissa Meet & Greetissä. Lisäksi Herbalisti tulee muiden innokkaiden huvittelijoiden kanssa Huvilaitteisiin huvittelemaan päättäjäisiltana.

Päättäjäisten legendaarinen ilotulitus ällistyttää jälleen huvittelijoita mahtipontisuudellaan, mikä vetää vertoja mihin tahansa maailmanluokan ilotulitusnäytöksiin! Ihmeellistä tulen taikaa on nähtävissä myös upeiden tulinäytösten muodossa koko illan. HUOM! Ilotulituksen välisen ajan n. 21:45-22:15 huvipuistoon saapuva tie on suljettu, eikä siitä voi kulkea lainkaan.

Lauantai-iltana on luvassa myös kesän viimeiset kaarrokset vuoristoradoissa, pyörteet karuselleissa ja maisemat maailmanpyörän huipulta tuikkivien valojen loisteessa. Huvipuisto on siis auki viimeistä kertaa tänä kesänä kello 15-24 ja huvilaitteet on valaistu näyttävään iltavalaistukseen, mikä luo puistoon ainutlaatuisen ja taianomaisen tunnelman! Huvikauden Päättäjäisissä on voimassa huvipuiston tavanomainen sisäänpääsymaksu.

Huvikauden Päättäjäisissä nähdään huvipuiston lavalla myös livemusiikkia, sillä nousujohteista räppärin uraa tekevä Henrikki ja ihastuttava ESME saapuvat keikalle PowerParkiin!

Huvirannekkeella pääset päättäjäispäivänä kaikkiin huvilaitteisiin. Kauhukylä ei sisälly huvirannekkeeseen, vaan sinne tarvitset erillisen laitelipun, joita voit hankkia Kauhukylän porteilta, huvipuiston palvelupisteeltä tai lippukioskeilta. Kauhukylään otetaan sisään kerrallaan rajattu määrä asiakkaita. Ikäraja kylään on K-13, mutta alle 13-vuotiaat voivat päästä sisään vanhempien seurassa. Kauhukylä toteutetaan yhteistyössä Noora Karma Productionin kanssa. Röllikylä on huvikauden päättäjäisissä suljettuna koko päivän. Dragon Tower laite suljetaan päättäjäispäivänä klo 20 turvallisuussyistä.

HUOM! Kaikilta huvittelijoilta, vaaditaan myös päättäjäisiin ennakkovaraus huvipuiston porttien sisäpuolelle. Käy tekemässä paikkavaraus huvitteluporukallesi täältä.

Tervetuloa juhlimaan tunnelmallisia Huvikauden Päättäjäisiä kanssamme!

Tapahtuman aikataulu

15:00 – Huvipuiston portit avautuvat
16:00 – Ryhmä Hau Show ja Meet & Greet
17:00 – Sirkusshow
17:30 – Herbalisti Meet & Greet
18:30 – Ryhmä Hau Show ja Meet & Greet
19:30 – Sirkusshow
20:00 – ESME
21:00 – Henrikki
21:00-22:00 – Kauhukylä
21:30 – Tulishow
22:00 – Ilotulitus musiikilla
22:30-23:45 – Kauhukylä
00:00 – Huvipuisto sulkeutuu

Aluekartta


Lipputuotteet

MAXI-ranneke, yli 130cm: 42 €

Päiväranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvilaitteisiin turvarajojen puitteissa sekä sisäänpääsyn huvipuistoon. Ranneke on voimassa yhden vapaavalintaisen päivän kaudella 2022.

MINI-ranneke, alle 130cm: 32 €

Päiväranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvilaitteisiin turvarajojen puitteissa sekä sisäänpääsyn huvipuistoon. Ranneke on voimassa yhden vapaavalintaisen päivän kaudella 2022.

Sisäänpääsy, aikuiset: 7 €

Sisäänpääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn huvipuistoalueelle yhtenä päivänä kaudella 2022.

Sisäänpääsy, lapset 2-15 vuotiaat ja eläkeläiset: 5 €

Sisäänpääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn huvipuistoalueelle yhtenä päivänä kaudella 2022. Alle 2-vuotiaat pääsevät huvipuistoon ilmaiseksi.

Tunnelmia huvikauden päättäjäisistä