Etusivu > Tapahtumat > Huvikauden päättäjäiset

Huvikauden päättäjäiset

Huvikausi 2022 huipentuu tajunnanräjäyttäviin Huvikauden Päättäjäisiin lauantaina 3.9.2022. Tule ällistymään, nauttimaan ja pitämään hauskaa kanssamme vielä kerran tänä kesänä!


Huvivaltion Huvikauden Päättäjäisissä on luvassa jälleen hulvatonta huvittelua, ihokarvoja nostattavaa jännitystä, ihmeellistä nähtävää ja mukaansatempaavaa oheisohjelmaa!

Karmiviin toiveisiinne on vastattu ja aiempina vuosina suureen suosioon noussut KAUHUKYLÄ palaa jälleen hämmästyttävämpänä ja pelottavampana, kuin koskaan! Tänä synkkänä syysiltana Kauhukylä avaa ovensa vain huvipuiston päättäjäisvieraille. Kauhukylässä kaikki on mahdollista – mikä tai kuka tahansa voi vaania nurkan takana. Tule kokemaan interaktiivinen ja karmaiseva elämys! Tätä ei suositella kenellekään! Uskallatko sinä tulla?

PowerPark on Huvikauden Päättäjäisissä kauhun vallassa, mutta onneksi paikalle on kutsuttu reipas pelastuspartio Ryhmä Hau! Ryhmä Hau saapuu Huvikauden Päättäjäisiin piristämään perheen pienimpiä ja koko huvittelukansaa hulvattomalla livekeikallaan. Tulkaa siis nauttimaan kesän viimeisestä huvittelupäivästä koko perheen voimin!

Päättäjäisten legendaarinen ilotulitus ällistyttää jälleen huvittelijoita mahtipontisuudellaan, mikä vetää vertoja mihin tahansa maailmanluokan ilotulitusnäytöksiin! Ihmeellistä tulen taikaa on nähtävissä myös upeiden tulinäytösten muodossa koko illan.

Lauantai-iltana on luvassa myös kesän viimeiset kaarrokset vuoristoradoissa, pyörteet karuselleissa ja maisemat maailmanpyörän huipulta tuikkivien valojen loisteessa. Huvipuisto on siis auki viimeistä kertaa tänä kesänä kello 15-24 ja huvilaitteet on valaistu näyttävään iltavalaistukseen, mikä luo puistoon ainutlaatuisen ja taianomaisen tunnelman!

Huvikauden Päättäjäisissä nähdään huvipuiston lavalla myös livemusiikkia, sillä nousujohteista räppärin uraa tekevä Henrikki ja ihastuttava Esme saapuvat keikalle PowerParkiin!

Huvirannekkeet

MAXI-ranneke, yli 130cm: 42 €

Päiväranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvilaitteisiin turvarajojen puitteissa sekä sisäänpääsyn huvipuistoon. Ranneke on voimassa yhden vapaavalintaisen päivän kaudella 2022.

MINI-ranneke, alle 130cm: 32 €

Päiväranneke sisältää pääsyn kaikkiin huvilaitteisiin turvarajojen puitteissa sekä sisäänpääsyn huvipuistoon. Ranneke on voimassa yhden vapaavalintaisen päivän kaudella 2022.

Huvirannekkeella pääset päättäjäispäivänä kaikkiin huvilaitteisiin. Kauhukylä ei sisälly huvirannekkeeseen, vaan sinne tarvitset erillisen laitelipun, joita voit hankkia Kauhukylän porteilta, huvipuiston palvelupisteeltä tai lippukioskeilta. Kauhukylään otetaan sisään kerrallaan rajattu määrä asiakkaita. Ikäraja kylään on K-13, mutta alle 13-vuotiaat voivat päästä sisään vanhempien seurassa. Kauhukylä toteutetaan yhteistyössä Noora Karma Productionin kanssa. Röllikylä on huvikauden päättäjäisissä suljettuna koko päivän.

HUOM! Kaikilta huvittelijoilta, vaaditaan myös päättäjäisiin ennakkovaraus huvipuiston porttien sisäpuolelle. Käy tekemässä paikkavaraus huvitteluporukallesi täältä.

Tervetuloa juhlimaan tunnelmallisia Huvikauden Päättäjäisiä kanssamme!

Tunnelmia huvikauden päättäjäisistä