Etusivu > Ruoka > Ravintolat > Park Hotel Härmä Restaurant

Park Hotel Härmä Restaurant

Tunnelmallinen À la Carte –ravintola, jossa laadukas ruoka ja asiantunteva henkilöstö takaavat nautinnollisen ravintolaillan.


Tunnelmallinen À la Carte -ravintola

Park Hotel Härmä Restaurant on tyylikäs ja korkeatasoinen à la carte -ravintola, jossa on menneiden vuosikymmenten charmia. Tässä tunnelmallisessa ravintolassa voit nauttia vaikka kolmen ruokalajin illallisen viinin kera, sillä ruokalistalta löytyy tasokkaita alkuruokia, upeita pääruoka-annoksia sekä suussa sulavia jälkiruokia ja juomalistalta löytyy laadukkaita viinejä sekä oluita. Menu on pullollaan kansainvälisiä makuja ja suomalaisia erikoisuuksia – kaikki maittavasti ja taidolla valmistettuna.

Park Hotel Härmä Restaurant tänään: Suljettu

Park Hotel Härmän isänpäivälounas

Park Hotel Härmän perinteinen isänpäivälounas on tarjolla jälleen 13.11 klo 11:30-15. Varaa pöytäsi ja varmistat paikkasi juhlapäivän lounaalle. Varaukset voit tehdä myyntipalvelustamme 010 3477 600 tai info@powerpark.fi.

Klikkaamalla kuvaa saat isänpäivälounaan menun suuremmaksi.

Park Hotel Härmän pikkujoulut 2022

Illat pimenevät, mutta onneksi myös pikkujoulukausi lähestyy! PowerParkissa pikkujouluja vietetään jouluvalojen tuikkeessa hyvän ruoan ja musiikin parissa 11.-12.11. sekä 2.12. Iltoina on tarjolla herkullinen joulubuffet, joka täyttää minkä tahansa joulupöydän kriteerit sesonkiherkuillaan. Notkuvan joulupöydän antimista ja hyvästä musiikista pääsee nauttimaan 50 € hintaan! Luvassa on myös elävää musiikkia Antti Railion tähdittämänä, jonka avulla on helppo virittäytyä onnelliseen joulutunnelmaan! Varaa nyt ryhmällesi tai työporukallesi unohtumattomat pikkujoulut!  

Park Hotel Härmän pehmeät sängyt, tunnelmallinen miljöö ja runsas hotelliaamiainen kääntävät lomavaihteen päälle takuuvarmasti! Pikkujouluissa on siis mahdollista tuudittautua todelliseen lomafiilikseen ja yöpyä kätevästi Park Hotel Härmässä huippuedulliseen hintaan vain 89 €/yö.

Keitämme kasaan myös ainutlaatuisia räätälöityjä tilaisuuksia! Park Hotel Härmän ravintolan satumainen miljöö sopii monien erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Esimerkiksi työpaikan omat persoonalliset pikkujoulut kehkeytyvät kasaan vaivattomasti! Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja suunnittelemme teidän ryhmällenne sopivan pikkujoulun. Alla olevat tarjoiluehdotukset ovat saatavilla ryhmille koko pikkujoulukauden ajan, tee varaus pikkujouluihin ajoissa!