Etusivu > Ruoka > Ravintolat > Park Hotel Härmä Restaurant

Park Hotel Härmä Restaurant

Tunnelmallinen À la Carte –ravintola, jossa laadukas ruoka ja asiantunteva henkilöstö takaavat nautinnollisen ravintolaillan.


Tunnelmallinen À la Carte -ravintola

Park Hotel Härmä Restaurant on tyylikäs ja korkeatasoinen à la carte -ravintola, jossa on menneiden vuosikymmenten charmia. Tässä tunnelmallisessa ravintolassa voit nauttia vaikka kolmen ruokalajin illallisen viinin kera, sillä ruokalistalta löytyy tasokkaita alkuruokia, upeita pääruoka-annoksia sekä suussa sulavia jälkiruokia ja juomalistalta löytyy laadukkaita viinejä sekä oluita. Menu on pullollaan kansainvälisiä makuja ja suomalaisia erikoisuuksia – kaikki maittavasti ja taidolla valmistettuna.

Park Hotel Härmä Restaurant tänään: Suljettu

Keitämme kasaan myös ainutlaatuisia räätälöityjä tilaisuuksia! Park Hotel Härmän ravintolan satumainen miljöö sopii monien erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Esimerkiksi työpaikan omat persoonalliset pikkujoulut kehkeytyvät kasaan vaivattomasti! Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja suunnittelemme teidän ryhmällenne sopivan pikkujoulun. Alla olevat tarjoiluehdotukset ovat saatavilla ryhmille koko pikkujoulukauden ajan, tee varaus pikkujouluihin ajoissa!