Etusivu > Ryhmät

Ryhmät

Huvivaltiossa riittää tekemistä ja mahdollisuuksia kaikille ryhmille ja porukoille luokkaretkistä yrityspäiviin. Vuokraa kokoustilat tai järjestä juhlat – me räätälöimme sinun ryhmällesi sopivan paketin tarpeidenne mukaan! 


Aktiviteetit ryhmille

Kaipaako työporukkanne virkistystä tai inspiroivaa ja hauskaa tekemistä? Vai oletko järjestämässä ikimuistoisia polttareita? Tulitte oikeaan paikkaan, sillä Huvivaltiosta löytyy hulvatonta tekemistä kaikenlaisille ryhmille!

Kokouspalvelut

Huvivaltion viihtyisässä ja inspiroivassa ympäristössä syntyy hyviä päätöksiä ja uniikkeja ideoita. Varaa työpaikan erilainen kokouspäivä PowerParkista!

Juhlatilat

Oletko järjestämässä juhlia tai suurempaa tapahtumaa? Meiltä löydät tilat intiimejä perhejuhlia ja massiivisia messuja varten – sekä tietysti kaikkeen siltä väliltä! Voit vetää myös överiksi ja varata huvipuiston yksityiskäyttöön!

Luokkaretket

Koulukirjat jäävät nyt pulpettiin, ruoaksi syödään hamppareita ja tehtävänä on huvitella. Vuoden hauskin koulupäivä vietetään PowerParkissa!

Leirikoulut

Ei mikä tahansa koulu, vaan Huvivaltion leirikoulu! Miksi tyytyä huvittelupäivään, kun voi jäädä yöksi satumaiseen Huvivaltioon ja opetella huvittelun saloja parin päivän edestä?