Etusivu > Liput > Huvivaltio – koko perheen lomakohde

Lomamatka Huvivaltioon!

Satumainen Huvivaltio PowerPark on hämmästyttävä näky keskellä loputtomia lakeuksia. Täysin ainutlaatuinen koko perheen lomakohde tarjoaa tekemistä ja elämyksiä vaikka moneksi päiväksi! Mutta mitä me suosittelemme juuri sinulle?

Jokaisessa perheessä ja porukassa on erikokoisia, -ikäisiä ja kaikinpuolin ainutlaatuisia huvittelijoita. Kaikilla on omat toiveensa ja mielihalunsa, jotka tulee ottaa lomareissulla huomioon. Huvivaltiosta löytyy taatusti tekemistä jokaiselle ja tämä sivu auttaa täyttämään jokaisen huvittelijan toiveet!

Huvivaltio PowerParkin sydän on mielikuvituksellinen Suomen suurin huvipuisto, joka pitää sisällään huimat 43 huvilaitetta: 8 kiehtovaa vuoristorataa, maan laajin ja monipuolisin laitevalikoima perheen pienimmille sekä hyppysellinen koko Pohjois-Euroopan hurjimpia laitteita!

Huvipuisto on silti vain osa PowerParkin salaisuuksia. Huvivaltio kätkee sisäänsä myös ehkä maailman kauneimman kartingradan, kiehtovan minigolfseikkailun, 5D-elokuvateatterin, Röllikylän, oman kauppakeskuksen sekä paljon erilaisia ravintoloita ja majoitusmahdollisuuksia. Olit sitten rauhallisempi nautiskelija tai todellinen vauhtihirmu, Huvivaltiossa vietät taatusti ikimuistoisen ja ihanan loman yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa.

Millainen huvittelija sinä olet?

Hurjapää

Lempilaitteesi? Mitä hurjempi sen parempi! Ikä on vain numero, joka ei määrittele seikkailumieltäsi.

Hurjapäät ovat ennakkoluulottomia adrenaliinin metsästäjiä. Heille on tärkeää päästä kokeilemaan rajojaan ja ylittämään itsensä. Hurjapäät nauttivat myös seurasta ja syttyvät, jos he saavat toisetkin kokeilemaan jotain uutta.

Huviseikkailija

Nautit kesästä, huvireissuista ja vauhdista! Et suostu kaikkiin vempaimiin, jotka pyörivät ja hyörivät – lempilaitteesi ovatkin vuoristoradat.

Huviseikkalijat ovat sosiaalisia nautiskelijoita. He kaipaavat elämään sopivassa suhteessa spontaaneja yllätyksiä ja mukavuusalueella nautiskelua. Huviseikkailijat saavat mielihyvää erityisesti yhdessä koetuista seikkailuista!

Huvihuoltaja

Rakastat huvipuistojen tunnelmaa, mutta laitteiden vauhdit saattavat olla sinulle liikaa. Maailmanpyörään lähdet ihailemaan maisemia!

Huvihuoltajat ovat lempeitä huolenpitäjiä. He itse viihtyvät parhaiten omalla mukavuusalueellaan rauhallisissa oloissa ja iloitsevat toisten onnistumisia. Ilman huvihuoltajia lomareissuilla saattaisi jäädä paljon kokematta!