Etusivu > Majoitus > Leirintäalueet

Leirintäalueet

Vehreät ja viihtyisät leirintäalueet hellivät kesämatkalaisia huvittelun lomassa. Huvivaltioon olet tervetullut, tulit sitten matkailuauton, -vaunun tai teltan kanssa!


Huvivaltio PowerParkissa on kaksi viehättävää leirintäaluetta Rio Grande Camping aivan huvipuiston kupeessa sekä Green Field Camping n. kilometrin päässä huvituksista. Leirintäalueilla on runsaasti paikkoja matkailuautoille ja –vaunuille sekä tasokkaat ja kattavat palvelut leiriytyjille kuten laadukkaat keittiöt, wc:t ja suihkut, leirintäalueiden omat saunat sekä autonpesumahdollisuus. Rio Grandessa yöpyjille on käytössä myös hulppea ulkouima-allas ja mahdollisuus grillailuun omilla hiilillä. Telttapaikat puolestaan löytyvät rauhallisen Green Field Campingin hellästä huomasta. 

Lue lisää PowerParkin viihtyisistä leirintäalueista alta!

Rio Grande Camping

Vehreä ja viehättävä Rio Grande Camping on jokaisen karavaanarin unelma! Nuku rauhaisassa ympäristössä, suuntaa aamu-uinnille uima-altaalle ja nappaa tasokas hotelliaamiainen – olet valmis elämäsi huvittelupäivään!

Green Field Camping

Viihtyisä ja tilava Green Field Camping hellii niin matkailuauton kuin teltankin kanssa reissaavia matkailijoita. Maalaisidyllin keskellä voit nauttia rauhoittavasta leirintäalue-elämästä sekä huvitella sydämesi kyllyydestä!

Varmista paikkasi – varaa majoitus etukäteen verkkokaupasta

Sesonkiaikana suosittelemme varaamaan majoituksen etukäteen. Varauksen voit tehdä helposti verkkokaupastamme. Suosittelemme varaamaan majoituksen netistä, jolloin varaus maksetaan suoraan verkkokauppaan. Varaamalla majoituksen verkkokaupasta saat majoituksen aina edullisimmalla hinnalla. Majoituksen varaukseen myyntipalvelumme kautta tarvitaan voimassa olevan luottokortin numero ja voimassaoloaika.

Sisäänkirjautuminen PowerParkin leirintäalueille

Leirintäaluepaikat ovat käytössä tulopäivänä klo 13 alkaen ja luovutus lähtöpäivänä viimeistään klo 12. Sisäänkirjautuminen campingpaikoille ja telttapaikoille tapahtuu Road Housen infossa (Jorma Lillbackantie 21). 

Kesäkauden ulkopuolella sisäänkirjautuminen tapahtuu Park Hotel Härmän vastaanotossa. 

HUOM! Mikäli majoitusvaraus on tehty Rio Grande alueen huoneistoihin, mökkeihin, campingalueelle tai Green Fieldiin, saat alueelle kulkukoodin tekstiviestinä ja/tai sähköpostitse. Muistathan käydä sisäänkirjautumassa, vaikka saisit koodin ennakkoon!

Sähköautojen lataaminen leirintäalueiden sähkötolpista tai mökkien pistokkeista ei ole sallittua. Lähin sähköautojen latauspiste on liikekeskus RoadHousen pihassa, PowerParkin sisääntulotien alussa.