Etusivu > Tapahtumat > Power Truck Show

Power Truck Show

PowerParkissa järjestettävät Power Truck Show kuljetusmessut ovat tärkeä ammattimessutapahtuma, joka kokoaa yhteen kuljetusalan ammattilaiset.


Mukana messuilla ovat kuorma-auto maahantuojat, päällirakentajat, kalusto- ja laitevalmistajat, varuste- ja tarvikemyyjät, koulutusten ja palvelujen tarjoajat sekä alan viranomaiset. Kuljetusmessuille odotetaan 30 000 tiedonhaluista kävijää.

Power Truck Show on yksi Euroopan parhaimmista autonäyttelytapahtumista. Autonäyttelyssä ovat mukana Suomen ja Euroopan kovatasoisimmat näyttelyautot, siistit hyötyajoneuvot, veteraani- ja nostalgia-autot, jenkkiveturit, vanit, pick-upit, pakettiautot ja muut näyttävät henkilöautot. Nähtävää ja ohjelmaa myös koko perheelle. Messutapahtuman aikana pysäköinti PowerParkin alueella on maksullista.

Tapahtuman omille sivuille pääset tutustumaan tästä.

Alla olevalla lomakkeella voit tehdä tilauksen Power Truck Show messujen tuotteista. Tilaukset tehdään yrityksellesi valmiiksi ja voitte noutaa ne Palace Areenan päädyssä sijaitsevasta noutopisteestä torstaina 8.8. klo 13-18. Tämän jälkeen tilausten nouto Park Hotel Härmän vastaanotosta. Kaikki kupongit laskutetaan tilatun määrän mukaisesti paitsi messulounaat, jotka menevät käytön mukaan.

Hinta: 4,00 €
Laskutetaan tilattujen mukaan.
Hinta: 7,00 €
Laskutetaan tilattujen mukaan.
Hinta: 8,00 €
Laskutetaan tilattujen mukaan.
Hinta: 13,90 €
Ennakkoon ostettuna 13,90€ (paikan päällä ostettuna 14,90€). Messulounas on tarjolla 9. – 10.8. Palace-hallin messuravintolassa klo 11-16. Lounas sisältää lämpimän ruoan (esim. lihapyörykät ja muusi), salaatin, leivän, levitteen ja ruokajuomana vesi, mehu ja maito. Laskutetaan jälkikäteen käytettyjen messulounaiden mukaan. Alle 10 lipun tilaukset laskutetaan tilatun määrän mukaan.
Hinta: 98,00 €
Laskutetaan tilattujen mukaan.
Hinta: 38,00 €
Laskutetaan tilattujen mukaan.
Hinta: 38,00 €
Laskutetaan tilattujen mukaan.
Hinta: 70,00 €
Laskutetaan tilattujen mukaan.

Tilaajan tiedot

Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)

Ravicamping 8 – 11.8.2024

Ravicamping on tilapäinen leirintäalue PowerParkin raviradalla Power Truck Show:n aikana. Huomioithan, että alueella saattaa kuulua juhlimisen ääniä läpi yön ja siksi aluetta ei suositella lapsiperheille.

Ravicamping on tilapäinen leirintäalue PowerParkin raviradalla Power Truck Shown aikana. Ravicamping-alueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai –vaunussa. suurin osa vaunu- ja autopaikoista ovat asfaltoituja. Sähköttömiä paikkoja on tarjolla hintaan 48€/vrk. Maksimi henkilömäärä paikkaa kohden on 6 henkilöä. Huomioithan, että alueella saattaa kuulua juhlimisen ääniä läpi yön ja siksi aluetta ei suositella lapsiperheille.

Raviradalla ajetaan perjantaina klo 17:00 alkaen kesäravit, joten erilaisiakin hevosvoimia on nähtävänä.

Maukkaan aamiaisen tarjoaa raviradan Kurvikievari päivittäin klo 7:00-10:30 (su 12:00 asti) hintaan 11,90€. PowerParkin Ravirata alue sijaitsee aivan PowerParkin lähistöllä n. 1 km päässä liikekeskus Road Housesta. Liikekeskus Road Housesta löydät K-marketin, Alkon, Ravintolan, kahvilan, vaateliikkeen ja Nesteen tankkauspisteen.

Camping-vuorokausi alkaa klo 13 ja päättyy klo 12. Vähimmäismajoitus 2vrk. Sisäänkirjautuminen ravicampingiin tapahtuu raviradan pääportilla INFO kontissa.(Päätie 65, 62300 Härmä). Alueeltamme löytyy WC:t ja suihkut 24h. Alueella on myös puhallutusmahdollisuus korvausta vastaan aamupalan aikana.

Alueella avotulen tekeminen sekä grillaus hiili- tai sähkögrillillä on kielletty. Kaasugrillien käyttö on sallittua vaunun/auton läheisyydessä. Huolehdithan turvallisuudesta.