Etusivu > Tapahtumat > Power Truck Show

Power Truck Show

PowerParkissa järjestettävät Power Truck Show kuljetusmessut ovat tärkeä ammattimessutapahtuma, joka kokoaa yhteen kuljetusalan ammattilaiset.


Mukana messuilla ovat kuorma-auto maahantuojat, päällirakentajat, kalusto- ja laitevalmistajat, varuste- ja tarvikemyyjät, koulutusten ja palvelujen tarjoajat sekä alan viranomaiset. Kuljetusmessuille odotetaan 30 000 tiedonhaluista kävijää.

Power Truck Show on yksi Euroopan parhaimmista autonäyttelytapahtumista. Autonäyttelyssä ovat mukana Suomen ja Euroopan kovatasoisimmat näyttelyautot, siistit hyötyajoneuvot, veteraani- ja nostalgia-autot, jenkkiveturit, vanit, pick-upit, pakettiautot ja muut näyttävät henkilöautot. Nähtävää ja ohjelmaa myös koko perheelle.

Tapahtuman omille sivuille pääset tutustumaan tästä.

Ravicamping 12 – 15.8.2021

Ravicamping on tilapäinen leirintäalue PowerParkin raviradalla huikean Power Truck Show:n aikana. Leirintäalueella voit nauttia raviradan vaikuttavista ja tilavista puitteista sekä rennosta tunnelmasta!

Ravicamping-alueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai –vaunussa. Lähes kaikki vaunu- ja autopaikat ovat asfaltoituja. Sähköllisiä paikkoja löytyy 50€ vuorokausihintaan noin 50 kpl ja sähköttömiä paikkoja löytyy jopa 200 hintaan 40€/vrk.

Power Truck Shown jälkeen ravicamping-alueella vierailijoita hemmottelee sekä perjantaina että lauantaina hulppea saunarekka! Mikä olisikaan parempi tapa päättää ilta kuin leppoisat löylyt?

Maukkaan ja laadukkaan aamiaisen tarjoaa Kurvikievari klo 7:00-10:30 hintaan 9.90€. Kurvikievari palvelee janoisia ja nälkäisiä vieraita perjantaina ja lauantaina klo 15-21.

Tapahtumabussi kulkee kätevästi raviradalta tapahtuma-alueelle ja sieltä takaisin. PowerParkin Ravirata alue sijaitsee PowerParkin lähistöllä n. 1,2km päässä liikekeskus Road Housesta. Liikekeskus Road Housesta löydät K-marketin, Alkon, Ravintolan, kahvilan ja Nesteen tankkauspisteen.

Camping-vuorokausi alkaa klo 13 ja päättyy klo 12. Vähimmäismajoitus 2vrk. Sisäänkirjautuminen ravicampingiin tapahtuu Kauppakeskus Road Housen infossa (Jorma Lillbackantie 21, 62300 Härmä). Aluetta ei suositella lapsiperheille. Alueelta löytyy WC:t ja suihkut 24h. Alueella on myös puhallutusmahdollisuus korvausta vastaan.