Etusivu > Tapahtumat > Power Truck Show

Power Truck Show

PowerParkissa järjestettävät Power Truck Show kuljetusmessut ovat tärkeä ammattimessutapahtuma, joka kokoaa yhteen kuljetusalan ammattilaiset.


Mukana messuilla ovat kuorma-auto maahantuojat, päällirakentajat, kalusto- ja laitevalmistajat, varuste- ja tarvikemyyjät, koulutusten ja palvelujen tarjoajat sekä alan viranomaiset. Kuljetusmessuille odotetaan 30 000 tiedonhaluista kävijää.

Power Truck Show on yksi Euroopan parhaimmista autonäyttelytapahtumista. Autonäyttelyssä ovat mukana Suomen ja Euroopan kovatasoisimmat näyttelyautot, siistit hyötyajoneuvot, veteraani- ja nostalgia-autot, jenkkiveturit, vanit, pick-upit, pakettiautot ja muut näyttävät henkilöautot. Nähtävää ja ohjelmaa myös koko perheelle. Messutapahtuman aikana pysäköinti PowerParkin alueella on maksullista.

PowerParkin koiraparkki on avoinna tilapäisesti lauantaina 12.8. klo 9-19. Koiraparkki löytyy Green Field Campingin vierestä osoitteesta Tammapolku 1, 62300 Härmä.

Tapahtuman omille sivuille pääset tutustumaan tästä.

Power Truck Show tilauslomake

Tilaukset tehdään yrityksellesi valmiiksi ja voitte noutaa ne Palace Areenan päädyssä sijaitsevasta noutopisteestä torstaina 10.8. klo 12-18. Tämän jälkeen noutamattomat tilaukset toimitetaan Park Hotel Härmän vastaanottoon. Lomake sulkeutuu 9.8. klo 12:00, joten teethän tilauksen hyvissä ajoin! Kaikki kupongit laskutetaan tilatun määrän mukaisesti paitsi messulounaat, jotka menevät käytön mukaan.

Ravicamping 10 – 13.8.2023

Ravicamping on tilapäinen leirintäalue PowerParkin raviradalla Power Truck Show:n aikana. Huomioithan, että alueella saattaa kuulua juhlimisen ääniä läpi yön ja siksi aluetta ei suositella lapsiperheille.

Ravicampingiin vapautuu lisää sähköttömiä paikkoja ravien jälkeen 11.8. noin kello 20:30.

Ravicamping on tilapäinen leirintäalue PowerParkin raviradalla Power Truck Shown aikana. Ravicamping-alueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai –vaunussa. suurin osa vaunu- ja autopaikoista ovat asfaltoituja. Sähköllisiä paikkoja löytyy 60€/vrk ja sähköttömiä paikkoja hintaan 45€/vrk. Maksimi henkilömäärä paikkaa kohden on 6 henkilöä. Huomioithan, että alueella saattaa kuulua juhlimisen ääniä läpi yön ja siksi aluetta ei suositella lapsiperheille.

Raviradalla ajetaan perjantaina klo 17:00 alkaen kesäravit, joten erilaisiakin hevosvoimia on nähtävänä.

Maukkaan aamiaisen tarjoaa raviradan Kurvikievari päivittäin klo 7:00-10:30 (su 12:00 asti) hintaan 9,90€. PowerParkin Ravirata alue sijaitsee aivan PowerParkin lähistöllä n. 1 km päässä liikekeskus Road Housesta. Liikekeskus Road Housesta löydät K-marketin, Alkon, Ravintolan, kahvilan, vaateliikkeen ja Nesteen tankkauspisteen.

Camping-vuorokausi alkaa klo 13 ja päättyy klo 12. Vähimmäismajoitus 2vrk. Sisäänkirjautuminen ravicampingiin tapahtuu raviradan pääportilla INFO kontissa.(Päätie 65, 62300 Härmä). Alueeltamme löytyy WC:t ja suihkut 24h. Alueella on myös puhallutusmahdollisuus korvausta vastaan aamupalan aikana.

Alueella avotulen tekeminen sekä grillaus hiili- tai sähkögrillillä on kielletty. Kaasugrillien käyttö on sallittua vaunun/auton läheisyydessä. Huolehdithan turvallisuudesta.