Etusivu > Info > Mikä on Huvivaltio PowerPark

Mikä on Huvivaltio PowerPark?

Huvivaltio PowerPark on kotimaan kirkkain matkailukohde, joka loksauttaa ensikertalaisen leuat auki ja yllättää aina kokeneemmankin kävijän!


Etelä-Pohjanmaan Alahärmässä keskellä tarunhohtoisia lakeuksia kohoaa Suomen suurin ja erikoisin vapaa-ajankeskus Huvivaltio PowerPark. PowerPark tarjoaa yli 160 hehtaaria ikärajatonta riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja. Tekemistä löytyy siis ihan taatusti jokaiselle ja kaikenikäiselle! Huvivaltion sydän on mielikuvituksellinen Suomen suurin huvipuisto, josta löytyy yli 40 huvilaitetta sisältäen muun muassa 8 huimaa vuoristorataa sekä Suomen laajimman laitevalikoiman perheen pienimmille. Huvipuiston lisäksi tarjolla on roppakaupalla muuta hauskaa tekemistä ja elämyksiä, kuten Kartingradat, 5D-elokuvateatterin ja satumaisen Röllikylän. Täydellistä lomaa Huvivaltiossa täydentävät lukuisat majoitusvaihtoehdot, erilaiset tapahtumat sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Huvivaltion kansalaiseksi ihan jokaisen huvittelijan ja kesälomamatkalaisen!

Kesälomalle PowerParkiin?

Satumainen elämyskeskus PowerPark on hämmästyttävä näky keskellä loputtomia lakeuksia. Ensimmäistä kertaa Härmään suuntaava saattaakin pudota penkiltä epäuskon saattelemana, kun PowerPark ilmestyy näköpiiriin. PowerParkin siluetissa kohoaa upea maailmanluokan Mika Salo Circuit –kartingrata sekä yli 40 huvipuistolaitetta. Näiden huvitusten lisäksi Huvivaltio kätkee sisäänsä lasten rakastaman Röllien kodin eli Röllikylän, tasokkaan minigolfradan, sisäkartingradan, upean kauppakeskus RoadHousen, valtavan tapahtuma- ja monitoimiareenan sekä ihanan hevosurheilukeskuksen.

PowerPark on yksi maaseutumatkailun erikoisimmista menestystarinoista

PowerParkin lukuisat huvitukset ja elämykset eivät kuitenkaan ole ilmestyneet paikalle aivan sattumalta, vaikka vielä vuosituhannen vaihteessa PowerParkin kohdalla riitti naurispeltoa silmän kantamattomiin. Heti vuosituhannen alussa alueelle nousi upea Mika Salo Circuit –kartingrata, joka sai hyvin nopeasti kunnian toimia kisapaikkana tuleville formulatähdille kartingin EM- ja MM-kisojen aikaan. Kartingradan rakentamisen jälkeen PowerPark lähti kehittymään määrätietoisesti kohti kokonaisvaltaista vapaa-ajan elämyskeskusta. Pian alueelle olikin jo noussut tasokas hotelli ja ensimmäisiä huvilaitteita – kotimaan viihdyttävimmän matkailukohteen resepti oli valmis. Sittemmin PowerPark on saanut lukuisia tunnustuksia kuten Suomen parhaan vapaa-ajankeskuksen tittelin yhteensä kuutena eri vuonna sekä vuoden 2015 matkailuyrityksen palkinnon. 

PowerParkin salaisuus on monipuolisuus. Täysin ainutlaatuinen koko perheen lomakohde tarjoaa tekemistä ja elämyksiä vaikka moneksi päiväksi! Jokaisessa perheessä ja porukassa on erikokoisia, -ikäisiä ja kaikinpuolin ainutlaatuisia huvittelijoita. Kaikilla on omat toiveensa ja mielihalunsa, jotka on Huvivaltiossa otettu huomioon.

Perheen pienimmille PowerParkista löytyy yli 20 hurmaavaa huvilaitetta ja paljon muuta tekemistä kuten temmellystä Röllikylässä, lasten 5D-elokuvia ja pelailua koko perheen upeassa minigolfseikkailussa. Myöskään hurjapäitä emme ole liioin unohtaneet, sillä PowerParkissa on hyppysellinen koko Pohjois-Euroopan hurjimpia laitteita kuten Junker ja Booster sekä kaudelle 2020 avautunut vuoristorata Pitts Special, joka tuntuu vatsanpohjassa taatusti!

Miten pääsen PowerParkiin?

Huvivaltio PowerPark sijaitsee keskellä Suomea Etelä-Pohjanmaan lakeuksien kansallismaisemien ympäröimänä Alahärmässä, Kauhavalla. PowerParkiin pääsee kätevästi omalla autolla tai kesäaikaan huolettomasti junalla, mistä tahansa päin Suomea. Huvivaltio on noin tunnin automatkan päässä Seinäjoelta, Vaasasta ja Kokkolasta. Junalla paikalle pyyhältää Tampereelta alle kahdessa tunnissa sekä Oulusta ja Helsingistä noin kolmessa. Turusta ja Lapin suunnaltakin matkaa tulee junalla vain noin neljän tunnin verran. Järjestämme huvipuiston aukiolopäivinä Härmän juna-asemalta kaikilta vuoroilta ilmaisen bussikuljetuksen suoraan huvipuiston porteille. Mikäli haluat matkustaa omalla autolla ja kenties yhdistää matkallesi muitakin huikeita kotimaan lomakohteita on meillä runsaasti ilmaista pysäköintitilaa tarjolla vain minuutin kävelymatkan päässä huvipuistosta. PowerParkin elämysten pariin on siis erittäin helppo tulla! Katso alla olevasta etäisyyskartasta teille sopivin kulkuyhteys!