Stugor

Skulle du gilla att övernatta i en stuga byggd uppe i ett träd, i en nybyggar- eller prärievagn eller kanske i en lyxig större villa? Låt din fantasi flöda fritt och ta ut allt du kan av en oförglömlig ledighet genom att boka en njutbar stuginkvartering!


Nöjesfältet PowerPark har stugor för alla önskemål – allt ifrån små stugor för några personer till större villor! I stugorna kan du njuta av ledigheten med kompisarna på egna villkor. Stugorna ligger på PowerParks grönskande och lugna campingområde som erbjuder dig det bästa en nöjesledighet kan ge! Största delen av stugorna är utrustade med alla bekvämligheter, men alternativ finns också för dem som föredrar ett enklare stugliv.  

Nedan kan du kolla PowerParks fantasifulla stugalternativ!

Casa Rosina

Upplev den alpina stämningen i en praktfull villa. Den här kronjuvelen på PowerPark charmar sin hyresgäst!

Farmer

Ett trivsamt, rymligt och stilfullt inkvarteringsalternativ för fyra personer i ett fridfullt lantligt landskap!

Fisherman

Skärgårdsstämning för fyra hittar du i den härliga och väl utrustade fiskarstugan!

Future

Modernare boende och semester i de stiliga Future-stugorna!

Green Field

Trivsamma och kompakta stugor för fyra på ett idylliskt och rymligt campingområde!

Little Sisters

Genuin rural romantik för fyra mitt i viddernas lantliga sceneri på bara ett stenkasts avstånd från all service!

Mountain

Stämningsfull och rymlig stuginkvartering för fem i ett fridfullt lantligt landskap!

Silverstone

Ett eget lugnt och stämningsfullt stugliv kan du uppleva i de traditionella Silverstone-timmerstugorna med en komfort som erbjuder alla bekvämligheter!

Tirol

En alpdröm har kommit till vidderna – endastalpernasaknas!

Treehouse

Sov en sommarnatt uppe i ett träd som fågeln i en holk – PowerParks personligaste och mest fascinerande inkvarteringsalternativ är en härlig upplevelse för den som övernattar uppburen av trädets stadiga grenar!

Vagnarna

Gör din övernattning till en vilda västern-upplevelse, trivsam och personlig. I en prärievagn från svunna tider sover du riktigt gott!

Säkra din plats – boka på förhand

Under högsäsong rekommenderar vi förhandsbokning av inkvartering. Du kan boka behändigt i vår nätbutik. För bokning av inkvartering via vår försäljningstjänst behöver du ange nummer och giltighetstid för ett giltigt kreditkort. Vi rekommenderar bokning via nätet med direktbetalning online. När du bokar inkvarteringen via nätbutiken får du alltid förmånligaste pris. Observera att du i nätbutiken inte kan boka inkvartering samma dag. För det krävs att bokningen görs via vår försäljningstjänst.

Sällskapsdjur

Sällskapsdjur får följa med till inkvarteringstyperna nedan: Future-stugor, utan bastu Silverstone-stugor, en del av Green Field-områdets stugor och en del av lägenhetshotellet San Marinos rum. Till hotellrummen får sällskapsdjur däremot inte tas med. Vid bokning ska man alltid lämna anmälan om sällskapsdjur. Avgiften för sällskapsdjur är 15 € vid inkvartering.