Toistaiseksi poissa käytöstä olevat laitteet: Joyride VR ja Typhoon

PowerParkin kaikkiin laitteisiin on asennettu kaudelle 2021 hygieniaa ylläpitävä katalyysipinnoitus, joka tuhoaa mikrobeja sekä viruksia pinnoilta, joihin eniten kosketaan. Pinnoitus on edistyksellinen menetelmä erilaisten tilojen ja pintojen suojaamiseen. Katalyysipinnoituksen toiminta perustuu päivänvalon aktivoimaan kemialliseen reaktioon, joka desinfioi pintoja jatkuvasti aina, kun siihen kohdistuu valoa. Se siis tekee työtään myös muiden siivousten välillä. Katalyysipinnoite on myrkytön ja vaaraton ihmisille sekä ympäristölle.

Pitkät laitejonot saatetaan katkaista lähellä huvipuiston sulkemisaikaa, jos näyttää siltä, että kaikki jonottajat eivät enää ehdi laitteen kyytiin. Näin kenenkään ei tarvitse jonottaa turhaan, vaan jäljellä olevan ajan voi käyttää huvitellen muissa laitteissa.

PowerPark voi joutua muuttamaan ohjelmaa tai sulkemaan huvipuistolaitteita rajumman sään (esim ukkosmyrsky), teknisten syiden tai muun poikkeustilanteen vuoksi. Normaali sadekeli tai tuuli ei vaikuta laitteiden aukioloon (pois lukien Fiesta Mexicana, joka on herkkä tuulelle). Alkukeväästä ja loppusyksystä liian alhainen vuorokauden keskilämpötila voi aiheuttaa joidenkin laitteiden, kuten vesilaitteiden sulkemiseen. Tällaisissa tilanteissa ostettuja lippuja ja rannekkeita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

KROKO-TUNNUS

Powerpark KROKO-TUNNUS

Huoltaja veloituksetta Kroko-tunnuksella merkattuun laitteeseen

Huoltaja (huoltajan ikäraja 15-v) pääsee osaan pienten lasten laitteista huollettavan seurassa veloituksetta, kun huollettavalla on ranneke tai kertalippu. Osassa pienten lasten laitteista on kuitenkin pituus- ja painorajoituksia, jotka saattavat estää huoltajan pääsyn laitteeseen.

Alle 2-vuotias lapsi pääsee ilmaiseksi huvipuistolaitteisiin mikäli huoltajalla on lippu tai ranneke, laitekohtaiset turvarajat huomioiden.

PUISTOKUMMIT

Puistokummit ovat PowerParkin työntekijöitä, jotka voivat tulla lapsen mukana laitteisiin, joihin tämä ei yksin vielä saa tai uskalla mennä. Lapsen vanhemman tai lapsen seurassa olevan muun aikuisen tulee kuitenkin olla mukana laitteen läheisyydessä käynnin ajan. Puistokummit tunnistaa vihreästä huomioliivistä.

LUE LISÄÄ PUISTOKUMMEISTA

Huvipuistossa kuvaaminen

Huvipuistolaitteissa kuvaamiseen tarvitaan lupa. Mikäli asiakkaalla on oma GoPro- tai muu valjas- tai kypäräkamera, jonka saa tukevasti kiinni valjaisiin tai kypärään, on asiakkaan mahdollista pyytää ko. lupa huvipuiston kenttävastaavalta joka arvioi kameran kiinnityksen riittävyyden. Tavallista, vain päänympäri kiertävää kameraa ei voi käyttää laitteessa, joissa mennään pää alaspäin. Tällaisia laitteita ovat mm. Junker, Pegasus, Booster ja Cobra. Tavallisia kameroita ja älypuhelimia ei saa viedä huvipuiston huvilaitteisiin laisinkaan. PowerPark ei ole velvollinen korvaamaan laitealueella hajonneita tai kadonneita tavaroita.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark