HUVITUKSET - Aktiviteetit - Elokuvat

LEFFAUUTUUDET USKOMATTOMALLA ÄÄNENTOISTOLLA

Katso valtakunnalliset leffauutuudet Magnum Theatren isolta 60 neliön valkokankaalta.

 

 

VARAA ELOKUVATEATTERI YKSITYISKÄYTTÖÖN

Leffauutuuksia esitetään myös yksityisnäytöksinä, voimme myös tilata teemaan sopivan elokuvan. Ennen elokuvaa voi pitää puheita tai esitää omaa materiaalia: yritysvideoita, mainoksia, tuote-infoa. Kysy myös tarjoilua. Myyntipalvelu auttaa: p. 010 3477 600 tai info(at)powerpark.fi puh.

Jätä tarjouspyyntö

Tänään

Sunnuntai 26.03.2017
Avoinna:

LIPUT:

3D-elokuvalippu 12,00€
2D-elokuvalippu 10,00€
Opiskelijat, eläkeläiset & varusmiehet 2D-elokuvalippu 9,00€

Elokuvat 25.-26.3.2017

Vaiana/ K7
lauantai 25.3. klo 14

Beauty and the Beast / K12
lauantai 25.3. klo 17.30
sunnuntai 26.3. klo 16.30

Saattokeikka / S
lauantai 25.3. klo 16
sunnuntai 26.3. klo 15

Onneli ja Anneli ja Salaperäinen muukalainen / S
sunnuntai 26.3. klo 13.30

Leffaelämyksiä

Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen, S, Ensi-ilta: 27.1.2017

Ohjaaja: Saara Cantell
Pääosissa: Lilja Lehto, Aava Merikanto, Aarni Rämö, Kiti Kokkonen, Elina Knihtilä, Jenni Kokander
Ensi-ilta: 27.1.2017
Kesto: 1h 15 min
Ikäraja: S

Onneli, Anneli ja Salaperäinen muukalainen -elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen rakastettuun lastenkirjaan Onneli, Anneli ja orpolapset. Elokuvassa Onneli ja Anneli ovat kaksi ihan tavallista tyttöä, ehkä vain hieman onnellisempia kuin monet muut, onhan heillä satumainen mahdollisuus asua kahdestaan rouva Ruusupuun heille suunnittelemassa talossa Ruusukujalla. Eräänä päivänä Onnelin ja Annelin talon lähelle avataan uusi lastenkoti ja sieltä karkaa poika nimeltä Pekki. Pekki päätyy asumaan Onnelin ja Annelin rantamajaan ja kertoo tytöille, kuinka ankeaa elämä lastenkodissa on johtajatar Minna Pinnan tiukassa komennossa. Onneli, Anneli ja Pekki perustavat Rosvoliiton ja ryhtyvät toimiin, jotta lastenkodista tulisi taas iloinen paikka. Pienet Vaaksanheimolaiset ja muut Ruusukujan asukkaat rientävät Rosvoliiton avuksi. Seikkailujen päätteeksi maagisten ihmeiden taustalla on taasen Tingelstiinan ja Tangelstiinan lisäksi salaperäinen Rouva Ruusupuu.

elokuvaensi-iltoja

Beauty and the Beast - Kaunotar ja hirviö 3D, K12, Ensi-ilta: 17.3.2017

Ohjaaja: Bill Condon
Pääosissa: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Emma Thompson, Ian McKellen, Ewan McGregor, Kevin Kline, Josh Gad, Stanley Tucci
Ensi-ilta: 17.3.2017
Kesto: 2h 10 min
Ikäraja: 12

Originaali normaaliversio (2D), suom. & ruots. tekstit.

Rakastettu tarina herää valkokankailla eloon ennennäkemättömällä tavalla uudessa Kaunotar ja Hirviö -live-action-elokuvassa.

Beauty and the Beast – Kaunotar ja Hirviö kertoo terävästä, kauniista ja itsenäisestä nuoresta naisesta Bellestä, jonka Hirviö ottaa vangikseen linnaansa. Vaikka onkin peloissaan, Belle ystävystyy linnan lumotun palvelusväen kanssa ja oppii näkemään Hirviön kauhistuttavan ulkonäön alla piilevän hyväsydämisen prinssin.

Elokuvan pääosissa nähdään Emma Watson Bellenä, Dan Stevens Hirviönä ja Luke Evans Gastonina – komeana, mutta pinnallisena kyläläisenä, joka kosiskelee Belleä. Kevin Kline on Maurice - Bellen isä, Josh Gad on Le Fou - Gastonin apuri, Ewan McGregor on Lumière - kynttilänjalka. Stanley Tucci on Maestro Cadenza - cembalo, Gugu Mbatha-Raw on Plumette - pölyhuiska, Audra McDonald Madame De Garderobe - vaatekaappi. Nathan Mack on teekuppi Chip. Ian McKellen on Cogsworth - kello ja Emma Thompson teepannu Mrs Potts.

elokuvaensi-iltoja

Saattokeikka, S, Ensi-ilta: 10.3.2017

Ohjaaja: Samuli Valkama
Pääosissa: Heikki Nousiainen, Noah Kin, Mikko Nousiainen, Saga Sarkola
Ensi-ilta: 10.3.2017
Kesto: 1h 18 min
Ikäraja: S

Vanha ja kiukkuinen Veikko tapaa sattumalta rappukäytävässä 17-vuotiaan Kamalin, joka on Helsingissä syntynyt maahanmuuttajataustainen poika.
Veikko haluaa juhannukseksi mökille, Kamal isänsä luokse Nairobiin. Veikko luulee Kamalia täysi-ikäiseksi ja lupaa maksaa hänelle hyvin autokyydistä mökille. Yhteinen matka alkaa heti.
Kamalilla on mukana rahat ja passi Nairobin matkaa varten, mutta ensin Veikko on vietävä mökille.
Matkan alussa toisiaan kyräilevät Kamal ja Veikko tutustuvat vähitellen ja huomaavat yllättäviä yhtäläisyyksiä toisissaan.
Kamal päätyy selvittämään Veikon ja hänen poikansa välirikkoa. Kamal joutuu lopuksi pohtimaan myös omaa perhettään ja päättämään, haluaako hän sittenkään lähteä pois Suomesta.

Konkarinäyttelijä Heikki Nousiaisen ja räppäri Noah Kinin tähdittämä lämminhenkinen draamakomedia SAATTOKEIKKA elokuvateattereissa 10.3.

elokuvaensi-iltoja

Vaiana 3D (dub), K7, Ensi-ilta: 17.2.2017

Ohjaaja: Ron Clements, John Musker
Ensi-ilta: 17.2.2017
Kesto: 1h 54 min

Suomeksi puhuttu 3D-versio.

Walt Disney Animation Studiosin elokuva Vaiana on mukaansatempaava animaatio, joka kertoo seikkailunhaluisesta nuoresta tytöstä, joka lähtee uhkarohkealle matkalle pelastaakseen kansansa. Matkansa aikana Vaiana tapaa aikanaan niin mahtavan puolijumalan nimeltä Maui, joka opastaa mestarisuunnistajaksi haluavaa Vaianaa. Toiminnantäyteisellä seikkailullaan he seilaavat halki vellovan valtameren kohdaten hirmuisia hirviöitä ja tukalia tilanteita. Matkan varrella Vaiana tulee täyttäneeksi esi-isiensä tehtävän ja löytää jotain, mitä on aina etsinyt: oman itsensä.

Ohjaajina kuuluisa kaksikko Ron Clements ja John Musker (Pieni merenneito, Aladdin, Prinsessa ja sammakko).

Ikäraja: 7

Copyright Powerpark 2017