Etusivu > Info > Rekrytointi

Rekrytointi

Oletko valmis vauhtiin? Hae meille töihin ja vietä ikimuistoinen kesä hullunkurisessa ja satumaisessa työympäristössä!


PowerPark koostuu monesta eri toimialasta. Saman yrityksen sisältä löytyy muun muassa majoitus- ja ravintolatoimintaa, kahvilatoimintaa, jäätelömyyntiä ja muuta myymälätyötä, karting-toimintaa, minigolfia, huvipuistolaitteita, siivoustyötä, oma elokuvateatteri sekä oma leipomo. Työllistämme joka kesä yli 400 työntekijää ja meillä työskentelee kaikenikäisiä ihmisiä.

PowerPark on aivan oma maailmansa ja meillä pääset kokeilemaan omia haaveammattejasi. Meillä kukaan ei toimi yksin, vaan kaikilla on oma tiimi ja tuki ympärillään. Meille tunne on tärkeä voimavara. Kun työntekijällä on tunne, että hänestä välitetään, hän tietää mitä häneltä odotetaan ja hän on saanut hyvän perehdytyksen tehtäväänsä; hänellä on varmuus ja taito tuottaa myös asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia ja positiivisia tunteita.

Perehdytykset kesäkauden työtehtäviin alkavat hieman tehtävästä riippuen huhti-toukokuun aikana. Huvikausi starttaa toukokuussa ja töitä riittää halukkaille aina syyskuun puoliväliin asti. Kausi huipentuu kaikkien työntekijöiden yhteiseen kiitosjuhlaan!

Kesätöihin PowerParkiin?

Haluaisitko tietää enemmän PowerParkista ja meidän tarjoamista työmahdollisuuksista?

Teemme mielellämme esim. oppilaitosvierailuja. Ota yhteyttä sähköpostitse rekrytointikoordinaattori
Pia Sissalaan: pia.sissala(at)powerpark.fi.