Etusivu > Info > Rekrytointi

Rekrytointi

Oletko valmis vauhtiin? Hae meille töihin ja vietä ikimuistoinen kesä hullunkurisessa ja satumaisessa työympäristössä!


Me etsimme työntekijöitä kesän sesonkiajalle ja vuoden ympäri Suomen hulvattomimpaan ympäristöön: Huvivaltio PowerParkiin! Palkkaamme joka kesä lähes 400 kesätyöntekijää, joten tarjolla on paljon hyvin erilaisia työtehtäviä, joissa jokainen pääsee loistamaan vahvuuksillaan, oppimaan uutta ja saamaan arvokasta ja arvostettua työkokemusta. Meillä on kesätöiden lisäksi tarjolla töitä myös eri alojen ammattilaisille ja opiskelijoille sekä omaa uraansa aloitteleville tai harjoittelupaikkaa etsiville.

Meille PowerParkissa on tärkeää, että jokainen oikeasti viihtyy töissä ja kokee työnsä tärkeäksi. Meillä töitä tehdään tosissaan, muttei vakavasti ja mailanpuristus jätetään suosiolla muille. Kun meillä työntekijöillä on töissä hauskaa, myös puistossa käyvillä huvittelijoilla on hauskaa! PowerPark tunnetaankin luotettavana ja joustavana työnantajana. Kesätöissämme kasvatamme vuosittain satoja tulevaisuuden työntekijöitä tarjoamalla kaikille sopivia työtehtäviä ja ottamalla yksilöllisesti työntekijöidemme tarpeet huomioon. Alle 18-vuotiaiden osalta kesätyönhaku on päättynyt. Kiitämme kaikkia hakijoita! Yli 18-vuotiaille on vielä muutamia työtehtäviä vapaana. Haku auki 31.3. asti, mutta vapaat paikat täytetään heti kun sopivat hakijat löytyvät. Avoimet työtehtävät ja hakulinkit löydät alla olevien työtehtävien sivuilta.

Leipuri-kondiittori Bakery Vóilaan

Haluatko päästä leipomaan pullia, kakkuja ja leivoksia työksesi? Nyt Huvivaltion leipomoon kaivataan vahvistuksia. Jos olet leipomisesta kiinnostunut kokematon tai alan kokeneempi kokari, tarjoamme sinulle kiinnostavan ympäristön tarttua toimeen!

Vastaanottovirkailija

Tervetuloa Huvivaltio PowerParkiin – Huvivaltiossa voit yöpyä leirintäalueella, mökissä, hotellissa tai vaikka puumajassa! Vastaanottovirkailijat ovat ensimmäisenä ottamassa vastaan saapuvia majoittujia ja auttavat vieraita polttavimmissa kysymyksissä. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudestaan!

Kesätöihin PowerParkiin?