Etusivu > Info > Rekrytointi

Rekrytointi

Oletko valmis vauhtiin? Hae meille töihin ja vietä ikimuistoinen kesä hullunkurisessa ja satumaisessa työympäristössä!


Me etsimme työntekijöitä kesän sesonkiajalle ja vuoden ympäri Suomen hulvattomimpaan ympäristöön: Huvivaltio PowerParkiin! Palkkaamme joka kesä lähes 400 kesätyöntekijää, joten tarjolla on paljon hyvin erilaisia työtehtäviä, joissa jokainen pääsee loistamaan vahvuuksillaan, oppimaan uutta ja saamaan arvokasta ja arvostettua työkokemusta. Meillä on kesätöiden lisäksi tarjolla töitä myös eri alojen ammatilaisille ja opiskeljoille sekä omaa uraansa aloitteleville tai harjoittelupaikkaa etsiville- Esimerkiksi ravintola-alan työntekijöille on usein tarjolla töitä vuoden ympäri. Rekrytointimme käy kuumimmillaan vuoden vaihteesta kesätyöhaun alettua aina Huvikauden alkuun saakka. 

Meille PowerParkissa on tärkeää, että jokainen oikeasti viihtyy töissä ja kokee työnsä tärkeäksi. Meillä töitä tehdään tosissaan, muttei vakavasti ja mailanpuristus jätetään suosiolla muille. Kun meillä työntekijöillä on töissä hauskaa, myös puistossa käyvillä huvittelijoilla on hauskaa! PowerPark tunnetaankin luotettavana ja joustavana työnantajana. Kesätöissämme kasvatamme vuosittain satoja tulevaisuuden työntekijöitä tarjoamalla kaikille sopivia työtehtäviä ja ottamalla yksilöllisesti työntekijöidemme tarpeet huomioon. 

Tee rohkeasti hakemus ja hae mukaan hupaisaan joukkoomme!

Jäätelömyyjä

Jäätelöt ja pehmikset ovat erottamaton osa huvipuistoreissuja. Jäätelönmyyjänä pääset virkistämään ihmisiä kesähelteillä ja ilahduttamaan huvittelijoita kesän parhaana päivänä! Kuvittele sen lapsen ilme, kun hän saa huvipuistoreissulla kesän ensimmäisen jätskin!

Myymälätyöntekijä

Mitä huvipuistoreissulta lähtee mukaan? No metrilakua ainakin – myös muistamiset kesäreissulta tulevat tarpeeseen. Slush-juomat, popparit ja hattara puolestaan piristävät huvittelun lomassa. Näillä tilanteissa myymälätyöntekijät astuvat kuvaan iloisella asenteellaan!

Lipunmyynti

Tervetuloa huvittelemaan! Kesän paras päivä alkaa lipputiskiltä. Lipunmyyjänä olet ensimmäisenä vastassa koko vuoden huvipuistoreissua odottaneita vieraita ja pidät huolen, että huvittelijat saavat oikeanlaiset liput ja rannekkeet. Huvittelu voi alkaa!

Järjestyksenvalvonta

Järjestyksenvalvojat valvovat Huvivaltion lakia ja järjestystä. Huvivaltion sääntö numero yksi: kaikilla pitää olla hauskaa! Järkkärit ohjaavat saapuvat huvittelijat autoineen oikeisiin paikkoihin ja pitävät huolta, että huvittelupäivät sujuvat ongelmitta.

Kartingtyöntekijä

Huvivaltion erikoisuus on maailmanluokan kartingrata. Kartingtyöntekijät tunnetaan rennonletkeästä työilmapiiristä ja toimeen tarttuvasta otteesta. Jos olet kiinnostunut autourheilusta tai kovasta vauhdista ja et pelkää käsien likaantumista, tämä paikka on sinulle!

Vastaanottovirkailija

Tervetuloa Huvivaltio PowerParkiin – Huvivaltiossa voit yöpyä leirintäalueella, mökissä, hotellissa tai vaikka puumajassa! Vastaanottovirkailijat ovat ensimmäisenä ottamassa vastaan saapuvia majoittujia ja auttavat vieraita polttavimmissa kysymyksissä. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudestaan!

K-Market

PowerParkista löytyy myös K-Market, joka palvelee mm. alueella majoittuvia, kesälomamatkalaisia ja paikallisia asukkaita. Laajentunut K-Market tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman ensiluokkaisia tuotteita ja sinulle kiinnostavan työn tutussa ja turvallisessa kauppaympäristössä.