Etusivu > Info > Rekrytointi

Rekrytointi

Oletko valmis vauhtiin? Hae meille töihin ja vietä ikimuistoinen kesä hullunkurisessa ja satumaisessa työympäristössä!


PowerPark koostuu monesta eri toimialasta. Saman yrityksen sisältä löytyy muun muassa majoitus- ja ravintolatoimintaa, kahvilatoimintaa, jäätelömyyntiä ja muuta myymälätyötä, karting-toimintaa, minigolfia, huvipuistolaitteita, siivoustyötä, oma elokuvateatteri sekä oma leipomo. Työllistämme joka kesä yli 400 työntekijää ja meillä työskentelee kaikenikäisiä ihmisiä.

PowerPark on aivan oma maailmansa ja meillä pääset kokeilemaan omia haaveammattejasi. Meillä kukaan ei toimi yksin, vaan kaikilla on oma tiimi ja tuki ympärillään. Meille tunne on tärkeä voimavara. Kun työntekijällä on tunne, että hänestä välitetään, hän tietää mitä häneltä odotetaan ja hän on saanut hyvän perehdytyksen tehtäväänsä; hänellä on varmuus ja taito tuottaa myös asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia ja positiivisia tunteita.

Perehdytykset kesäkauden työtehtäviin alkavat hieman tehtävästä riippuen huhti-toukokuun aikana. Huvikausi starttaa toukokuussa ja töitä riittää halukkaille aina syyskuun puoliväliin asti. Kausi huipentuu kaikkien työntekijöiden yhteiseen kiitosjuhlaan!

Haemme kokkia Road Housella sijaitsevaan Boulevard Bistro ravintolaan. Boulevard Bistrossa tarjoillaan päivittäin monipuolinen lounasbuffet ja á la carte listalta löytyy mm. pizzaa, salaatteja, burgereita sekä puuhiiligrillissä valmistuvia annoksia. Viihtyisä Boulevard Bistro palvelee ympäri vuoden, mutta kesäisin se tarjoaa piristävän vaihtoehdon huvipuiston ravintoloille tai sitten mahdollisuuden nauttia maittava ateria huvipuistopäivän päälle ennen lähtöä. Ravintolassa on anniskeluoikeudet.

Kutsumme sopivat hakijat työhaastatteluihin jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti, kun sopiva hakija löytyy.  Kannattaa siis toimia nopeasti.

Tutustu kesän työtehtäviin

Huvipuiston laitepuoli

Laitepuolen työntekijöillä on tärkeä ja vastuullinen rooli huvipuiston arjessa. Laitekuljettajana näet läheltä, kun huvittelijat ylittävät itsensä. Avustavana laitekuljettajana puolestaan pääset jakamaan huvipuistoreissun ilot ja onnistumiset. Satumaassa saat päästää mielikuvituksesi valloilleen ja elokuvateatterilla pääset tutustumaan elokuvien ihmeelliseen maailmaan.

Somen sisällöntuottaja

Mitä sanoisit, jos työnäsi olisi huvittelu? Haemme Huvivaltio PowerParkiin yhtä tai useampaa somesisällöntuottajaa! Somen sisällöntuottaja suunnittelee ja toteuttaa monipuolisia somesisältöjä PowerParkin somekanaviin videoiden, kuvien ja tekstien muodossa. Tässä pestissä mielikuvituksen voi antaa lentää!

Vastaanottovirkailija

Tervetuloa Huvivaltio PowerParkiin – Huvivaltiossa voit yöpyä leirintäalueella, mökissä, hotellissa tai vaikka puumajassa! Vastaanottovirkailijat ovat ensimmäisenä ottamassa vastaan saapuvia majoittujia ja auttavat vieraita polttavimmissa kysymyksissä. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudestaan!

Kesätöihin PowerParkiin?

Haluaisitko tietää enemmän PowerParkista ja meidän tarjoamista työmahdollisuuksista?

Teemme mielellämme esim. oppilaitosvierailuja. Ota yhteyttä sähköpostitse rekrytointikoordinaattori
Pia Sissalaan: pia.sissala(at)powerpark.fi.