Etusivu > Info > Rekrytointi

Rekrytointi

Oletko valmis vauhtiin? Hae meille töihin ja vietä ikimuistoinen kesä hullunkurisessa ja satumaisessa työympäristössä!


Me etsimme työntekijöitä kesän sesonkiajalle ja vuoden ympäri Suomen hulvattomimpaan ympäristöön: Huvivaltio PowerParkiin! Palkkaamme joka kesä lähes 400 kesätyöntekijää, joten tarjolla on paljon hyvin erilaisia työtehtäviä, joissa jokainen pääsee loistamaan vahvuuksillaan, oppimaan uutta ja saamaan arvokasta ja arvostettua työkokemusta. Meillä on kesätöiden lisäksi tarjolla töitä myös eri alojen ammatilaisille ja opiskeljoille sekä omaa uraansa aloitteleville tai harjoittelupaikkaa etsiville- Esimerkiksi ravintola-alan työntekijöille on usein tarjolla töitä vuoden ympäri. Rekrytointimme käy kuumimmillaan vuoden vaihteesta kesätyöhaun alettua aina Huvikauden alkuun saakka. 

Meille PowerParkissa on tärkeää, että jokainen oikeasti viihtyy töissä ja kokee työnsä tärkeäksi. Meillä töitä tehdään tosissaan, muttei vakavasti ja mailanpuristus jätetään suosiolla muille. Kun meillä työntekijöillä on töissä hauskaa, myös puistossa käyvillä huvittelijoilla on hauskaa! PowerPark tunnetaankin luotettavana ja joustavana työnantajana. Kesätöissämme kasvatamme vuosittain satoja tulevaisuuden työntekijöitä tarjoamalla kaikille sopivia työtehtäviä ja ottamalla yksilöllisesti työntekijöidemme tarpeet huomioon. 

Tutustu vapaisiin työtehtäviin tarkemmin tai tee rohkeasti vapaa hakemus ja hae mukaan hupaisaan joukkoomme!

Avoimet työpaikat

Huvipuiston laitekuljettaja

Tervetuloa mitä hurjimpaan ajeluun! Huvipuiston laitekuljettajana työtehtäviisi kuuluu huvipuistolaitteiden ajo ja asiakkaiden turvallisuudesta vastaaminen ajon aikana, lippujen ja rannekkeiden tarkastus sekä laitealueen siisteyden ylläpito. Laitekuljettajana sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt iloinen ja reipas asiakaspalvelija. Hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Ravintola-alan työtehtävät

Haemme ravintolatyöntekijöitä kaikkiin ravintoloihimme ja hakemamme henkilöt ovat työtä pelkäämättömiä, ahkeria ja ammattitaitoisia. Hygienia- ja anniskelupassi katsotaan eduksi, mutta ne voit tarvittaessa suorittaa meillä ennen töiden aloittamista. Ravintolamaailman puolella voit suorittaa myös työharjoittelusi tai työskennellä oppisopimuksella. PowerParkin ravintoloissa noudatetaan huvi- teema ja elämyspuistojen omaa työehtosopimusta.