Etusivu > Info > Rekrytointi

Rekrytointi

Oletko valmis vauhtiin? Hae meille töihin ja vietä ikimuistoinen kesä hullunkurisessa ja satumaisessa työympäristössä!


PowerPark koostuu monesta eri toimialasta. Saman yrityksen sisältä löytyy muun muassa majoitus- ja ravintolatoimintaa, kahvilatoimintaa, jäätelömyyntiä ja muuta myymälätyötä, karting-toimintaa, minigolfia, huvipuistolaitteita, siivoustyötä, oma elokuvateatteri sekä oma leipomo. Työllistämme joka kesä yli 400 työntekijää ja meillä työskentelee kaikenikäisiä ihmisiä.

PowerPark on aivan oma maailmansa ja meillä pääset kokeilemaan omia haaveammattejasi. Meillä kukaan ei toimi yksin, vaan kaikilla on oma tiimi ja tuki ympärillään. Meille tunne on tärkeä voimavara. Kun työntekijällä on tunne, että hänestä välitetään, hän tietää mitä häneltä odotetaan ja hän on saanut hyvän perehdytyksen tehtäväänsä; hänellä on varmuus ja taito tuottaa myös asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia ja positiivisia tunteita.

Perehdytykset kesäkauden työtehtäviin alkavat hieman tehtävästä riippuen huhti-toukokuun aikana. Huvikausi starttaa toukokuussa ja töitä riittää halukkaille aina syyskuun puoliväliin asti. Kausi huipentuu kaikkien työntekijöiden yhteiseen kiitosjuhlaan!

Haemme keittiöpäällikköä

Oletko ruokaa rakastava ravintola-alan kokenut ammattilainen, jolle laatu ja jatkuva kehittäminen ja uudistuminen on lähellä sydäntä? Meillä voisi olla sinulle urasi seuraava työpaikka avoinna! Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Huvivaltio PowerPark on Etelä-Pohjanmaalla Alahärmässä sijaitseva Suomen suurin ja hämmästyttävin vapaa-ajankeskus, joka tarjoaa yli 160 hehtaarin täydeltä ikärajatonta riemua, vauhtia ja elämyksiä.

Keittiöpäällikkönä vastaat alueen ravintoloiden ja tapahtumien ruokatuotteesta ja keittiötoimintojen tuloksellisesta operatiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Osa ravintoloista toimii ympärivuotisesti ja osa kesäsesongin aikana. Tapahtumia ja juhlapalvelutilaisuuksia järjestämme vuoden ympäri. 

Ennakkohaku kauden 2024 kesätyötehtäviin avautuu marraskuussa 2023.

Haluaisitko tietää enemmän PowerParkista ja meidän tarjoamista työmahdollisuuksista?

Teemme mielellämme esim. oppilaitosvierailuja. Ota yhteyttä sähköpostitse rekrytointikoordinaattori
Pia Sissalaan: pia.sissala(at)powerpark.fi.

Tutustu kesän työtehtäviin

Kartingtyöntekijä

Huvivaltion erikoisuus on maailmanluokan kartingrata. Kartingtyöntekijät tunnetaan rennonletkeästä työilmapiiristä ja toimeen tarttuvasta otteesta. Jos olet kiinnostunut autourheilusta tai kovasta vauhdista ja et pelkää käsien likaantumista, tämä paikka on sinulle!

Vastaanottovirkailija

Tervetuloa Huvivaltio PowerParkiin – Huvivaltiossa voit yöpyä leirintäalueella, mökissä, hotellissa tai vaikka puumajassa! Vastaanottovirkailijat ovat ensimmäisenä ottamassa vastaan saapuvia majoittujia ja auttavat vieraita polttavimmissa kysymyksissä. Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudestaan!

Jäätelömyyjä

Jäätelöt ja pehmikset ovat erottamaton osa huvipuistoreissuja. Jäätelönmyyjänä pääset virkistämään ihmisiä kesähelteillä ja ilahduttamaan huvittelijoita kesän parhaana päivänä! Kuvittele sen lapsen ilme, kun hän saa huvipuistoreissulla kesän ensimmäisen jätskin!

Myymälätyöntekijä

Mitä huvipuistoreissulta lähtee mukaan? No metrilakua ainakin – myös muistamiset kesäreissulta tulevat tarpeeseen. Slush-juomat, popparit ja hattara puolestaan piristävät huvittelun lomassa. Näillä tilanteissa myymälätyöntekijät astuvat kuvaan iloisella asenteellaan!

Lipunmyynti

Tervetuloa huvittelemaan! Kesän paras päivä alkaa lipputiskiltä. Lipunmyyjänä olet ensimmäisenä vastassa koko vuoden huvipuistoreissua odottaneita vieraita ja pidät huolen, että huvittelijat saavat oikeanlaiset liput ja rannekkeet. Huvittelu voi alkaa!

Kesätöihin PowerParkiin?