Etusivu > Tapahtumat > Assembly x PowerPark

Assembly x PowerPark

Suomen suurin pelitapahtuma Assembly valtaa PowerParkin Palace Areenan Huvikauden päättäjäisviikonloppuna 8.-10.9.2023!


Suomen suurin pelitapahtuma saapuu Suomen suurimpaan huvipuistoon!

Syyskuussa pelataan PowerParkissa, kun kovimmat pelaajat kautta maan ja kaikki pelaamisesta kiinnostuneet saapuvat PowerParkin valtavaan Palace Areenaan! Luvassa on koko viikonlopun täydeltä taattua Assembly-tunnelmaa LAN-paikoilla, EXPO-alueella, ohjelmalavoilla ja vapaalla pelialueella. Tapahtuma kokoaa yhteen peliharrastajat, vaikuttajat ja pelaamisen johtavat brändit. Tarjolla on 24/7 LANittamista, kilpailuja, uusien ystävien tapaamista ja pelialan vaikuttajien kohtaamista – nukkuma-aluetta unohtamatta. Tutustu Assemblyn partyoppaaseen tästä.

Tapahtumassa on luvassa

 • Pelaajat.com Series Fall Finals CS:GO PowerPark, jossa jaossa 5000€ palkintopotti. Paikalla PowerParkissa pelaamassa Suomen parhaat CS:GO tiimit! Lue lisää turnauksesta.
 • Assygames Free Play Area tarjoaa pelikokeiluja sekä kisailuja ja turnauksia, joissa voit testata taitojasi erilaisilla laitteilla ja peleillä, kuten VR, Simracing, konsolit ja PC-peliasemat. Alueella on luvassa kaikille avoimia kisailuja palkintoineen. Assygames on loistava paikka koko perheelle viettää aikaa pelien parissa!
 • Pelivaikuttajien ohjelmaa sekä meet & greet.
 • PowerPark Battle Royale:
  Kaikille avoin turnaus, jossa 100 pelaajaa ottaa mittaa toisistaan vaihtuvissa peleissä – lopulta vain yksi voittaja!
 • PowerPark King of Track:
  Simracing-kierros Assetto Corsalla Nürburgringillä määrittää, pääsetkö mukaan finaalikilpailuun, joka ajetaan Mika Salo -radalla oikeilla autoilla. Karsinnat ovat perjantaina ja finaali radalla lauantaina. Finaaliin mahtuu 15 nopeinta simracing-kuljettajaa.
 • EXPO-alueella pääset tutustumaan näytteilleasettajien tarjontaan ja aktivointeihin.
 • Jaakko Parkkali ja Boheemi – Lavashow ja Meet & Greet lauantaina.
 • Pohjanmaan suurin LAN-alue 500 konepaikalla.
 • PowerParkin huvikauden päättäjäiset.

Tapahtuman ovet aukeavat perjantaina 8.9.2023 klo 10:00 ja tapahtuma on avoinna sunnuntaihin 10.9.2023 klo 14:00 asti. Ohjelma painottuu perjantaille ja lauantaille. Tapahtuma on ikärajaton ja suunnattu kaikille pelaamisesta kiinnostuneille. Tutustu tapahtuman tarkempaan aikatauluun tästä.

Luvassa on eeppinen viikonloppu, sillä Assemblyn kanssa samaan aikaan järjestetään huikeat PowerParkin Huvikauden Päättäjäiset! Päättäjäiset pitää sisällään mm. huvittelua yöhön saakka, seikkailua supersuositussa KAUHUKYLÄSSÄ sekä massiivisen Huvikauden Päättäjäisten ilotulituksen!

Huvipuiston laitteet ovat auki lauantaina 9.9.2023 klo 15:00–00:00 ja vaativat oman laiterannekkeen. PowerParkin majoitus- ja ruokapalvelut ovat kävijöiden käytettävissä tapahtuman ajan.

PowerParkin oma majoitus on viikonloppuna varattu täyteen, mutta lähialueelta löytyy runsaasti muitakin majoitusvaihtoehtoja kuten esimerkiksi Härmän Kylpylä.

Nähdään Assembly x PowerPark -tapahtumassa ja huvikauden päättäjäisissä!

Lippujen hinnat ja lipputyypit

LAN-konepaikka: 45€
Konepaikkaan kuuluu kolmen päivän ajaksi sisäänpääsyranneke, pöytäpaikka omalle tietokoneelle tai konsolille (leveys 100cm) LAN-alueella sisältäen tuolin, sähkön, langallisen internet-yhteyden, suihkujen ja nukkuma-alueen käytön.

1 päivän (PE tai LA) kävijälippu: 16,50€
1 päivän lippuun kuuluu rajoittamaton pääsy valittuna päivänä tapahtuma-alueelle.

Viikonlopun kävijälippu (PE-SU): 27€
Viikonlopun lippuun kuuluu rajoittamaton pääsy tapahtuma-alueelle koko tapahtuman ajan.

Tapahtuman lipunmyynti on avoinna perjantaina 10-22 ja lauantaina 9-22. Lipunmyynnistä voit hankkia päiväliput sekä huvipuiston rannekkeet.

Huvipuiston huvirannekkeet ja sisäänpääsyliput

MAXI-ranneke (yli 130 cm): 42€.
MINI-ranneke (alle 130 cm): 32€.

Huvirannekkeella sisäänpääsy Assembly x PowerPark tapahtumaan 5€/kpl.
Tapahtumaliput sekä rannekkeet voit hankkia tapahtuman lipunmyynnistä tai ennakkoon verkkokaupastamme.

Sisäänpääsy huvipuistoon päättäjäispäivänä 9.9. on ilmainen!

PowerParkissa pelataan Pelaajat.com Series Fall Finals CS:GO-turnaus

Suomen CS-huiput kohtaavat PowerParkissa syyskuussa taistellakseen rahapalkinnoista ja paikasta pohjoismaiseen Blast-turnaukseen.

Härmän Assembly x PowerPark -tapahtumassa otellaan kotimainen äärimmäisen kovatasoinen Counter-Strike: Global Offensive -turnaus syyskuun 8.-9. päivä. Pelaajat.com Series Fall Finals in PowerPark -turnauksen palkintona on 5000 euroa käteistä sekä kaksi paikkaa syyskuussa pelattavaan Pelaajat.com Blast Nordic Masters -turnaukseen. Osallistujat valitaan kisaan kutsuilla, online-karsinnalla, sekä paikan päällä järjestettävässä avoimessa BYOC-karsinnassa. Nyt on tilaisuus päästä haastamaan Suomen kärkijoukkueet, kun kutsuttuina ovat HAVU, ENCE Academy, ja JANO!

Kotimaisen kynärin ystäville on tarjolla todella hermeettistä viihdettä, kun selostamossa äänessä on Arttu “Olvari” Hämäläinen. Paras paikka seurata kisoja on paikan päällä Assembly x PowerPark -tapahtumassa, jonne lippuja saa Tiketistä. Pelit lähetetään luonnollisesti myös suorana Pelaajat.comin Twitch-kanavalta.

BYOC-karsinta ja ilmoittautuminen

Tapahtumassa PowerParkissa järjestettävään BYOC-karsintaan mahtuu yhteensä 16 joukkuetta. Kisa käydään GSL-tyyppisellä lohkovaiheella, josta kahdeksan joukkuetta etenee pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Neljä voitokasta joukkuetta jatkaa kohtaamaan kutsujoukkueet, jotka liittyvät mukaan kisaan pudotuspelien toisella kierroksella.

BYOC-karsintaan osallistuakseen joukkueiden on ostettava konepaikkaliput tapahtumaan ja pelattava paikan päällä omilla tietokoneillaan. Turnauksen loppuottelut käydään järjestäjän tarjoamilla tietokoneilla.

Aikataulu

Perjantai, 8.9.2023:
11:30 Check-in ja ilmoittautuminen päättyy BYOC-joukkueille admin-pisteellä
12:30 Lohkot A-D, kierros 1, BO1
14:00 Lohkot A-D, kierros 2, BO1
15:30 Lohkot A-D, kierros 3, BO1
18:00 Pudotuspelit, kierros 1, BO1 – Lohkojen sija 1 vs sija 2
20:00 Pudotuspelit, kierros 2, BO3 – Kutsujoukkueet aloittavat tästä

Lauantai, 9.9.2023
12:00 Semifinaali A, BO3
15:30 Semifinaali B, BO3
19:30 Finaali, BO3

Aikataulumuutokset mahdollisia.

Kutsutut joukkueet

Palkinnot

1. €2500 – Paikka Pelaajat.com Nordic Masters Fall -kisaan
2. €1500 – Paikka Pelaajat.com Nordic Masters Fall -kisaan
3.-4. €500

Nordic Masters Fall kuuluu Blast-turnauksien ekosysteemiin. Nordic Masters -voittaja etenee edelleen BLAST Premier: Fall European Showdown 2023 -kisaan, josta puolestaan aukeaa väylä lopulta aina Blast World Final -lopputurnaukseen palkintopottien kohotessa koko matkan ajan aina miljoonaan dollariin saakka.

Liput

Kävijäliput tapahtumaan maksavat alkaen 16,50€, hanki omasi sillä paras paikka seurata turnausta on tapahtuman sykkeen keskiössä! Siirry lippukauppaan.

Tapahtuman aikataulu

Tapahtuman monipuolinen aikataulu on nyt julkaistu! Pidätämme oikeudet aikataulu ja ohjelmamuutoksille. Tarkista viimeisin tapahtuman aikataulu alta.

Assygames-pelialue by Verkkokauppa.com

Verkkokauppa.com tuo yhdessä Assemblyn kanssa uusimmat ja kuumimmat pelilaitteet kaikkien kokeiltavaksi PowerParkiin. Tältä kaikkien kävijöiden käytössä olevalta pelialueelta löydät uusimmat suosikkipelit ja uusimmat pelilaitteet, joilla voit pelata uusimpia pelejä joko kaverin kanssa, yksin tai koko perheen voimin. Peleinä mm. Beat Saber, Microsoft Flight Simulator, Creed VR Boxing, Horizon VR, NBA2K23, Hogwarts legacy, NHL, FIFA jne…  Assygames-alueella on luvassa myös kisoja joissa voit voittaa palkintoja.

Laitteistona muun muassa:

RoundsGG X Game Makers of Finland –  Gaming Zone

Game Makers of Finland ja RoundsGG tuovat Assembly X Powerpark -tapahtumaan alueen, jossa voit kokeilla suomalaisten pelitalojen uusimpia pelejä ja haastaa itsesi nopeus- ja tarkkuuskisassa tai CS:GO-kilpapelaajia vastaan 1v1-matseissa. Alueella voit levähtää, tai ottaa haltuun uusia lautapelejä kotimaisen DIZEDin interaktiivisilla tutoriaaleilla!

Gaming Zonella on kymmenen UNEVN Oy:n uutuuspelipöytää, joissa on sisäänrakennettu huipputehokas pelitietokone.

Pääset kokeilemaan esimerkiksi Road to Vostok -pelin demoa, Supermoves-peliä, Noita-peliä ja voit katsoa uusimman Alan Wake 2 -trailerin.  Tule paikan päälle ja näe itse!

RoundsGG liikkuu sähköisesti: alueella voit tutustua VW.IDBUZZ CARGO täyssähköiseen pakettiautoon.

Game Makers of Finland

Game Makers of Finland on pelialan ammattilaisten ja opiskelijoiden yhdistys. Game Makers of Finland tarjoaa pisteellä myös tietoa siitä, miten päästä pelialalle töihin ja millaisia opiskelumahdollisuuksia alalla on.

Tervetuloa keskustelemaan!

RoundsGG

RoundsGG Oy on e-urheilun kilpapeli- ja palveluorganisaatio. RoundsGG tuo e-urheilun helposti ja kattavasti kaikkien saataville juuri silloin ja juuri sellaisena kuin on tarve.

Organisaatiolla on CS:GO-edustus- ja akatemiajoukkueet sekä Finnish Pro League -sarjassa syyskuussa aloittanut League of Legends -joukkue.

Casual turnaukset LANittajille

Assembly x PowerPark tapahtuman lanittajille on luvassa myös lukuisia Casual BYOC-turnauksia, joissa palkintoina muun muassa lahjakortteja Multitronic verkkokauppaan sekä huikeita tuotepalkintoja. Voit ilmoittautua mukaan turnauksiin Assemblyn Tournaments alustan kautta, johon pääset alta.

Turnauksia muun muassa seuraavissa peleissä:

Palace Areenan tapahtuma-alueen kartta

Klikkaamalla karttaa saat sen suuremmaksi.

Huvikauden päättäjäiset 9.9.

Huvivaltion Huvikauden Päättäjäisissä on luvassa jälleen hulvatonta huvittelua, ihokarvoja nostattavaa jännitystä, ihmeellistä nähtävää ja mukaansatempaavaa oheisohjelmaa! Sisäänpääsy huvipuistoon on päättäjäispäivänä ilmainen!

Tapahtumassa mukana

Multitronic on yksi Suomen suurimmista elektroniikkaan keskittyvistä verkkokaupoista. Yli 100 000 tuotteen valikoimasta löydät suosituimmat komponentit, tietokoneet, oheislaitteet sekä huikean määrän eri kodinelektroniikkaa.

Multitronic on myös mukana Pohjanmaan suurimmassa pelitapahtumassa omalla myyntipisteellä ja löydätkin heiltä varmasti huikeita Assy-tarjouksia! Pisteeltä löydät tarjouksien lisäksi muun muassa kaikki yleisimmät kaapelit ja komponentit kuten nettipiuhat, jatkojohdot, puhelimien laturit, virtalähteet, SSD:t ym.

RoundsGG ja Game Makers Of Finlandin yhteisosastolla tutustut huikeisiin UNEVN Oy:n pelipöytiin. Pääset myös kokeilemaan uusimpia vielä julkaisemattomia pelejä.

Mad Croc -energiajuomat ovat mukana tapahtumassa oman myymälän voimin ja erikoistarjouksin. Testaa erilaisia Mad Croc -juomia ja löydä suosikkisi.

Telialta pikkasen paremmat liittymät, laitteet, TV- ja tietoturvapalvelut kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Telia mukana tapahtumassa myyntipisteellä lauantaina 9.9.

Visit Kauhava Elämysten Kauhava on Suomen huvittavin matkailukaupunki, jonka huippukohteissa viihtyy koko perhe!

Kärkkäinen Kärkkäiseltä löydät helposti ja edullisesti kaiken tarvitsemasi mahtavasta, yli 300 000 tuotteen valikoimasta.

Ingman Ingman-jäätelöillä on pitkät perinteet jäätelönvalmistuksessa. Ingman pyrkii toiminnassaan keskittymään korkealuokkaisiin, hyvänmakuisiin ja turvallisiin tuotteisiin, jotka tarjoavat pieniä onnen hetkiä suomalaisten ihmisten elämään.

Snackfood Ei vaan koneita tai raaka-aineita, vaan valmiiksi mietittyjä tuoteperheitä loistavilla myyntikatteilla.
Snackfoodilta markkinoiden parhaat laitteet ja raaka-aineet FunFood-herkkujen myyntiin!

Japo Yrityspalvelut Varmistamme, että yrityksesi laiteratkaisut ovat toimintaasi sopivat ja ajantasaiset. Halutessasi kaikki laitteet toimitetaan sinulle käyttövalmiiksi asennettuina. Tarjoamme mielellämme myös laitehuollon sekä sinulle vaivattoman laitteiden ylläpidon.