Etusivu > Tapahtumat > Christmas Party

Christmas Party

PowerPark Christmas Party on uusi säkenöivä pikkujoulu-tapahtuma, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi!


Tervetuloa viettämään ikimuistoisia pikkujouluja PowerParkiin!

PowerPark Christmas Party on uusi säkenöivä pikkujoulu-tapahtuma, joka järjestetään PowerParkin Palace Areenassa 24. marraskuuta 2023. Nämä pikkujoulubileet pitävät sisällään rutkasti laatuviihdettä, hulvatonta fiilistä, joulumieltä ja tietysti herkullista ruokaa!

Luvassa on ensiluokkaisen herkullinen kattaus niin lavalla kuin joulupöydänkin puolella, mikä on taatusti koko porukan mieleen! Christmas Partyn viihdepuolesta vastaa huikea suomalaisten artistien joukko: Elastinen, Waldo’s People ja Frederik. Pikkujouluihin asiaankuuluvasti tarjolla on myös PowerParkin herkullinen pikkujoulu-menu notkuvasta joulupöydästä.

Näihin jouluisiin bileisiin ovat tervetulleita ihan jokainen, sillä tästä ei nimittäin pikkujoulukattaus enää parane! Show & Dinner on loppuunmyyty, mutta bileistä pääsee nauttimaan myös bilelipulla, joka ei sisällä ruokailua.

Show & Dinner lippuun kuuluu herkullinen pikkujoulubuffet ja tietenkin oma pöytä. Voit tilata myyntipalvelustamme lisäksi myös tarjoilut kuten viinit ja muut juomat pöytään valmiiksi. Katso tarkempi menu tästä.

Lähtekää nyt siis työ- tai kaveriporukan kesken juhlistamaan onnistunutta vuotta, lähestyvää joulua tai muuten vain pitämään hauskaa. Tervetuloa viettämään ikimuistoisia pikkujouluja PowerParkiin!

Liput

Perjantai 24.11.2023, ovet klo 19:00

Bilelippu – 39€
Show & Dinner – loppuunmyyty

Tapahtuman ikäraja on K-18.

Tapahtuman aikataulu

19:00 – Ovet auki
22:00 – Elastinen
23:45 – Frederik
01:15 – Waldo’s People
03:00 – Tapahtuma päättyy

PowerPark pidättää oikeuden aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin.

Show & Dinner menu

Vihersalaattia
Tomaatti-mozzarellasalaattia
Pikkelöityä kurkkua ja tilliä
Talon perinteistä savulohta
Rapusalaattia
Joululimppua

Ylikypsää glögipossua
Kermamuhennettua perunaa
Lämmintä rosollia

Petit four -tarjotin
Kahvi, tee

Show & Dinner on katettuna 19-21.