Etusivu > Tapahtumat > DMEC Finland Round 3 PowerParkissa

DMEC Finland Round 3

Maailman kovatasoisin drifting-sarja saapuu jälleen PowerParkiin Mika Salo Circuitille 5-6.7.2024.


Kesän kohokohta koittaa ja pitkä odotus palkitaan 5.-6.7. kun maailman kovatasoisin drifting-sarja, Drift Masters European Championship saapuu Alahärmän PowerParkiin, Mika Salo Circuitille sarjan 3. osakilpailussa.

Mielettömissä puitteissa, huvipuiston juurella ajetaan perjantaina 5.7. harjoitukset ja lajittelut. Lauantaina 6.7. harjoitukset ja pariajokaavio, finaaliin huipentuen.

Kisat striimataan Red Bull TV:n välityksellä ympäri maailmaa kymmenille miljoonille katsojille.

Molemmat kartingradat sekä minigolf ovat suljettuna huvipuistoasiakkailta tapahtuman ajan. Sisäkarting on tapahtuma-alueen sisäpuolella, joten kartingia on mahdollista päästä ajamaan sisäradalla ainoastaan tapahtumalipun ostaneet henkilöt.

Ravicamping on tilapäinen leirintäalue PowerParkin raviradalla Drift Masters European Championship kilpailuiden aikana.

Ravicamping-alueella voit majoittua omassa asuntoautossa tai –vaunussa. suurin osa vaunu- ja autopaikoista ovat asfaltoituja. Sähköttömiä paikkoja on tarjolla hintaan 50€/vrk. Maksimi henkilömäärä paikkaa kohden on 6 henkilöä. Huomioithan, että alueella kuuluu juhlimisen ääniä läpi yön ja siksi aluetta ei suositella lapsiperheille.

Maukkaan aamiaisen tarjoaa raviradan Kurvikievari päivittäin klo 7:00-10:30 (su 12:00 asti) hintaan 11,90€. PowerParkin Ravirata alue sijaitsee aivan PowerParkin lähistöllä n. 1 km päässä liikekeskus Road Housesta. Liikekeskus Road Housesta löydät K-marketin, Alkon, Ravintolan, kahvilan, vaateliikkeen ja Nesteen tankkauspisteen.

Camping-vuorokausi alkaa klo 13 ja päättyy klo 12. Vähimmäismajoitus 2vrk. Sisäänkirjautuminen ravicampingiin tapahtuu raviradan pääportilla INFO kontissa.(Päätie 65, 62300 Härmä). Alueeltamme löytyy WC:t ja suihkut 24h. Alueella on myös puhallutusmahdollisuus korvausta vastaan aamupalan aikana.