PALACE AREENA

Palace Areena - Huvi ja hyöty saman katon alla

Palace Areena tarjoaa suuret puitteet konsertteihin, yritys- ja liikuntatapahtumiin, sekä koulutuksiin. Meille mahtuu jopa 9000 hengen tapahtumat saman katon alle.

Messu- ja tapahtumajärjestäjille Palace Areenan käytössä oleva lattiapinta-ala on yhteensä 8500 m2, josta karting radan tila on 3500 m2. Tarvittava tila voidaan jakaa myös kankailla, jolloin varattu tila on paras mahdollinen suunnitellulle kävijämäärälle.

Palace Areenan ulkomitat ovat; pituus on 150 m ja leveys 70 m. Yhden hehtaarin kokoinen Palace Areena sijaitsee aivan PowerPark huvialueen sydämessä. Areenan korkeus on 14 m ja katon reuna-alueet 7 m. Kiinnityspisteet ovat pituus suunnassa 6 m välein kattopilareista, jotka kulkevat hallin poikki.

Areenan erinomainen akustiikka mahdollistaa myös konserttien ja muiden tapahtumien järjestämisen. Samassa Palace Areenan tilassa sijaitsee myös PowerParkin sisäkartingrata, jonka käyttö voidaan yhdistää myös erilaisiin tapahtumiin. Alueella on myös runsaasti maksutonta pysäköintitilaa (mm. 1500 autoa huvipuistoalueella), sekä linja-autoille oma pysäköintialue.

Palace Areenalla vuokrattavana seuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöiden käyttöön. Vuokrattavana 18 x 9 m täysimittainen lentopallo ja/tai koripallokenttä 28 x 15 m, jossa joustoparketti. Kentän yläpuolella oleva kattokorkeus on 14 m, katossa säädettävät max 1500 lux valaistus pelaamista varten. Kenttä rajattu kummastakin päädystä palloverkoilla. Turnauksiin ja otteluihin saatavilla myös katsomokapasiteettia.

KYSY TARJOUS MYYNTIPALVELUSTAMME

Kysy tarjous myyntipalvelustamme info@powerpark.fi / 010 3477 600 tai tule tutustumaan tiloihin paikanpäälle. Räätälöidään yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu. PowerParkissa onnistuu huvin ja hyödyn yhdistäminen 160 hehtaarin alueella.

PALACE AREENA POHJAKUVA

Palace Areena Klikkaamalla pohjakuvaa saat sen suuremmaksi.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark