Framsida > Grupper > Festlokaler

Festlokaler

Ska du ordna en fest eller ett större evenemang? Vi har lokaler för intima familjefester och stora mässor  – samt naturligtvis för allt däremellan! Du kan också göra något alldeles extra och boka nöjesparken för privat bruk!


Palace Areena – nöje och nytta under samma tak

Palace Areena erbjuder stora lokaler för konserter, företags- och idrottsevenemang samt utbildningar. Hos oss finns det utrymme för evenemang med upp till 9 000 personer under samma tak.

Golvytan som är tillgänglig i Palace Areena för mäss- och evenemangsarrangörer är totalt 8 500 m2, varav ytan för gokartbanan är 3 500 m2. Det utrymme som behövs kan också delas upp med tyger, varvid det utrymme som bokats är det bästa möjliga för det planerade antalet besökare.

Yttermåtten för Palace Areena är längd 150 meter och bredd 70 meter. Den en hektar stora Palace Areena ligger alldeles i hjärtat av PowerParks nöjesområde. Arenan är 14 meter hög och takets kantområden 7 meter långa. Det finns fästpunkter i längdled med 6 meters mellanrum från takstolparna som går genom hallen.

Tack vare den utmärkta akustiken på arenan är det möjligt att ordna konserter och andra evenemang. I samma lokaler i Palace Areena finns även PowerParks inomhusgokartbana, och man kan kombinera användningen av den med olika evenemang. Det finns även gott om gratis parkeringsplatser i området (bland annat 1 500 bilar på nöjesparksområdet) samt ett eget parkeringsområde för bussar.

Palace Areena hyr även ut lokaler för sammanslutningar, föreningar, företag och privatpersoner. Man kan hyra en 18 x 9 meter volleyboll- och/eller basketbollplan 28 x 15 meter av full längd och med flexibel parkett. Takhöjden ovanför planen är 14 meter, i taket finns justerbar max 1 500 lux belysning för spelen. Det finns bollnät i bollplanens båda kortsidor.

Be att vår försäljningstjänst skickar en offert info@powerpark.fi / 010 3477 600 eller kom och bekanta dig med lokalerna. Vi skräddarsyr tillsammans en lösning som passar era behov. I PowerPark kan man förena nöje med nytta på ett 160 hektar stort område.

Park Hotel Härmä – vi ordnar unika evenemang

Den sagolika stämningen i restaurang Park Hotel Härmä är lämplig för olika fester och evenemang. Fira födelsedag, bemärkelsedag, bröllop eller släktkalas med god mat. Den imponerande salen på nedre våningen rymmer cirka 100 personer och på restaurangens andra våning finns dessutom 80 kundplatser. Kontakta oss så planerar vi tillsammans en personlig fest. PowerPark erbjuder olika slags menyer för fester samt skräddarsydda kakor och bakverk från bageri-konditoriet Voilá.

Entrén till restaurangens nedre våning är tillgänglig.

Under höst- och vintersäsongen fungerar vi som en cateringsrestaurant för grupper. Boka Park Hotel för din grupp via vår försäljningstjänst 010 3477 600 eller info@powerpark.fi.

KurviKievari

Kurvikievari ligger vid PowerParks nya travbana, i allaktivitetsområdet Power Drome. De nya och imponerande lokalerna erbjuder möjligheten att ordna bröllop, födelsedagar, fester och olika slags möten för 150 personer. På sommaren finns i området en uteservering som rymmer 140 personer. Lokalen hyrs ut som en lokal där fester ordnas självständigt för 600 €/dygn, varvid kunderna kan ta med sig egna drycker till festlokalen.  Naturligtvis hyr vi även ut lokalen till möten där PowerPark sköter alla praktiska arrangemang. I området kring Kurkikievari finns det gott om parkeringsplatser, och lokalerna är tillgängliga. PowerPark erbjuder olika slags menyer för fester samt skräddarsydda kakor och bakverk från bageri-konditoriet Voilá.

Allaktivitetsområdet Power Drome – ett modernt evenemangsområde

Den nyaste och modernaste travbanan i Finland möjliggör även olika slags utomhusevenemang i området. I allaktivitetsområdet Power Drome finns asfaltbeläggning på ett 4 hektar stort område samt rikligt med sand- och grönområden.

Belysningen på Power Drome-travbanaområdet är modern. Dessutom finns trådlös ljudåtergivning som omfattar hela evenemangsområdet.

I området finns det medan evenemang pågår restaurangtjänster samt den stiliga cateringrestaurangen Kurvikievari som rymmer 150 personer. Kurkikievari har även en uteservering med 140 kundplatser. Lokalen hyrs även ut för fester och evenemang för 600 €/dygn.

I området finns även ett evenemangstält på 670 m2 där man kan ordna måltider och uppträdanden.

Det finns gott om parkeringsplatser i Power Drome-området. Busstransportmöjlighet till nöjesparken PowerPark (5 minuter) I allaktivitetsområdet Power Drome ordnas bland annat det tre dagar långa midsommarfirandet i PowerPark samt trav- och banhoppningsevenemang.

Evenemangsområdet är utmärkt till exempel för demonstrationer av fordon och arbetsmaskiner, evenemang med djurtema eller utomhusevenemang med idrottstema.

Vår försäljningstjänst svarar på frågor! info@powerpark.fi eller 010 3477 600. Du kan komma och bekanta dig med lokalerna. Vi skräddarsyr tillsammans en lösning som passar era behov.