LUOKKARETKET

POWERPARKIN LUOKKARETKET 2022

PowerPark avaa huvipuistonsa keväällä 2022 koululaisryhmille yhteensä neljänä eri päivänä! Tarjoamme luokkaretkiryhmille rannekkeen hintaan 32 €/kpl. Luokkaretkihinnat ovat samat pituudesta riippumatta, jotta varauksen teko olisi mahdollisimman helppoa. Rannekkeiden luokkaretkihinnat ovat voimassa ainoastaan ostettaessa liput ennakko-ostona tai -varauksella. Luokkaretkiryhmille on edullisinta hankkia rannekkeet ennakkoon PowerParkin verkkokaupasta, jolloin rannekkeet joko postitetaan tai ne voi noutaa PowerParkin noutopisteeltä. Opettajat ja valvojat huomioimme antamalla joka 16. rannekkeen ja ateriasetelin veloituksetta (Huomioithan, että ilmaiset rannekkeet ja ateriasetelit lisäämme tilaukselle automaattisesti jälkikäteen. Esim. mikäli tarvitset 20 ranneketta ja ateriaseteliä, tilaa vain 19).

Tarjoamme kaikki ennakkoon tilatut ja maksetut luokkaretkirannekkeet helmikuun loppuun saakka hintaan 29 €/kpl. Tarjoushinta edellyttää maksua suoraan verkkokaupassa.

Huvipuisto on auki koululaisryhmille klo 11.00 - 17.00 seuraavina päivinä:

ke 18.5.2022, siirry varaukseen tästä
ti 24.5.2022, siirry varaukseen tästä
ti 31.5.2022, siirry varaukseen tästä
ke 1.6.2022, siirry varaukseen tästä

TILAAMINEN JA MAKSU

Siirry verkkokauppaan yllä olevista päiväkohtaisista linkeistä, jolloin luokkaretkipäivä on automaattisesti valittuna. Syötä haluamasi rannekkeiden määrä ja klikkaa ”Hae”, jolloin näkymään avautuu kaksi erilaista tuotetta. Jos haluat maksaa tilauksesi heti ennakkoon verkkopankilla tai luottokortilla valitse verkkokaupassa tuote luokkaretkirannekkeet ennakkomaksu. Mikäli haluat maksaa laskulla ennakkoon tai suorittaa maksun paikan päällä valitse tuote luokkaretkirannekkeet. Jos haluat laskun ennakkoon, kirjoita tästä tieto tilauksen kommenttikenttään. Muussa tapauksessa maksu suoritetaan paikan päällä luokkaretkipäivänä.

Kun olet päättänyt haluamasi maksutavan siirry eteenpäin klikkaamalla ”Varaa” painiketta. Seuraavassa tilausvaiheessa voit valita tilauksellesi ateriasetelit, jotka tarjoamme hintaan 8,50 €/henkilö. Valitse haluamasi määrä ateriaseteleitä varauksellesi pudotusvalikosta ja klikkaa "Jatka" painiketta. Mikäli tilaamasi tuotteet näkyvät ostoskorissasi oikein voit siirtyä viimeistelemään tilauksen kohdasta ”Siirry tilaamaan”. Seuraavaksi täytä tarvittavat yhteystiedot tilausta varten ja kirjoita kommentit ja toivomukset kenttään mm. haluamasi ennakkolasku tai muut tilauksessa huomioitavat asiat.

Yhteystietojen syöttämisen jälkeen näet vielä yhteenvedon tekemästäsi varauksesta. Mikäli tässä vaiheessa kaikki on oikein klikkaa ”Vahvista varaus”, jolloin tekemäsi varaus kirjautuu järjestelmäämme. Ennakkomaksulla voit valita haluamasi maksutavan ja siirtyä suorittamaan maksun maksunvälittäjän sivulle.

Kaikki ennakkoon maksetut luokkaretkitilaukset lähetämme suoraan koululle. Tällöin itse huvipuistopäivänä luokat säästävät aikaa ja voivat jakaa rannekkeet sekä ateriasetelit ennakkoon esim. linja-automatkalla ja saapuessaan PowerParkiin he voivat siirtyä suoraan huvipuistoon!

Mikäli haluat maksaa tilauksesi vasta luokkaretkipäivänä, suuntaa luokkaretkirannekkeiden vaihtopisteelle Palace Areenaan. Kartasta näet tarkemmin vaihtopisteen sijainnin. Vaihtopisteessä voit maksaa varauksesi maksukortilla tai käteisellä. Huomioithan käteisellä maksaessasi, että maksu tulee suorittaa yhteismaksuna!

YLEISTÄ LUOKKARETKISTÄ

Tilausvahvistus kannattaa tulostaa mukaan luokkaretkipäivällesi, sillä se sisältää hyödyllisiä ohjeita onnistuneen päivän varmistamiseksi sekä kartan, jossa näkyy kaikki luokkaretkipäivien ruokailupisteet ja niiden ruokavaihtoehdot.

Verkkokaupasta ostetuilla luokkaretkituotteilla on kahden viikon palautusoikeus. Palautusoikeuden umpeuduttua emme lunasta ostamianne tuotteita takaisin tai vaihda niitä muihin tuotteisiin. Esimerkiksi sairastapauksien vuoksi käyttämättä jäävät rannekkeet ja ateriasetelit voidaan käyttää myöhemmin esimerkiksi kesälomalla kauden 2022 aikana. Huom! Käyttämättä jääneet rannekkeet tulee vaihtaa erilliseen elämysseteliin luokkaretkipäivänä huvipuiston palvelupisteellä.

Tervetuloa viettämään aika hauska luokkaretkipäivä PowerParkiin!

Lisätiedot ja tiedustelut myyntipalvelusta numerosta +358 10 3477 600 tai info@powerpark.fi.

PowerPark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

Katso tarkemmat yhteystietomme täältä

Seuraa Meitä

facebook twitter Instagram YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

 

Pääyhteistyökumppanit

© 2021 PowerPark