LUOKKARETKET

POWERPARKIN LUOKKARETKET 2019

PowerPark avaa huvipuistonsa keväällä 2019 koululaisryhmille yhteensä viitenä eri päivänä! Tarjoamme luokkaretkiryhmille MAXI-rannekkeen yli 130 cm:lle hintaan 29 €/kpl ja MINI-rannekkeen alle 130 cm:lle hintaan 22 €/kpl. Rannekkeiden luokkaretkihinnat ovat voimassa ainoastaan ostettaessa liput ennakko-ostona tai -varauksella. Luokkaretkiryhmille on edullisinta hankkia rannekkeet ennakkoon PowerParkin verkkokaupasta, jolloin rannekkeet joko postitetaan tai ne voi noutaa PowerParkin noutopisteeltä. Alle 10 hengen luokkaretkivaraukset erillisellä tilauslomakkeella. Opettajat ja valvojat huomioimme antamalla joka 16. rannekkeen ja ateriasetelin veloituksetta (Huomioithan, että ilmaiset rannekkeet ja ateriasetelit lisäämme tilaukselle automaattisesti jälkikäteen. Esim. mikäli tarvitset 20 ranneketta ja ateriaseteliä, tilaa vain 19).

Luokkaretkien tilaus postitse toimitettuna päättyy 30.4., joten muistathan tehdä varauksesi ajoissa, mikäli haluat rannekkeet suoraan koulullesi. Kaikki 30.4. jälkeen tehdyt varaukset maksetaan ja noudetaan Power Palacen luokkaretkirannekkeiden noutopisteeltä. Luokkaretkivarauksia voit tehdä aina 19.5. saakka verkkokauppamme kautta. Ilman varausta tulevat luokkaretkirannekkeet myydään lippuluukulta normaalin hinnaston mukaisesti.

Huvipuisto on auki koululaisryhmille klo 11.00 - 17.00 seuraavina päivinä:

Luokkaretkien varaaminen verkkokaupan kautta on päättynyt! Voit tehdä luokkaretkivarauksen vielä ensi viikolle 27.5. ja 28.8 päiville perjantaihin 24.5. saakka myyntipalvelumme kautta info@powerpark.fi tai 010 3477 600.

Tämän viikon luokkaretkipäiville voit ostaa rannekkeita lippuluukulta normaalihintaisesti.

RUOKAILU

Ruokailu onnistuu kätevästi 8,50 euron arvoisella ateriasetelillä Skaala ravintolan ylä- ja alakerrassa, Snack Shopissa, Canyonissa sekä Sibyllassa. Ruuhkaisin aika ruokailulle on klo 11-13, joten huomioikaa tämä mahdollisuuksien mukaan, kun suunnittelette päivän aikataulua.

Kaikki ruokapisteet sijaitsevat huvipuistossa (kts. kartta). Huomioittehan että eri ruokapisteissä on tarjolla eri ruokavaihtoehtoja, jotka näet alta. Ruoka-aineallergiat pystymme huomioimaan Skaala ravintolan ylä – ja alakerrassa.

Ateriaseteli on voimassa kaudella 2019. Luokkaretkipäivinä voit valita yhden seuraavista ateriavaihtoehdoista:

  • Skaala-ravintola
    • Yläkerta: salaattipöytä, smile-perunoita, lihapullia, falafel-pyöryköitä ja 0,4 l limsa (M,G).
    • Alakerta: juustoateria tai tavallinen hampurilaisateria (sis. ranskalaiset ja 0,4 l juoma). Saatavilla myös gluteeniton ja vegaaninen vaihtoehto.
  • Canyon ravintola: salaattipöytä, smile-perunoita, lihapullia, falafel-pyöryköitä ja 0,4 limsa (M,G).
  • Snack Shop: makkaraperunat ja 0,5 l limsa (M, G).
  • Sibylla: hotdog, ranskalaiset ja 0,4 l limsa (M).
Klikkaa auki luokkaretkien kartta tästä


TILAAMINEN JA MAKSU

Siirry verkkokauppaan yllä olevista päiväkohtaisista linkeistä, jolloin luokkaretkipäivä on automaattisesti valittuna. Syötä haluamasi maxi- ja mini-rannekkeiden määrä ja klikkaa ”Hae”, jolloin näkymään avautuu kaksi erilaista tuotetta. Jos haluat maksaa tilauksesi heti ennakkoon verkkopankilla tai luottokortilla valitse verkkokaupassa tuote luokkaretkirannekkeet ennakkomaksu. Mikäli haluat maksaa laskulla ennakkoon tai suorittaa maksun paikan päällä valitse tuote luokkaretkirannekkeet. Jos haluat laskun ennakkoon, kirjoita tästä tieto tilauksen kommenttikenttään. Muussa tapauksessa maksu suoritetaan paikan päällä luokkaretkipäivänä.

Kun olet päättänyt haluamasi maksutavan siirry eteenpäin klikkaamalla ”Varaa” painiketta. Seuraavassa tilausvaiheessa voit valita tilauksellesi ateriasetelit, jotka tarjoamme hintaan 8,50€/henkilö. Valitse haluamasi määrä ateriaseteleitä varauksellesi pudotusvalikosta ja klikkaa "Jatka" painiketta. Mikäli tilaamasi tuotteet näkyvät ostoskorissasi oikein voit siirtyä viimeistelemään tilauksen kohdasta ”Siirry tilaamaan”. Seuraavaksi täytä tarvittavat yhteystiedot tilausta varten ja kirjoita kommentit ja toivomukset kenttään mm. haluamasi ennakkolasku tai muut tilauksessa huomioitavat asiat.

Yhteystietojen syöttämisen jälkeen näet vielä yhteenvedon tekemästäsi varauksesta. Mikäli tässä vaiheessa kaikki on oikein klikkaa ”Vahvista varaus”, jolloin tekemäsi varaus kirjautuu järjestelmäämme. Ennakkomaksulla voit siirtyä maksamaan varauksen kohdasta ”Maksa ja vahvista”, jolloin sinut ohjataan maksuvälittäjämme palveluun.

Kaikki ennakkoon maksetut luokkaretkitilaukset lähetämme suoraan koululle. Tällöin itse huvipuistopäivänä luokat säästävät aikaa ja voivat jakaa rannekkeet sekä ateriasetelit ennakkoon esim. linja-automatkalla ja saapuessaan PowerParkiin he voivat siirtyä suoraan huvipuistoon!

Mikäli haluat maksaa tilauksesi vasta luokkaretkipäivänä, suuntaa luokkaretkirannekkeiden vaihtopisteelle Power Palaceen. Kartasta näet tarkemmin vaihtopisteen sijainnin. Vaihtopisteessä voit maksaa varauksesi maksukortilla tai käteisellä.

YLEISTÄ LUOKKARETKISTÄ

Tilausvahvistus kannattaa tulostaa mukaan luokkaretkipäivällesi, sillä se sisältää hyödyllisiä ohjeita onnistuneen päivän varmistamiseksi sekä kartan, jossa näkyy kaikki luokkaretkipäivien ruokailupisteet ja niiden ruokavaihtoehdot. Tilausvahvistuksessa näkyvät kohdat ”Huoneita” tai ”1 yötä” eivät merkitse luokkaretkivarauksissa mitään, joten ei kannata huolestua. Varaamanne luokkaretkipäivä on ensimmäisenä näkyvä päivä.

Verkkokaupasta ostetuilla luokkaretkituotteilla on kahden viikon palautusoikeus. Palautusoikeuden umpeuduttua emme lunasta ostamianne tuotteita takaisin tai vaihda niitä muihin tuotteisiin. Esimerkiksi sairastapauksien vuoksi käyttämättä jäävät rannekkeet ja ateriasetelit voidaan käyttää myöhemmin esimerkiksi kesälomalla kauden 2019 aikana.

Tervetuloa viettämään aika hauska luokkaretkipäivä PowerParkiin!

Lisätiedot ja tiedustelut myyntipalvelusta numerosta +358 10 3477 600 tai info@powerpark.fi.

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fi

 

Seuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.
© 2019 PowerPark