LUOKKARETKET

POWERPARKIN LUOKKARETKET 2020

PowerPark avaa huvipuistonsa keväällä 2020 koululaisryhmille yhteensä viitenä eri päivänä! Tarjoamme luokkaretkiryhmille rannekkeen hintaan 32 €/kpl. Luokkaretkihinnat ovat samat pituudesta riippumatta, jotta varauksen teko olisi mahdollisimman helppoa. Rannekkeiden luokkaretkihinnat ovat voimassa ainoastaan ostettaessa liput ennakko-ostona tai -varauksella. Luokkaretkiryhmille on edullisinta hankkia rannekkeet ennakkoon PowerParkin verkkokaupasta, jolloin rannekkeet joko postitetaan tai ne voi noutaa PowerParkin noutopisteeltä. Opettajat ja valvojat huomioimme antamalla joka 16. rannekkeen ja ateriasetelin veloituksetta (Huomioithan, että ilmaiset rannekkeet ja ateriasetelit lisäämme tilaukselle automaattisesti jälkikäteen. Esim. mikäli tarvitset 20 ranneketta ja ateriaseteliä, tilaa vain 19).

Luokkaretkien tilaus postitse toimitettuna päättyy 30.4., joten muistathan tehdä varauksesi ajoissa, mikäli haluat rannekkeet suoraan koulullesi. Kaikki 30.4. jälkeen tehdyt varaukset maksetaan ja noudetaan Palace Areenan luokkaretkirannekkeiden noutopisteeltä. Luokkaretkivarauksia voit tehdä aina 15.5. saakka verkkokauppamme kautta. Ilman varausta tulevat luokkaretkirannekkeet myydään lippuluukulta normaalin hinnaston mukaisesti.

Huom! Tammikuun loppuun saakka ennakkoon verkkokaupassa maksetut varaukset saavat rannekkeet tarjoushintaan 29 € / kpl. Tilaukseen sisältyy toimituskulut 7 € ja kaikki ennakkoon maksetut rannekkeet toimitetaan suoraan koululle, jotta luokkaretkipäivänä luokat voivat suunnata suoraan puistoon!

Huvipuisto on auki koululaisryhmille klo 11.00 - 17.00 seuraavina päivinä:

ma 18.5.2020, siirry varaukseen tästä
ti 19.5.2020, siirry varaukseen tästä
ma 25.5.2020, siirry varaukseen tästä
ti 26.5.2020, siirry varaukseen tästä
ke 27.5.2020, siirry varaukseen tästä

RUOKAILU

Ruokailu onnistuu kätevästi 8,50 euron arvoisella ateriasetelillä Skaala ravintolan ylä- ja alakerrassa, Snack Shopissa, Sibyllassa sekä Poco Locossa. Ruuhkaisin aika ruokailulle on klo 11-13, joten huomioikaa tämä mahdollisuuksien mukaan, kun suunnittelette päivän aikataulua.

Kaikki ruokapisteet sijaitsevat huvipuistossa (kts. kartta). Huomioittehan että eri ruokapisteissä on tarjolla eri ruokavaihtoehtoja, jotka näet alta. Ruoka-aineallergiat pystymme huomioimaan Skaala ravintolan ylä – ja alakerrassa.

Ateriaseteli on voimassa kaudella 2020. Luokkaretkipäivinä voit valita yhden seuraavista ateriavaihtoehdoista:

  • Skaala-ravintola
    • Yläkerta: salaattipöytä, spagettia (L), bolognesekastiketta (L,G), broileri-pinaatti lasagne (L), gluteenitonta pastaa, Ratatouille-kasvis, vesi, limsa, maito.
    • Alakerta: juustoateria tai tavallinen hampurilaisateria (sis. ranskalaiset ja 0,4 l juoma). Saatavilla myös gluteeniton ja vegaaninen vaihtoehto.
  • Poco Loco: salaattipöytä (L,G), Fajitas-jauheliha (M,G), Crispy chicken (M), kouruperunoita (M,G), tacokuppeja, tortilloita, nachoja (M), limsa, vesi, maito.
  • Snack Shop: makkaraperunat ja 0,5 l limsa (M, G).
  • Sibylla: hotdog, ranskalaiset, dippi ja 0,4 l limsa (M).
Klikkaa auki luokkaretkien karttaINFO tästä


TILAAMINEN JA MAKSU

Siirry verkkokauppaan yllä olevista päiväkohtaisista linkeistä, jolloin luokkaretkipäivä on automaattisesti valittuna. Syötä haluamasi rannekkeiden määrä ja klikkaa ”Hae”, jolloin näkymään avautuu kaksi erilaista tuotetta. Jos haluat maksaa tilauksesi heti ennakkoon verkkopankilla tai luottokortilla valitse verkkokaupassa tuote luokkaretkirannekkeet ennakkomaksu. Mikäli haluat maksaa laskulla ennakkoon tai suorittaa maksun paikan päällä valitse tuote luokkaretkirannekkeet. Jos haluat laskun ennakkoon, kirjoita tästä tieto tilauksen kommenttikenttään. Muussa tapauksessa maksu suoritetaan paikan päällä luokkaretkipäivänä.

Kun olet päättänyt haluamasi maksutavan siirry eteenpäin klikkaamalla ”Varaa” painiketta. Seuraavassa tilausvaiheessa voit valita tilauksellesi ateriasetelit, jotka tarjoamme hintaan 8,50€/henkilö. Valitse haluamasi määrä ateriaseteleitä varauksellesi pudotusvalikosta ja klikkaa "Jatka" painiketta. Mikäli tilaamasi tuotteet näkyvät ostoskorissasi oikein voit siirtyä viimeistelemään tilauksen kohdasta ”Siirry tilaamaan”. Seuraavaksi täytä tarvittavat yhteystiedot tilausta varten ja kirjoita kommentit ja toivomukset kenttään mm. haluamasi ennakkolasku tai muut tilauksessa huomioitavat asiat.

Yhteystietojen syöttämisen jälkeen näet vielä yhteenvedon tekemästäsi varauksesta. Mikäli tässä vaiheessa kaikki on oikein klikkaa ”Vahvista varaus”, jolloin tekemäsi varaus kirjautuu järjestelmäämme. Ennakkomaksulla voit valita haluamasi maksutavan ja siirtyä suorittamaan maksun maksunvälittäjän sivulle.

Kaikki ennakkoon maksetut luokkaretkitilaukset lähetämme suoraan koululle. Tällöin itse huvipuistopäivänä luokat säästävät aikaa ja voivat jakaa rannekkeet sekä ateriasetelit ennakkoon esim. linja-automatkalla ja saapuessaan PowerParkiin he voivat siirtyä suoraan huvipuistoon!

Mikäli haluat maksaa tilauksesi vasta luokkaretkipäivänä, suuntaa luokkaretkirannekkeiden vaihtopisteelle Palace Areenaan. Kartasta näet tarkemmin vaihtopisteen sijainnin. Vaihtopisteessä voit maksaa varauksesi maksukortilla tai käteisellä. Huomioithan käteisellä maksaessasi, että maksu tulee suorittaa yhteismaksuna!

YLEISTÄ LUOKKARETKISTÄ

Tilausvahvistus kannattaa tulostaa mukaan luokkaretkipäivällesi, sillä se sisältää hyödyllisiä ohjeita onnistuneen päivän varmistamiseksi sekä kartan, jossa näkyy kaikki luokkaretkipäivien ruokailupisteet ja niiden ruokavaihtoehdot. 

Verkkokaupasta ostetuilla luokkaretkituotteilla on kahden viikon palautusoikeus. Palautusoikeuden umpeuduttua emme lunasta ostamianne tuotteita takaisin tai vaihda niitä muihin tuotteisiin. Esimerkiksi sairastapauksien vuoksi käyttämättä jäävät rannekkeet ja ateriasetelit voidaan käyttää myöhemmin esimerkiksi kesälomalla kauden 2020 aikana. Huom! Käyttämättä jääneet rannekkeet tulee vaihtaa erilliseen elämysseteliin luokkaretkipäivänä Palace Areenan infossa.

Tervetuloa viettämään aika hauska luokkaretkipäivä PowerParkiin!

Lisätiedot ja tiedustelut myyntipalvelusta numerosta +358 10 3477 600 tai info@powerpark.fi.

 Powerpark Elämyspuisto

Puistotie 3, 62300 HÄRMÄ
p. +358 10 3477 600
info@powerpark.fiSeuraa Meitä

facebook
twitter
Instagram
YouTube

POWERPARK

Puheluhinnat 010 numeroon soitettaessa:

- 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min (alv 24%) (lankapuhelin)
- 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (alv 24%) (matkapuhelin)
- ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Pääyhteistyökumppanit

© 2020 PowerPark